Jump to content

Volkswagen Eos Project

EosDesign

Masina noua la primavara  

206 voturi

1. 1. Ma gandesc sa imi iau o a doua masina la primavara

• Scirocco 2.0 tsi DSG
      99
    • Passat CC 2.0 tdi 170 cp DSG
      107

Postare recomandată

IN SFARSIT INTERIORUL ESTE GATA DAR FARA BANCHETA SPATE CARE MAI DUREAZA

post-36646-1231349484_thumb.jpg

post-36646-1231349622_thumb.jpg

post-36646-1231349683_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• EosDesign

36

• animalutz

6

• Auras

3

• Adrian_S

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Interiorul iese foarte bine, felicitari.

O singura intrebare, caunele aveau airbaguri laterale si daca aveau ca s-a intamplat cu ele?

Imi poti da si mie contactul respectivului maestru tapiter? (daca este din bucuresti)

Multumesc si spor la treaba.

Link către comentariu

la forta cu care iese airbag-ul pielea nu are nici o valoare in fata lui ;)... si acolo pe scaune cand scrie airbag nu inseamna ca iese pe acolo... scrie sa te atentioneze ca este in zona aia.

Link către comentariu

salut,

foarte frumos interiorul. poti sa imi spui si mie cat costa si cine ti-l face ?

mersi ;)

Link către comentariu

Foarte frumos interiorul, acum stau si ma tot gandesc in caz de se murdareste pielea asta alcantara cum se curata. In rest ce sa zic kitul de la ABT mi se pare ca arata un pic mai bine decat cel Je design(care la fel arata super).

Referitor la montarea subwoofer-ului pe Witson D720 pot sa iti spun sa stai linistit ca aparatul are iesire Rca pentru amplificator si fir pentru remote(ala albastru pe care scrie P-Con), chiar inainte de Craciun mi-am montat eu pe Golf amplificator si subwoofer si ca Hu aveam Witson ca al tau :lol: si din cate imi aduc eu aminte are decat o iesire Rca pentru amplif nu 2, restul sunt ptr altceva, trebuie doar sa citesti ce scrie pe ele ca nu imi mai aduc eu aminte. Singurul inconvenient ar fi ca nu are reglaj pentru subwoofer din meniul aparatului si trebuie sa mergi continuu cu el On si e cam obositor la drum lung, dar e simplu si poti doar sa scoti RCA-urile si ai rezolvat problema.

Incet incet Eos-ul se trasforma intr-o masina de vis. ;)

Link către comentariu

@ tir - husele de fabrica sunt cusute, in zona in care este eticheta airbag, cu ata mai slaba (din aceasta cauza unele huse se descos)

Link către comentariu

pielea alcantara arata foarte bine insa de scamosarea ei nu scapa nimeni. pe fetele de usi combinatia aceea de plastic slab calitativ si alcantara nu avantajeaza.

Link către comentariu

frumoasa masina.

sper sa iasa ceva frumos :blink: .

bafta la modificari si asteptam mai multe poze.

eu am votat scirocco :wub: .

Link către comentariu

Salutare din nou baieti. Scaunele aveau airbag si inca e acolo. Nu stiu ce se intampla in caz de accident si nici nu vreau sa aflu. Faza e ca cel care mi-a pus pielea a facut o mare greseala, dar se repara. Uitati-va la poza si veti vedea ca la scaunul pasagerului spatarul se termina cu alcantara, iar la sofer se termina cu piele normala. Sunt putin ofticat ca detaliile nu au iesit cum vroiam eu, dar asta e. Nimic nu e perfect. Nu va recomand acest tapiter, pentru ca in primul rand a facut ceva ce nu mi-a placut deloc: a umblat cu masina mea, si l-am prins in trafic de 2 ori. Deci nu vi-l recomand, ca nu vreau sa aveti probleme. In rest, a lucrat foarte frumos...... dar anumite faze m-au enervat la culme. In al doilea rand poate ma ajutati sa inteleg cum pun subwoofer la navigatia mea Witson. Ca nu stiu ce fire unde sa le leg. E mai simplu la alte aparate, scrie SUBWOOFER pe fire, sau ceva ajutator, dar la navigatia asta nu inteleg nimic. Oricum, o sa mai pun poze cand e gata totul, si o sa vedeti si live masina la intalnire. Multa bafta amigos

Link către comentariu
Foarte frumos interiorul, acum stau si ma tot gandesc in caz de se murdareste pielea asta alcantara cum se curata. In rest ce sa zic kitul de la ABT mi se pare ca arata un pic mai bine decat cel Je design(care la fel arata super).

Referitor la montarea subwoofer-ului pe Witson D720 pot sa iti spun sa stai linistit ca aparatul are iesire Rca pentru amplificator si fir pentru remote(ala albastru pe care scrie P-Con), chiar inainte de Craciun mi-am montat eu pe Golf amplificator si subwoofer si ca Hu aveam Witson ca al tau :santa[1]: si din cate imi aduc eu aminte are decat o iesire Rca pentru amplif nu 2, restul sunt ptr altceva, trebuie doar sa citesti ce scrie pe ele ca nu imi mai aduc eu aminte. Singurul inconvenient ar fi ca nu are reglaj pentru subwoofer din meniul aparatului si trebuie sa mergi continuu cu el On si e cam obositor la drum lung, dar e simplu si poti doar sa scoti RCA-urile si ai rezolvat problema.

Incet incet Eos-ul se trasforma intr-o masina de vis. :)

Am subwoofer-ul in portbagaj si inca ma chinui sa ii leg firele. E un Alpine custom cu 2 difuzoare si amplificator montat pe incinta. Trebuie sa descopar cum leg firele la acest "minunat" Witson.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

V-am ascuns posturile referitoare la problema cu pielea. Va rog sa purtati astfel de discutii pe PM sau prin alte mijloace de comunicare. Va multumesc anticipat.

Link către comentariu

Vezi in spatele Witson-ului ca ai mai multe Rca-uri. Tu ai treaba cu line out(parca asa ii zice), este din 2 mufe una rosie si una alba de tip Rca care le tragi pana in portbagaj si le pui pe amplificator unde culorile trebuie sa fie aceeasi culoare ca si pe mufa de witson, iar in caz ca le-ai legat si nu ai semnal le inversezi si gata ai rezolvat-o cu semnalul.

Tot in spate la Witson mai ai un fir albastru sau albastru cu alb subtire de tipul celor de difuzoare pe care scrie P-CONT care il legi de firul care este pus langa Rca(care se cheama fir ptr remote) si pe care trebuie sa il legi pe amplificator intre firul de plus si minus si pe care scrie in dreptul lui pe amplif rem

Mai simplu de atat nu am ce sa iti explic, eu mi-am legat singur Witson-ul, iar in caz ca nu reusesti pana pe 24-25 luna asta o sa fiu in Bucuresti si te ajut eu cu montajul, care daca ai firele intinse si pus papuci la ele nu dureaza mai mult de 5 min.

Bafta si ne spui daca ai rezolvat-o si succes cu modificarile in continuare.

Link către comentariu

Salut si merci mult pentru explicatii. Firele le am trase. O sa incerc montajul si te anunt daca merge. Mai am o singura problema - Am luat soft Igo original versiunea 8 3d dar se pare ca nu merge pe Witson. Ai idee de ce? Sincer as vinde si maine sistemul asta Witson. Meric mult. Bafta

Link către comentariu
  • 3 months later...

SALUTARE SI PASTE FERICIT. Scuze pentru pauza mare in care nu am mai scris dar am fost super prins cu multe chestii. Am apucat sa comand jantele si suspensiile pentru EOS, iar la intalnirea de primavara o sa fiu prezent ca sa va prezint si interiorul full alcantara si restul de schimbari. Jantele sunt Barracuda Voltec T6 Chrome pe 18 iar gumele sunt Firenza. La suspensii am optat pentru H&R reglabile, si arcuri tot H&R. Ca bodykit am optat intr-un final pentru cel de la Rieger si astept sa vina. Cum imi ajung jantele pun poze.

Am uitat sa spun: in curand la exterior o sa apara elemente din fibra de carbon, cum ar fi oglinzile retrovizoare, embleme, etc, toate fabricate de catre mine. Daca exista doritori care ar vrea elemente din fibra de carbon, va anunt ca in maxim 2-3 sapt sunt gata primele elemente, ca sa va faceti o idee.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare. Am montat de curand jante Barracuda Voltec T6 Chrome pe 18 si cred ca rezultatul este super. Urmeaza bodykit Rieger sau JE Design si poate ceva schimbari la motor. In curand voi pune si poze cu interiorul (alcantara neagra cu piele neagra si cusaturi rosii).

post-36646-1241136740_thumb.jpg post-36646-1241136954_thumb.jpg

Link către comentariu

Parerea mea e, ca mergea o janta mai aerisita mai ales ca urmeaza si kitul exterior.Masina e micuta si prea mult crom strica.

Crom mult, jante multispite elegante nu prea se pupa cu un coupe/cabrio de clasa mica, mai repede pe un Buick, Lincoln etc.

Poate te ajuta parerea mea, in rest spor la proiect :biggrin:

Mai jos tot o multispita dar racing.

post-15613-1241156008_thumb.jpg

Link către comentariu
Parerea mea e, ca mergea o janta mai aerisita mai ales ca urmeaza si kitul exterior.Masina e micuta si prea mult crom strica.

Crom mult, jante multispite elegante nu prea se pupa cu un coupe/cabrio de clasa mica, mai repede pe un Buick, Lincoln etc.

Poate te ajuta parerea mea, in rest spor la proiect :D

Mai jos tot o multispita dar racing.

Salut. Merci mult pentru sugestii. O sa ma gandesc la ce ai spus. Eu am vrut sa fac exact ce au facut si cei de la Rieger cu Eos-ul lor. Masina de prezentare are jante Voltec. Mie unul mi-au placut cum se vad pe Eos. Acum depinde de gusturi. Am vrut si inca vreau sa fac din Eos-ul meu o masina de show pentru ca in curand imi voi lua si un Passat CC de toata ziua. Ramane de vazut cum o sa iasa la final. Nu mai e mult pana acolo....

Link către comentariu
Uite niste poze reusite cu kitul JeDesign, insa pe alb...e si kitul ABT pe acolo.

JeDesign-ABt

Merci mult pentru link. Cred ca voi merge pe Je design sau Rieger. Dar parca mai mult imi place Je-ul. Ramane de vazut.

Link către comentariu
  • 5 months later...
  • 2 months later...
Ceva nou la masinuta?

Buna seara.

Pentru anul 2010 masina va primi mai multe upgrade-uri printre care: suspensie sport reglabila, interiorul farurilor negru (modificare deja efectuata), grila FK design neagra fara semn, evacuare custom Pilot Power Tuning, body-kit custom tot de la Pilot, filtru de aer sport, compresor pe lant, si cine stie ce mai imi trece prin minte.

Se pare ca ma voi lua dupa voturile voastre si voi alege Passat CC. Cateva date pe scurt: 2.0 Tdi DSG 170 cai, jante interlagos lucioase, trapa panoramica, rns 510 Dynaudio, piele maro, culoare exterioara alba sau iron grey.

Sper sa deschid un topic cat mai curand despre aceasta masinuta. Sau poate cine stie, merg pe Golf 6 R20. ;-)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

felictari pentru proiectul eos.

felicitari pentru alegerea cc-ului.

iar in legatura cu tapiterul : nu l-ai strans de gat pana acum?

stima si multa bafta in continuare....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!