Jump to content

Volkswagen Eos Project

EosDesign

Masina noua la primavara  

206 voturi

1. 1. Ma gandesc sa imi iau o a doua masina la primavara

• Scirocco 2.0 tsi DSG
      99
    • Passat CC 2.0 tdi 170 cp DSG
      107

Postare recomandată

daca tot vrei sa o colantezi..nu crezi ca ar arata bine ca plafonul sa fie crem? i-ar da un look old-school si exclusivist.. rosu cu negru nu arata nici foarte bine si nici spectaculos din punctul meu de vedere..

Link către comentariu
  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• EosDesign

36

• animalutz

6

• Auras

3

• JonDoe2

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Spor la treaba cu colantatul ca e migaleala mare si nu prea poti s-o faci singur singurel . In legatura cu acea iesire , am impresia ca acel Cd-Tone se poate lega la un amplificator . Din pacate , cred ca acea navigatie are doar o singura iesire pentru amplificator . Cred ca ai putea sa pui un mic procesor de sunet si astfel poti lega mai multe amplificatoare . Nu sunt 100% sigur , dar mai incerc sa aflu o parere de la cineva care e un mic as in domeniu .

Ok merci mult. Pai colantarea nu o voi face singur singur. Dar totusi vreau sa incerc si daca imi iese bine, ma apuc si de colantari. La migaleala sunt primul. Cand lucrez cu cristale sau aur, nu ma lasa pana nu iese asa cum vreau eu, adica perfect.

daca tot vrei sa o colantezi..nu crezi ca ar arata bine ca plafonul sa fie crem? i-ar da un look old-school si exclusivist.. rosu cu negru nu arata nici foarte bine si nici spectaculos din punctul meu de vedere..

Oricum ramane neagra trapa daca pun crem pe partea din spate a plafonului. Si s-ar vedea urat. Si negru, si crem si rosu. Poate schimb de tot culoarea masinii. Sa vedem ce imi mai trece prin cap......... Oricum tuning-ul e bataie de cap pe fatza, ca mereu iti vin idei noi si ai vrea sa le pui pe toate in practica. Dar pana la urma trebuie sa te decizi asupra unui singur lucru. Individualismul

Link către comentariu

In cateva zile sunt gata fetzele usilor si o sa pun poze. In aprox 7 zile e gata tot interiorul. Maine ii pun si geamurile fumurii

Link către comentariu

SALUTARE. am pus geamurile fumurii, si la sfarsitul saptamanii e gata si interiorul. o sa pun in curand poze noi

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

hello hello. in sfarsit va fii gata si interiorul meu, pt ca au fost ceva probleme la bancheta spate. materialuyl textil era lipit de burete si a fost mai greu procedeul de aplicat pielea.

Link către comentariu

Eu ce pot sa zic decat ca e misto masina . Eu zic sa nu o schimbi daca tot o schimbi schimb-o pe un passat c , daca o dai pe un scirroco nu vad rostu :Driver:

Link către comentariu

Da, si eu te sfatuiesc sa iei Passat-ul CC, e o masina speciala... mai ales ca primul CC cu care am mers a fost un 3.6 FSI V6 4motion DSG.... extrem de comoda masina... si foarte silentioasa...

Link către comentariu

Am votat si eu tot passat cc, mi se pare cel mai reusit model de passat pana acum, atat la design cat si la ce ofera. Nici scirocco nu e mai prejos, dar parca passatul are ceva special, in plus fata de scirocco. Bafta la cumparare!

Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari pentru proiect. Succes in realizarea lui.

Am votat Scirocco.

Link către comentariu

Felicitari pentru proiect.Iti urez mult succes in continuare.Astept sa vad cum o sa fie EOS dar si caddy:D.Sarbatori fericite!

Link către comentariu

EosDesign spune ca vrea o a 2'a masina nu sa o schimbe, ceea m'a facut sa votez CC'ul.

Link către comentariu

Daca tot ai un coupe in curte, eu as merge pe varianta cu 4 usi, mai spatioasa, mai confortabila...poti sa iesi cu prietenii, cu familia...drumuri lungi etc.

Link către comentariu

CC-ul e o limuzina super sportiva si utila in acelasi timp si nu uita ca la Scirocco ai cam acelasi interior ca si la EOS :). Am frunzarit putin topic-ul, interesant proiectul cu EOS-ul, as vrea sa vad mai multe poze si aastept finalul. Spor la treaba !

Link către comentariu

salutare tuturor.

-se pare ca interiorul masinii mele este gata, dar fara bancheta spate, care va fii gata dupa sarbatori. e mult de munca la ea, pentru ca cei de la Volkswagen au lipit materialul textil de burete.

-maine iau masina de la tipul care pune pielea, si seara pun poze. pe moment am renuntat la ideea cu colantarea, dar o sa vad ce va mai fi la primavara. pana in primavara o sa mai pun monitoarele integrate in tetiere.

-pentru show am montat un set de stroboscoape si o sirena. kitul de la je design o sa il comand pe la sfarsitul lui februarie, si cred ca si jantele le voi lua tot de la ei.

iata geamurile fumurii

si iata si panoul usii soferului (alcantara neagra si cusaturi rosii). urmeaza poze cu interiorul

post-36646-1230082546_thumb.jpg

post-36646-1230082738_thumb.jpg

Modificat de EosDesign
Link către comentariu

not bad :vaidecapulmeu: dar as opta pt kit-ul ABT :lol: se integreaza mai bine cu linia masinii... am vazut je design si nu arata bine deloc cel putin parerea mea.

Modificat de TIR
Link către comentariu

arata si mai bine si de calitate nu mai vb... je design arata bine in unele poze cand trebuie sa le pui pe masina te ingrozesti... vorbesc din proprie experienta...

Link către comentariu

Frumos arata cu alcantra si cusaturi rosii.

Intr-adevar kitul ABT arata mai bine decat jedesign.. ;) Succes in continuare cu proiectul!! :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Hello everyone si LA MULTI ANI si multe bucurii pentru noul an. Imi pare rau ca nu am pus pozele cu interiorul, dar din pacate nici acum nu e gata total, din cauza ca cel la care pun pielea e destul de neserios. A terminat scaunele si fetzele de usi, dar mai are de lucru la bancheta spate. Lucrarea iese foarte bine, pacat ca se misca incet. Am vazut kitul de la ABT si cred ca voi opta pentru el. Intr-adevar arata mai bine. Dar nici Je Design nu e urat. Sper sa arate cat mai bine la final. O sa revin cu poze, sper cat mai repede

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!