Jump to content

montare isofix after market

Thheo
 Share

Postare recomandată

Dintr-o eroare de configurare inainte de comanda masinii, am primit bancheta din spate fara carligele

de isofix. Astfel ca am urmatoarele dileme:

1. As vrea sa stiu cu siguranta daca este posibil sa montezi ulterior asa ceva

( in handbook scrie ca isofix mounting system can be retrofitted )

2. Care este P/N pentru piesele necesare, banuiesc ca este vorba de 4

carlige, si 4 suruburi..?

3. Montajul presupune ceva special? Il fac singur?

( acum am gasit si eu chestii pe google, dar nu am gasit ceva relevant pentru A6 C6

si in primul rand Porsche si Midocar spun ca n-au auzit de asa ceva si ca nu cei de la

piese de schimb nu gasesc ce trebuie, dar nici nu neaga ca s-ar putea face.. )

( o alta paranteza ar fi ca am auzit teorii ca trebuie sudate... ma indoiesc ca ar

face asamblari diferite pe linie doar pentru isofix.. mai simplu este sa dai gauri

tot timpul )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si o completare:

Ce am gasit eu pe net era despre A4 si un A6 din 2003 la care au facut asa ceva, dar toti spuneau

de existenta unor gauri filetate cumva sub bancheta .. m-am tot uitat acum cu o lanterna si nu

am gasit nimic.

Am o mare rugaminte pentru cei care au A6 C6 si aveti isofix in spate, sa imi faceti si mie o poza

cu bancheta desfacuta in zona de prindere a carligerlor ( bancheta se trage cu putina forta

dinspre spatar catre fata si practic basculeaza putin arcuit.. destul cat sa se poata face o fotografie ).

Multumesc,

Teo

Link către comentariu

• 1 month later...

Astazi am reusit sa imi desfac bancheta ( rupand insa plasticele din partea din fata a banchetei care se prind de podea , astfel

ca nu mai sta bine la loc ) si dupa o cercetare amanuntita am gasit gaurile de isofix care erau astupate cu o banda vopsita odata

cu caroseria si de asta se observau mai greu.

Oricum, mi-am comandat barile respective + suruburi chiar si un scaun Audi , o sa vina in 5 zile si le montez. Deci

practic se poate monta, nimeni nu sta in fabrica sa faca 2 seturi de podea pentru masini cu isofix si fara.. doar se pune

o banda peste gauri la cele fara din comanda.

Topic closed

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Deoarece a aparut o a doua persoana interesata, fac un update:

Am primit barile, suruburile si mi-am luat si plasticele de la bancheta , le-am montat

singur utilizand un cap de torx intr-un clicket cu un prelungitor, nu este chiar usor

sa le montezi ( este o pozitie dificila ), dar nu e prea greu per total.

La Porsche bucuresti vest2 mi-au gasit ei singuri barile (stanga/dreapta) dandu-le

seria de sasiu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!