Jump to content

eroare - control electric motor sau evacuare gaze

Vlad C.
 Share

Postare recomandată

trebuie verificat circuitul intre Maf si ECU sa nu fie intrerupt ceva, dar asta iti v-a da pe Vag ,,OPEN CIRCUIT`` sau altceva.

Ar fi bine daca ne-ai putea posta ce coduri de eroare iti da Vagu`

Incearca sa faci o curatare a clapetei de acceleratie ca precis ai ceva calamina adunata acolo, mai ales daca are motorul peste 100 mii, oricum operatia asta nu strica deloc(doar putina munca)Iar de mers fara MAF nu este treaba.Apropo, filtrul de aer este curat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

problema a aparut inainte sa fac revizia.pe vag imi da maf senzor .asta a mai ramas sa fac sa curat clapeta si o sa mai schimb si filtru de aer...vreun senzor pe undeva?e ceva de la aer pt ca daca ii scot mufa de la maf merge mai bine... dar nu stiu ce sa mai verific...

filtru de aer are 4000km ..dar o sa-l schimb...

Citeste te rog punctul 2 din regulament!

Modificat de Al Bundy
Cunoasterea limbii romane.
Link către comentariu

operatie curatare clapeta

ai aici un link care te poate ajuta la curatarea clapetei.Se gaseste in comert un spray pt calamina cu ajutorul caruia faci o treaba buna

dupa curatare trebuie obligatoriu facuta o adaptare a clapetei de acc.Se poate face cu Vag-ul sau fara, si o sa fie OK

Daca filtrul are 4000km nu e nevoie de schimb, ca doar nu a umblat masina in nori de praf

Oricum , asteptam raspuns cu rezolvarea

PS: Maf-urile inlocuite sigur au fost ok?

Link către comentariu

maf-urile erau noi accelasi cod de pe masina luate din reprezentaNTA.dar am rezolvat problema.... am schimbat filtru de aer si am curatat clapeta....acum merge bine...mersi de ajutor .

Citeste te rog punctul 2 din regulament!

Modificat de Al Bundy
Cunoasterea limbii romane
Link către comentariu

:ceuameni: VERDICT FINAL !!! TREBUIE SCHIMBAta din pacate .... pret : 550 lei BOSCH !! universale se gasesc la vreo 300 lei bucata dar nu merita ca din cate am inteles pica repede si alea !!! am scos-o , am verificat cablajul !! totul este okay ! cand am miscat-o putin se auzea ca si cum avea ceva inauntru !!!??? ppbil are vreo piesa inauntru care a picat !!! de acum ce pot sa zic decat ca ma apuc de strans bani :) pentru a o schimba cat mai de curand !!! pentru cei care trebuie sa-si schimbe si eu LAMBDA la octavia 1.6 le recomand sa mearga la mai multe magazine de piese auto pt ca preturile oscileaza !!! de 700 pana la 550 ! (BOSCH) !!! BAFTA TUTUROR ; )

Link către comentariu

Desigur ca sondele universale nu au nici viata si nici masuratorile nu pusca cu cele originale, de aceea nu sunt recomandate, iar dupa cate se stie adausul comercial la piesele auto din import este intre 30 si 40%.Cei care nu sunt asa de flamanzi fac reduceri de 10 pana la 20% max.Poate ca ai gasit pe cei care vor sa vanda nu sa stea cu marfa pe stoc.Oricum este destul de mult si atat. :)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

daca a gasit sau a auzit cineva de sonda LAMBDA 2 bosch mai ieftina de 550 lei rog..sa imi precizeze si mie magazinul sau sursa :icon_thumright: mrc

Link către comentariu

• 2 months later...

Acum 3 saptamani i-am schimbat sonda lambda 2 , cu una origala bosch ! pana ieri nu s-a aprins nimic in bord ! ieri seara dupa ce-am alimentat , de la rompetrol (efix) imi apare eroare in bord : controlul electric sau evacuare gaze . Nici o schimbare la comportamentul masinii . azi ma duc la un prieten : erau 2 erori : amestec carburant si sonda lambda 2 . le-a resetat , si vad ca de vreo 60 km nu s-a mai aprins ! sa ma astept ca o sa se aprinda din nou? ce s-a intamplat ? eroarea de la lambda 2 era de atunci de cand am schimbat-o si ea a ramas in computerul masinii . oare mai apare din nou eroarea daca nu a aparut dupa 60 km? mrc

Link către comentariu

Sigur eroarea de la sonda 2 a ramas stocata pana acuma ce ai sters-o. Daca zici ca ai schimbat acum sonda nu cred ca ar trebui sa mai apara probleme. :icon_cool:

Link către comentariu

• 7 months later...

16555 Fuel Trim; Bank 1: System Too Lean

P0171 - 00 - 35 - intermitent.

Stiu ca este un amestec prea sarac dar am cautat peste tot si am verificat tot si pare ca e in regula. Vreau sa stiu ce DAUNE ADUCE MOTORULUI un amestec prea sarac in timp sau dupa cati km apar problemele.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!