Jump to content

Viteza 4 - motorul pierde putere

istef
 Share

Postare recomandată

salut

am si eu o problema cu bora mea tdi ajm 115 cp. motorul parca nu trage la capacitate maxima.i am facut un tester in mers si la relanti si nu mi a dat nici o eroare, dar valorile indicate la turbo nu erau identice, turbina avand valoare mai mare adica o lua inainte. tipul de la service a spus ca este ori n75 ori trebuie curatat turbo. am schimbat n75 si masina merge mai bine valorile in mers fiind aproape egale acum dar tot nu sunt multumit. ce ar putea fi.mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ne trebuie log ul facut, sa ne uitam pe el.

Link către comentariu

salut.am fost din nou la service cu masina..si am schimbat debimetru de aer...masina merge de numa...asta era baiu...dar, am mers ceva bucata de drum pe autostrada si eram in viteza 5 180kmh si dintr o data masina a intrat in limp mode...mai tare de 120 nu mergea...am mers din nou la service si mi a facut un tester...scria positive deviation...mecanicul mi a zis ca numai geometria variabila mai poate fi..daca ma puteti ajuta ...ms

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!