Jump to content

CC ALB!

versace99

Postare recomandată

Nu vreau sa ma convingi pe mine , dar daca ai 1 singur argument cu care sa ma impresionezi ca Audi A4 B8 e superior CC`ului jur ca maine il DONEZ pe al meu

Farurile xenon cu LED. Alea mie mi se par dementiale :(.

In alta ordine de idei, desi sunt posesor de CC, si mie mi se pare mult 39.000 euro pt masina asta. Eu zic ca merita un maxim de 30.000. :icon_thumright:

Link către comentariu

Inteleg ca ai bani, ca iti permiti sa dai 39.000 de euro pe o masina, dar incearca sa pastrezi regulile gramaticii limbii romane si incearca sa scrii normal fara k,tz, si incearca sa pastrezi o liniaritate a subiectului. Ce treaba are aici A4 cabrio cu Bmw seria 3 si cu Passat CC?

Fara suparari . Masina e superba ,sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Link către comentariu

In primul rand vreau sa te felicit pentru masina si sa o stapanesti sanatos,cat mai multi km fara incidente,si in al 2 lea rand as vrea sa te intreb atat pe tine cat si pe colegul Derago daca nu vreti sa participati la intalnirile vwforum de la galati care au loc duminica la ora 11.Chiar ne-ar prinde bine sa vada si ochiul nostru un cc mai de aproape.

Numai bine si va asteptam la intalniri! :)

Link către comentariu

M-am exprimat gresit..am vrut sa zic ca pe inaltime ma simteam inghesuit..mai erau foarte putini cm pana la tavan.....:icon_thumright:

Dar repet...poate era din cauza scaunelor...erau de piele...or fi mai inalte ...nu stiu.

Link către comentariu

Frumoasa masina.Ai si stil si sportivitate!Felicitari,sa fie cati mai multi km si pt tine si pt sotie!Sa ne pui poze si cu The Black One! :D

Link către comentariu
  • 2 months later...

tot citesc posturi din aceasta rubrica: "Masina mea" dar uni dintre noi nu stim sa ne prezentam masina, numai vorbesc de detali tehnice sau ce e mai rau se gasesc uni sa vina cu remarci de genul: mai bine iti luai x sau y decat sa dai xxx euro pe ea..

Scuze pt offtopic..

Ar trebuie sa fie puse niste reguli pt a posta aici, nu fiecare cum vrea sa spuna o remarca, gata sa posteze doar asa..De aceea cand intra cineva si vrea sa citeasca ceva despre subiectul respectiv citeste "n" pagini si tot nu afla nimic

Link către comentariu

Foarte frumoasa , sa o stapanesti sanatos.

Si eu am aceeasi inaltime, insa nu am reusit cand am facut drive-test sa nu dau mereu capatani cand intru in ea. E chestie de antrenament banuiesc. :blink:

Fata de Passat 3c este super ca design, dar interiorul lasa de dorit, in primul rand la capitolul spatiu. Nu m-a convins sa fac "up-grade" la CC, pare un "down-grade" mai degraba.

Link către comentariu

Salutare si felicitari pentru frumoasa masina.

Din pacate, vad ca rubrica asta "masina mea" nu mai e ce era o data .. poate sunt eu melancolic pentru forumul ce era candva.

Adica, ok .. cumperi o frumoasa masina care intamplator e din grupul VAG, scumpa, de fitze (alba) cu toate alea pe ea .. in leasing si vii pe forum ca sa "o prezinti"/cedezi leasingul fara nici un pic de pasiune, implicare sau cel putin sa arati ceva respect pentru acest produs cu care te deplasezi ?

Comunicarea in limba romana probabil ca ti-e pe planul secund, dar asta nu mai conteaza, sunt niste reguli pe forumul asta ce trebuie respectate de catre noi toti, si te invit sa procedezi in consecinta.

In final .. pacat de asa masina, minune a tehnologiei VW si designului sau de ce nu, ca a ajuns la o persoana nepotrivita.

Succes.

Link către comentariu
Eu sunt fost posesor de bmw si a4 cabrio, bmw este net superior vw, asta avand in vedere ca era din 2004. Nu mai vorbim de modele noi, e primul vw pe care il am, stiam de vw doar ca sunt galagioase motoarele diesel si ca trebuia scimbata distribuitia la 70 mii km:)))), pe cand la bmw nu ai treaba cu asa ceva distribuita fiind pe lant :icon_thumright: , de a4 n am nimic de reprosat doar ca consuma mult, dar vw cc este chiar reusit nu mi se pare exagerat pretul avand in vedere dotarile care le are. A mea oricum nu-i full, pana pe la 46 47 mii mai erau destule de pus, eu sunt foarte multumit de masina asta, amortizeaza foarte bine fata de pasatul normal, eu avand jante pe 18. Pe scurt eu zic ca merita banii. Aaa, fata de un seria 3 sau un a4 arata mult mai bine.

versace99, ti-am editat postul de mai sus inrosind si marind literele sau cuvintele care lipseau, precum si semnele de punctuatie.

In cazul in care nu ai citit regulamentul atunci cand te-ai inscris pe vwforum, iti reproduc mai jos cateva pasaje:

2. Pe l

Link către comentariu

coane CT10VWP, vezi ca din cate stiam colegu' versace99 vroia sa-l vanda/cedeze leasing-ul :)

poate cine stie, la intalnirea de primavara te vedem la volanu' unui CC :)

Link către comentariu
si mie imi place masina :blah: ,pe jante am dat 1500 euro cu tot cu transport si aproape 500 cauciucurile, mi am mai facut comanda de un cc negru pt sotie cu dsg sa vad la ala ce jante ii pun, pun poze si la ala kt de curand sper :icon_thumright: masina mea ajunge 39400 euro, nus multumit de motor adik vroiam cv mai puternic adik peste 200 cp k arata prea bn cc si pakt ca vw au pus doar motor de 2000d ........ o poza am cu interiorul ...

super frumoasa masina sa o stapanesti sanatos

totusi n-ai dat cam mult pe jante ? is originale sau replici ?

Link către comentariu

sa o stapinesti sanatos (daca o sa o mai ai adica ) !

:) de ce oare vreti masini sportive si performante si faceti compromisuri cu motorizari slabe ? si deveniti nemultumiti de ele si va mai si plingeti ? sportivitatea si confortul au un cost !

scuze pentru interventie.....si disconfortul creeat prin comentariul meu .

Link către comentariu
sa o stapinesti sanatos (daca o sa o mai ai adica ) !

:D de ce oare vreti masini sportive si performante si faceti compromisuri cu motorizari slabe ? si deveniti nemultumiti de ele si va mai si plingeti ? sportivitatea si confortul au un cost !

scuze pentru interventie.....si disconfortul creeat prin comentariul meu .

+ 1 cam asta este tristul adevar ....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!