Jump to content

My VW Golf ... Das Auto

golf1.8gti

Postare recomandată

:frigbaitata: Masina mea e un Golf IV cu un motor 1.8l 20 V GTI 110KW/150HP din 2001, tip motor AUM, cutie manuala 5+1 tip EGY si 130 000 Km

Ca dotari ar fi urmatoarele:

Jante pe 16" BBS 205/55/16

Poiectoare in faruri

Trapa electrica din sticla

ABS+ESP+EPC

Scaune Recaro Incalzite cu reglaj pe inaltime si lombar

Bancheta spate rabatabila din doua bucati

Cotiera spate

Volan piele in trei spite reglabil

Climatronic

Bord computer

Oglinzi electrice incalzite+heliomate

Patru airbag-uri(2 frontal+2 lateral)

Imobilizator

Doua chei briceag

Inchidere centralizata

Geamuri electrice fata+spate

Insertie mahon

Spalator faruri prin presiune

Suport pahare fata+spate

Radio casetofon cu Cd GAMMA II+4 boxe

Am adus-o in tara din Germania in martie anul asta

Nu are nimic schimbat dar o sa urmeze faruri, stopuri, eleron si o finala zgomotoasa.

Cam asta e masina mea si o sa revin cu mai multe poze . Sunt cam seci pozele astea dar or sa vina altele. O zi buna tuturor. :)

post-32041-1227455800_thumb.jpg

post-32041-1227455870_thumb.jpg

Link către comentariu
SUPERBA :P. cati bani te-a ajuns?

Vreo 8500 "la cheie" ca sa zicem asa!

Link către comentariu

Frumoasa, dotata, iar de motor ce sa mai zicem ai ce sa scoti din el, se preteaza foarte bine la tuning.

Sincer sa fiu m-as baga si eu la un benzinar cu turbo dar 2.0T dar din motive financiare si legate de consum inca mai astept.

In rest ce sa zic daca ar fi a mea as opta pentru urmatoarele:

-Bad Boy Look

-Folie 50% pe laterale si luneta

-o toba sport pentru sound

Multi km fara evenimente si asteptam poze si de la interior :soothe[1]:

Modificat de Auras
Link către comentariu
Frumoasa, dotata, iar de motor ce sa mai zicem ai ce sa scoti din el, se preteaza foarte bine la tuning.

Sincer sa fiu m-as baga si eu la un benzinar cu turbo dar 2.0T dar din motive financiare si legate de consum inca mai astept.

In rest ce sa zic daca ar fi a mea as opta pentru urmatoarele:

-Bad Boy Look

-Folie 50% pe laterale si luneta

-o toba sport pentru sound

Multi km fara evenimente si asteptam poze si de la interior :))

Cam asta vreau sa fac si eu la ea(stopuri, faruri, toba sport, eleron, poate si un chip tuning si sa stii ca m-ar interesa partea cuy badboy look dar ai putea sa imi spui unde gasesc pe cineva in bucuresti sa-mi faca asa ceva) Am vazut azi un golf super marfa de teleorman cu badboy look si angeleyes si mi-au cam ramas ochii la el....Ms mult pentru urari si tie iti doresc multi km fara evenimente...

Link către comentariu

Ooo bijuterie de masina

Saptamana trecut m-am tras cu un asemenea motoras :)

E ceva fenomenala evacuarea, se aude demential..un chip tuning eu zic ca se mertia din plin sa-i mai mareasca putin cuplu ca are nevoie :)

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme si spor la modificari :))

L.E "Nu are nimic schimbat dar o sa urmeze faruri, stopuri, eleron si o finala zgomotoasa."

Pai nu e zgomotoasa si asa??

Cel putin motorasul respectiv se auze frumos rau..si era evacuarea stock.

Modificat de xdx
Link către comentariu
Ooo bijuterie de masina

Saptamana trecut m-am tras cu un asemenea motoras :D

E ceva fenomenala evacuarea, se aude demential..un chip tuning eu zic ca se mertia din plin sa-i mai mareasca putin cuplu ca are nevoie :)

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme si spor la modificari :)

L.E "Nu are nimic schimbat dar o sa urmeze faruri, stopuri, eleron si o finala zgomotoasa."

Pai nu e zgomotoasa si asa??

Cel putin motorasul respectiv se auze frumos rau..si era evacuarea stock.

Ms frumos de urari... Se aude frumos motorul dar cu finala pe acare o are acum din fabrica e cam silentioasa si vreau sa huruie putin...O sa revi cu mai multe poze cand ma apuc sa mai schimb cate ceva!(sa mai fac rost de niste bani intai)Si tu sa o stapanesti sanatos pe a ta.
Link către comentariu

Imi place foarte mult GTI-ul tau! Sa-l stapanesti sanatos!

Din descrierea ta am vazut ca masinile noastre sunt acelasi an si au acelasi cod la motor (AUM)! :icon_thumright:

Ziceai ceva de o finala zgomotoasa... eu nu am asa ceva, dar am pop-off si cred ca e destul de spectaculos. Poate iei in conisderare si varianta asta. :D

Sper sa o folosesti sanatos, fara incidente si sa iti aduca bucurii multe, multe! :icon_cool:

Modificat de HF_Integrale
Link către comentariu
Imi place foarte mult GTI-ul tau! Sa-l stapanesti sanatos!

Din descrierea ta am vazut ca masinile noastre sunt acelasi an si au acelasi cod la motor (AUM)! :icon_thumright:

Ziceai ceva de o finala zgomotoasa... eu nu am asa ceva, dar am pop-off si cred ca e destul de spectaculos. Poate iei in conisderare si varianta asta. :icon_cheesygrin:

Sper sa o folosesti sanatos, fara incidente si sa iti aduca bucurii multe, multe! :icon_cool:

ms mult de urari si tie la fel.Sunt aceleasi masini ca motor si cred ca si in interior doar ca a mea e in 4 portiere. Am sa te rog sa imi spui si mie ce e ala pop-off ca nu imi dau seama...sau ai vrut sa spui blow-off(acel mecanism de incarca presiunea in turbina pana la 1 sau 2 bari si cand se descarca are masina un plus de putere si un sunet spectaculos). Multa bafta.

Link către comentariu

Foarte frumoasa, pret bun. Sa o stapanesti sanatos si asteptam mai multe poze.. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Da, la blow-off ma refeream. Am zapacit putin termenii. Pop-off-ul e putin altceva, mult mai tehnic.

Sincer nu stiu daca in cazul valvei de blow-off pe care o am eu se mareste presiunea in turbo, dar scoate un sunet destul de spectaculos si daca tot povesteai despre zgomot in plus, am zis ca poate te tenteaza ideea :))

Link către comentariu
Da, la blow-off ma refeream. Am zapacit putin termenii. Pop-off-ul e putin altceva, mult mai tehnic.

Sincer nu stiu daca in cazul valvei de blow-off pe care o am eu se mareste presiunea in turbo, dar scoate un sunet destul de spectaculos si daca tot povesteai despre zgomot in plus, am zis ca poate te tenteaza ideea ^_^

Sa vad cum pun mana pe niste banuti sa ma apuc putin de ea. Macar asa la exterior sa arate ceva mai bine si mai nervoasa.

Link către comentariu
  • 1 month later...

E foarte frumoasa!S-o porti sanatos si sa te bucuri de ea :P

:D Ce legatura au proiectoarele de golf III cu masina prezentata?

Link către comentariu
  • 1 year later...

Cred ca a venit momentul sa mai actualizez si eu ceva despre a mea masina! De la ultima interventie in acest topic, masina a primit:

- Faruri negre cu lupa (dectane de la dox99)

- Xenon (welldone de la Alex - Jaf)

- Capota badboy look (colegul Mihai - ghetto tuning)

- Folie llumar ( colegul Ahoe - kaf.ro)

- Grila fara semn

Revin cu poze in cel mai scurt timp, ca tre sa o spal ca e jegarita rau!

Link către comentariu

frumos de tot, mai ales motorizarea :D din ce in ce mai multi au 1.8 :( ai grija de ea, si mai pune poze.

Link către comentariu
  • 2 years later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!