Jump to content

CC ALB!

versace99

Postare recomandată

O MASINA OK, O AM DE 3 LUNI, DOTARI BIXENON ADAPTIV,TRAPA PANORAMICA,SONORIZARE DYNAUDIO,PIELE, PARK ASSIST,LANE ASSIST,JANTE 18 ALBE, ETC.......

post-32163-1227705641_thumb.jpg

post-32163-1227705862_thumb.jpg

post-32163-1227705966_thumb.jpg

Link către comentariu

Superba masina :D . Cat mai multi km fara nicio neplacere :Driver:

Vrem poza cu interiorul :vwrullz:

Modificat de ciprianD
Link către comentariu

superba masina :wub: . oare cu creste si golful meu in ceva mai mare cum ar fi un passat cc ?:D

cat mai multi km fara probleme;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
O MASINA OK, O AM DE 3 LUNI, DOTARI BIXENON ADAPTIV,TRAPA PANORAMICA,SONORIZARE DYNAUDIO,PIELE, PARK ASSIST,LANE ASSIST,JANTE 18 ALBE, ETC.......

tare masina. frumoasa rau. cat te-a costat?

Link către comentariu
in sfarsit cineva din Tecuci : :offtopic: ti-am vazut masina si e faina rau .Cum facem cu intalnirile:)) :D

conform profilului, ar fi din Galati :P (dar distanta e mica intre Galati si Tecuci :D)

cat despre masina cu pricina, nu pot sa zic decat felicitari pt achizitie, e superba :wub: ;)

s-o stapanesti sanatos si fara incidente :)

:Driver: safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

frumods rau cc`u asta, e chiar reusit!

sa ai parte de ea si sa te bucuri cat mai mult de masina

Link către comentariu

Cat de bine poate arata o masina!!!! Waw!

Felicitari si sa o stapanesti sanatos kilometri nenumarati!

Link către comentariu

Perfect...numai laude! cel mai reusit model de VW dupa parerea mea este Passat CC!!!

Lux, sportivitate, tot ce vrei...

La multi KM....

Cand vrei sa o vinzi, da-mi un semnal ( asa peste vreo 4-5 ani) :D

Link către comentariu
Perfect...numai laude! cel mai reusit model de VW dupa parerea mea este Passat CC!!!

Lux, sportivitate, tot ce vrei...

La multi KM....

Cand vrei sa o vinzi, da-mi un semnal ( asa peste vreo 4-5 ani) :icon_thumright:

aaa.... o vand acu cu preluare de leasing....... si o poza cu interiorul k atat am deocamdata

Link către comentariu

ooo..ce jante frumoase !! superbe, sincer n-am mai vazut acest model de jante pe CC

Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara nici o problema.

Apropo: pozele, pozele...unde's pozele domne :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoasa masina...pacat ca o vinzi :frigbaitata:

XDX: nu sunt jante pe care le poti alege la reprezentanta vw....sunt aftermarket

"Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara nici o problema."...o vinde.....

Link către comentariu

si mie imi place masina :P ,pe jante am dat 1500 euro cu tot cu transport si aproape 500 cauciucurile, mi am mai facut comanda de un cc negru pt sotie cu dsg sa vad la ala ce jante ii pun, pun poze si la ala kt de curand sper :) masina mea ajunge 39400 euro, nus multumit de motor adik vroiam cv mai puternic adik peste 200 cp k arata prea bn cc si pakt ca vw au pus doar motor de 2000d ........ o poza am cu interiorul ...

post-32163-1228727445_thumb.jpg

Link către comentariu

observ din poza ta ca in lacasul unde intra centura ai un fel de centura falsa.de unde le-ai cumparat?

Link către comentariu
pai daca vroiai motor peste 200 hp de ce nu ti-ai luat V6 de 300? sau doreai tot diesel?

imi luam si benz dar nu aveam rabdare o luna sau 2 asta l am gasit asta l am luat:blah: chestia de la centura se gaseste de cumparat am dat 200 mii pe set k nu mi place sa merg cu centura dupa scaun, sau dute la dezmembari si cere acolo :)

Link către comentariu

Versace, ai ceva probleme cu ea? Ai sesizat ceva? Ai incercat-o la viteza mare cum se comporta?

Link către comentariu

dupa cum isi prezinta marius masina are vreo 580 CP in picioare. Si ai lui sunt picioare , nu ca ale noastre. :lol: . Tibi, ai o masina absolut superba, nu asculta de admiratorii pietonilor gen mariuskkk :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!