Jump to content

Volkswagen Eos Project

EosDesign

Masina noua la primavara  

206 voturi

1. 1. Ma gandesc sa imi iau o a doua masina la primavara

• Scirocco 2.0 tsi DSG
      99
    • Passat CC 2.0 tdi 170 cp DSG
      107

Postare recomandată

Salutare dragi membrii. Masinuta mea este un Volkswagen Eos care va trece prin numeroase modificari in lunile ce urmeaza. In primul rand am inceput cu interiorul unde voi pune piele grena si alcantara neagra. Am schimbat deja sistemul audio si am pus navigatie care o imita pe cea originala, dar are mult mai multe functii. Vor urma geamuri fumurii, kit exterior Je Design, Jante Aez Phoenix dark 18 inch, lambo doors, air-ride suspension si multe altele. Momentan am pus doar o poza, dar in curand voi pune poze ca sa va arat in ce stadiu al modificarilor este masina.

Va doresc o zi buna

post-36646-1227652290_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• EosDesign

36

• animalutz

6

• Auras

3

• JonDoe2

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nice car! Mai multe foto vrem!! Primul Eos din aria "Masina mea".. sa o stapanesti sanatos!

Renunta la capacele alea nichelate de la oglinzi...

Modificat de Paul_VW
Link către comentariu

wow interesante idei pentru acest proiect.......

mai pune poze cu interiorul daca ai inainte si dupa sa vedem de unde ai plecat cu proiectul ....si referitor la pielea pe care vrei sa o pui in interior as fi foarte interesat de cateva detalii si mai ales cum iese ....

vad ca esti din bucuresti si poate ne vedem in oras sa vedem pe viu lucrarea ...m-am tot interesat si eu dar nu am vazut lucrari care sa arate intradevar bine la interioarele in piele puse ulterior .....

spor la treaba!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos. Abia astept niste poze dupa modificarile promise.

Bafta.

Link către comentariu

sa o modifici cu spor :icon_thumright:

o sa urmaresc topicul cu interes

jantele sunt dementiale,le-am vazut pe un site cu configurator

Link către comentariu

Hello din nou.

Momentan masina are interiorul la pus piele (fete de usa, bancheta , scaune , schimbator). Am montat deja navigatia. Am pus cateva poze sa vedeti in ce stadiu e masinutza.

post-36646-1227742436_thumb.jpg

post-36646-1227742497_thumb.jpg

post-36646-1227742526_thumb.jpg

Modificat de EosDesign
Link către comentariu

Vineri este programata la pus geamuri fumurii. Interiorul va fii gata in 10-12 zile. Pentru modificarile exterioare voi astepta sa treaca ianra, pentru ca nu are rost sa iau kitul sau jantele de acum. In aproximativ o luna sper sa ii pun usile LSD si pe la sfarsitul iernii suspensia air-ride. In momentul de fata pe masina este instalat si un Subwoofer Alpine, goarna de politie si strobo, asa pentru fun. Din acest proiect as vrea sa iasa un show car de zi cu zi si sper sa reusesc. Oricum va tin la curent cu orice modificare pe care o fac, si dupa ce e totul gata ne vedem in oras..........

Link către comentariu

descrie putin operatiunea cu interiorul...ce unde cum :)

air ride? uuuh suna bine...la ce roti te`ai gandit? ai putea face un poll pentru alegere, in care sa ne dam votul :P sau sa iti propunem ceva.

asteptam cu drag noutati, Bafta multa :Driver:

8_01_06_08_3_25_0839.jpg :icon_cool: :P :rolleyes: potential este :P

Modificat de Brabus
Link către comentariu

Foarte interesant proiectul dar asteptam poze cu interiorul terminat

Navigatia este Witson si am si eu montata pe Golf din luna mai :vwrullz:

Bafta in continuare cu modificarile si multi km fara evenimente :(

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie in primu rand si la cat mai multi km fara probleme,in al 2-lea rand. Daca tot ai demontat toata masina , de ce nu ai trecut si la schimbarea boxelor si montarea unui amplificator pe 4 canale , ca sa fie show adevarat pe 4 roti fara plafon ... :( o intrebare : ce sub-woofer e , ca totusi stiu sa spatiul este cam limitat in portbagaj din cauza mecanismului de decapotare si face fata faptului ca e complet separat de interiorul masinii ??spor la modificari in continuare .

Link către comentariu

Legat de jante, cred ca voi alege Aez Phoenix Dark. Subwoofer-ul este Alpine , are 2 difuzoare si amplificatorul tot Alpine, incadrat in cutia subwoofer-ului. Face fatza excelent, pentru ca portbagajul se inchide ermetic, si tot bass-ul este trimis catre interiorul masinii. Pielea o pun undeva in berceni, la un prieten care a obtinut multe premii cu masinile tapitzate de el. O sa fie piele grena cu alcantara neagra. Legat de boxe, cred ca le voi schimba si voi pune si amplificator. E o idee buna, mai ales ca masina are acum interiorul demontat. Astazi de exemplu am decis sa comand si tetiere cu monitoare lcd, ca daca tot fac masina de show, sa fie completa.

O sa revin cu noutati

Link către comentariu

La primavara ma gandesc sa imi iau si o a doua masina. As alege intre Scirocoo 2.0 tsi DSG si Passat CC 2.0 tdi 170 cp DSG. Voi ce ziceti?

Link către comentariu

eu as alege passat cc. ai deja eos ....o masina destul de mica ca si scirocco de altfel. scirocco si eos sunt masini mai sportive. passat cc e si ea sportiva, dar e mai eleganta.

acum depinde si tu ce preferi, dar eu zic ca passat cc in combinatie cu 2.0tdi si dsg ar fi frumos:)

daca erai inspirat si iti luai de la inceput eos cu motor de 2.0tsi 200cp era o treaba;)

mult succes la proiectul tau:)

ps: probabil in 2006 nu era astfel de motor.

Link către comentariu
eu as alege passat cc. ai deja eos ....o masina destul de mica ca si scirocco de altfel. scirocco si eos sunt masini mai sportive. passat cc e si ea sportiva, dar e mai eleganta.

acum depinde si tu ce preferi, dar eu zic ca passat cc in combinatie cu 2.0tdi si dsg ar fi frumos:)

daca erai inspirat si iti luai de la inceput eos cu motor de 2.0tsi 200cp era o treaba;)

mult succes la proiectul tau:)

ps: probabil in 2006 nu era astfel de motor.

Salut. Cred ca voi merge pe Passat CC. In 2006 era motorul de 200 cai, dar am iesit bine la pret cu motorul asta de 150. Astept sa termin proiectul cu Eos si apoi ma gandesc la a 2 a masina, dar mai mult ca sigur voi merge pe Passat CC.

Link către comentariu

Am vazut de curand o firma din Germania care face colantari auto , si iti pot schimba complet culoarea masinii. Ma gandeam daca sa apelez la metoda asta sau sa las asa culoarea masinii.

Link către comentariu
Nu v-a fi perfecta 100% si .. trebuie sa umblii pe la RAR si asa mai departe :)

Ai dreptate. Cred ca o las rosie. Ii fac totusi un polish ca sa arate bine la salonul de tuning din 2009

Link către comentariu

Pai daca faci masina pt salon ce ai de castigat?

O sa te arate lumea cu degetul o sa zica uite pe ala de se suiau alea pe masina lui si zgariau capota cu tocuriile, eu sunt de parere ca o masina de salon este facuta pt 2 motive:

1 sa arati ce ai pe ea in vederea atragerii unor clienti daca ai face bisnis cu asa ceva sau

2 de fitze ....

Link către comentariu

@ Gabriel: Tu asta zici cand vezi o masina care a fost la show? Trist...

Eu zic ca o face in primul rand pentru linistea lui sufleteasca, si in al doilea rand, sa aiba un Eos cum eu personal nu am vazut....

Felicitari pt proiect!

Link către comentariu

Pai nu ai inteles....

Asta trebuie sa faca sa o faca pentru el nu pentru show, sa ii placa lui conteaza nu sa o faca pt un show

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!