Jump to content

my VW van furia albastra

caravelle

Postare recomandată

acesta este vw meu caravelle . ce pot sa va spun despre el.. e adus din germania de la un tip care are o mica fabrica de camasi singurele drumuri ale masinii asteia a fosts a transporte role de material 1 data pe saptamana intre 2 orase.

are 195 000 km la bord reali, in interior nu prezinta absolut nici o urma de uzura. interior full piele tapiterie+scaune.

are 7 locuri scaunele din spate fiind rotative scaunele din fatza incalzite.dublu climatronic, navi , sirocol,

usi culisante pe ambele parti

Motorul e de 2.5 tdi 150 cai cutie 5 trepte.

post-28603-1215971568_thumb.jpg

post-28603-1215971603_thumb.jpg

post-28603-1215971683_thumb.jpg

Modificat de caravelle
Link către comentariu

Superba !

Sa te plimbe fara probleme si cat mai mult.

De echipare, ce sa mai spun ... foarte bogata.

Felicitari!

Modificat de Luky
Link către comentariu

Superba , felicitari si sa ai grija de ea , merita!

Apropos... cat a costat ?

Link către comentariu

Foarte frumos! Primul Transporter cu climatronic si navi pe care il vad :icon_thumright: Ai mare grija de el! :eek:

Link către comentariu
Superba , felicitari si sa ai grija de ea , merita!

Apropos... cat a costat ?

masina a costat 14000 euro. atata am dat eu pe ea aici in romania. Din intamplare am cumparat-o de la o persoana cunoscuta.

multumesc tuturor pentru aprecieri ;)

Link către comentariu

KTA87: e Caravelle nu Transporter, misto chestia cu dubluclimatronic....Ce an e masina??

Sa o stapanesti sanatos...

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, motor pe masura, bogata in dotari + OneFM(scuze daca se considera reclama, stergeti postul) ;) ce mai vrei? :D

Link către comentariu

frumos si ideal pt iesiri in natura.

sa-l stapanesti si sa-l conduci cu placere

Link către comentariu

masina e din 2001 si adusa in tara acum 2 luni

mai adaug cateva poze desii e cam murdara

post-28603-1216736660_thumb.jpg

post-28603-1216736673_thumb.jpg

post-28603-1216736692_thumb.jpg

post-28603-1216736705_thumb.jpg

post-28603-1216736725_thumb.jpg

post-28603-1216736784_thumb.jpg

post-28603-1216736795_thumb.jpg

Modificat de caravelle
Link către comentariu

super masina! e dotata foarte bine, motor bun ce mai vrei! sa ai grija de ea!

Link către comentariu
  • 4 months later...

ff2ump.jpg

345y8gp.jpg

dwz4zk.jpg

155pjf7.jpg

an 2001 motor 2.5 150cp 205k km.

interior full piele , scaune rotative incalzite, geamuri electrice, navi + magazie cduri, sirocol

usi alterale pe ambele parti , jante 16" ,

masina nu are nici o modificare totul este stock

Link către comentariu

sa va spun povestea cumpararii dubitzei.

mie intotdeauna mi-au placut dubitzele si intro dimineatza ma cheama un amic in targ sa ne mai clatim ochii cu ceva masini frumoase. am vazut dubitza asta si m-am indragostit. am vazut si T5 destul de frumoase dar fara dotari si majoritatea cu motoare 1.9 care nu m-au atras deloc. singura care mi-a placut a fost vw acesta din poze si un mercedes vito modelul nou si acela cu destul de multe dotari singurul lucru care nu mi-=a placut la mecedes fiind cutia automata.

am ajuns acasa si tatal meu ma intreaba noah ai vazut ceva fain in targ? normal am zis ca am vazut multe masini.

ma intreaba tata " nu ai vazut ceva sa iti placa?" i-am zis de masina am sunat omul cu dubitza a venit cu dubitza din targ a vazut-o tata si pe loc am dat banu jos si am facut contractul.

nu am verificat nimik nici macar nu am condus-o :( nu are carte service nu am dus-o al nici un tester si la nici un mecanic.

persoana de al care am luat masina de fapt sunt 2 tipi renumiti in cluj pentru ca aduc masini bune nu rable, ei au pretzuri mult mai mari decat piata si culmea ca si vand masini.

mi sa spus ca masina a fost a unui neamtz patronul unei firme de confectzii imbracaminte si folosea dubitza asta in concediu cu familia si in rest transporta role dinacelea mari de material textil, probabil de aceea arata scaunele si interiorul ca nou.

masina a costat 14 000 euro cu numere de germania pe ea

tot eu sunt. problema e ca dupa cateva zile nu am mai putut sa ma loghez cu acel cont. nu am uitat parola si nu am introdus-o gresit.

am intalnit un membru din cluj al forumului care ma chemat la o intalnire si el mia zis ca s-au sters la un momentat multe conturi si de aceea nu se mai pot accesa unele conturi. mia recomandat sa imi fac unul nou daca mai vreau sa postez.

Link către comentariu

foarte frumos vanul,ideal sa-i pui o rulota si sa te asezi la volan si sa pleci unde vrei

frumoasa si povestea cumpararii

cat mai multi km

Link către comentariu

Am unit cele doua topic-uri care descriau aceeasi masina. Cel facut cu vechiul cont si cel deschis de curand. Posturile in cadrul unor topic-uri unite se aseaza in ordinea datei/orei de postare de aceea este posibil sa se vada mici inadvertente intre unele posturi. Este normal.

Membrul caravelle a fost BAN-at ca "clona" a actualului noobsound. Nu l-am sters pentru ca exista posturi pe acest nick. Te rog ca pe viitor daca mai ai probleme cu contul sa le adresezi unui moderator/moderator senior si sa nu iti faci alt cont. Exista posibilitatea trimiterii unui e-mail direct din ecranul de logare in caz ca sunt probleme.

Multumesc

Link către comentariu
  • 2 years later...

Frumoasa masina chiar daca unii scriu aceste "incurajari" degeaba pentru post, mie chiar imi place, sa o porti sanatos si daca as putea as face si eu schimb cu o jucarie ca asta. Multi km fara probleme

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!