Jump to content

My VW Bora GT Sport

ionuts81

Postare recomandată

Si doar atat? Nu nu mai zici nimic despre ea; ce imbunatatiri are, ce vrei sa ii faci etc. :rolleyes: :)

PS. Ca din cate vad este destul de potenta. :Driver:

Modificat de Borisake
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos...dar ce cod de motor ai tu, cu 1.8T si 193 de cai?

stiu ca e 1.8T cu 150, 163, 180, 210, 225 de cai.

ai CHIP facut la ea?

Link către comentariu

Buna,

Masina are CHIP si evacuare sport , modificare care i-au crescut puterea de la 150 la 193 CP. Sunt proaspat proprietar si

toate modificarile au fost facute anterior, adica:

- evacuare sport

- stopuri cu leduri

- bi-xenoane

- prelungire spoiler

- foliere

- CHIP

- pleoape

- schimbare grila fata

- jante aliaj 17 in 5 spite

- oglinzi sport cu incalzire si reglaj electric

Are toate dotarile in afara de piele si cruise control.

Sunt novice in acest domeniu si din acest motiv m-am inscris si am postat pe acest forum.

Primul lucru care as vrea sa il achizitionez este un VAG-COM pentru a putea sa imi monitorizez singur performantele masinii.

Regards,

Ionut

Link către comentariu

bine ai venit...dar daca imi perimiti doua sfaturi:

1. in profil pune puterea stock, ca sa stie lumea de unde s-a plecat...

2. daca nu ai fisa dyno din afara tarii cu 193 de cai..e greu sa spui exact cati cai ai... (la noi inca nu-mi inspira niciun DYNO incredere...)

unde are facut CHIPUL si ce evacuare e ?

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si ea pe tine ca la cati pur-sange are in vene... :)

Link către comentariu

Oglinzile nu-mi plac nici mie, in schimb ... masina este superba. S-o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos..e foarte tare masina...da-ne si noua niste detalii...un pret,istoric,mai multe (a se citii foarte multe) poze...O cam strica oglinzile,dar in rest e ok!sa o tii asa cum e ,ca e facuta cu bun-gust!

Link către comentariu

Toata lumea oglinzi, oglinzi, fratilor are un motor de-ti vine sa-l iei noaptea in brate la cum se comporta :RO flag: Si jantele sunt deosebite. Drive safe, mai ales ca iar au fost surprinse autoritatile :scratch:

Link către comentariu
2. daca nu ai fisa dyno din afara tarii cu 193 de cai..e greu sa spui exact cati cai ai... (la noi inca nu-mi inspira niciun DYNO incredere...)

stiu ca sunt offtopic dar m-a facut curios bogdan unde a facut dyno si nu i-a inspirat incredere, nu de alta, dar sa stim sa ne ferim..

Link către comentariu

eu nu am facut dyno, pentru ca in RO e unul singur 4x4...si am vazut masini stock de 200 de cai care scoteau 170...si alta care scotea 210....ma indoiesc sa fie din fabrica asa diferente...si muuulte muulte..altele...masini de 190 de cai care marg mai tare ca cele de 220...samd.

au fost discutii unde si voinea si altii erau cam de acord cu mine...si stiu multe persoane dezamagite de dynoruile din RO.

daca vrei, putem discuta pe un topic de dyno..hai sa nu poluam topicul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!