Jump to content

golf2 - seriile de caroserie?

zib3r
 Share

Postare recomandată

Vreau sa verific o caroserie de golf2.Nu intrebati de ce.Si nu ma trimiteti la RAR :)

Vreau sa stiu unde mai sunt serii pe caroserie la un golf2.Mai exact in ce locuri.

Pica codul de la motor/panou "incalzire".

Si cate serii sunt in total pe o caroserie?

:)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe centurile de siguranta este o eticheta si acolo e scrisa data fabricatiei. Ala e unul dintre elementele pe care le verifica cei de la RAR. Daca li se pare suspect, se mai uita si la altceva. Elementele de identificare sunt specificate in ELSA, insa schepsilsurile nu sunt scrise nicaieri.

Link către comentariu

cand si-a vandut o cunostinta golful a venit un nene sa o vada si a inceput sa se uite la numerele de pe geamuri,in scrumiera, la eticheta de la centuri cum spune si MK16V.dupa toate astea l am intrebat ce cauta si mi a raspuns asa 'toate piesele din masina au trecute anul si luna de fabricatie pe ele'. pe unele chestii era un sir de numere in cerc cu o sageata spre unul din numere.

Link către comentariu

In primul rand vreau sa va multumesc pentru info.

In al doilea rand as vrea sa stiu ce intelegeti voi prin "eticheta de la centuri".

Link către comentariu

Pe geamuri e trecuta si seria caroseriei. Cel putin asa e la mine.

Link către comentariu

thanks cipri & codres_ali.

si pe caroserie mai sunt serii?Ma refer "stantate" ... undeva pe ascuns?

Link către comentariu

alea conteaza, restul pe geamuri, centuri etc, apa de ploaie, nu o sa te verifice la niciun rar decat la ce e stantat, respectiv la seria de sub capota, alta nu stiu

thanks cipri & codres_ali.

si pe caroserie mai sunt serii?Ma refer "stantate" ... undeva pe ascuns?

Link către comentariu

alea conteaza, restul pe geamuri, centuri etc, apa de ploaie, nu o sa te verifice la niciun rar decat la ce e stantat, respectiv la seria de sub capota, alta nu stiu

Multumesc Vali.

Link către comentariu

Pe geamuri e trecuta si seria caroseriei. Cel putin asa e la mine.

Eu am vazut treaba asta doar la masinile mai noi, dupa 2000.

La mine nici macar la G3 nu are, dar la G2.

@dubmaniacks- nici eu nu stiu de alta serie la G2 inafara de cea de sub capota.

Si la G3 e la fel, ca doar ce am facut RAR-ul.

Link către comentariu

oricum daca vrei sa shmenuiesti caroseria ca e stramba sau altceva trebuie sa fii atent ca nu s prosti aia de la rar :Driver: si daca vor sa vada daca e manarita vor vedea!

Modificat de EMO
Link către comentariu

din cate stiu daca nu ma insel mai este seria undeva in stanga spate pe undeva pe langa stopul stanga spate, bineinteles in interiorul masinii........ :(

Modificat de mkll8v
Link către comentariu

@EMO - adevarat zici...daca vor sa vada, eu am luat un golf unu la care pe langa oala cu seria se vede ca e manarit ceva ( nus sigur ce a vrut fostul sa prinda) + ca are si ceva pocnituri...si la RAR nu m-a intrebat nimeni nici cat ii ceasu' cu toate ca se vede destul de uratel. Sunt de acord cu verificarile la o masina mai noua dar cred ca deja nici la golf 2 nu mai e cazu cu asemenea purecari. Si nici nu ii mai vad sincer (am fost de 6x la RAR anul asta)...sa mai umbe dupa asemenea purecari.

- cat despre faza cu seria de pe fusta spate iara nu te poate lua nimeni la rost cu seria de langa stop (daca este acolo) atata timp cat sunt kituri (blank-uri) de reparatie...sau taiate de pe alte masini.

Modificat de Cypor
Link către comentariu

Acolo nu este 99%! Este un element f. usor schimbabil! La RAR nu se uita in alte locuri...numa unde te uiti si tu! Poate k este si altundeva...nu stiu, dar nu se uita. (trebuie sa fie pe un el. f. greu schimbabil)

Link către comentariu

Acolo nu este 99%! Este un element f. usor schimbabil! La RAR nu se uita in alte locuri...numa unde te uiti si tu! Poate k este si altundeva...nu stiu, dar nu se uita. (trebuie sa fie pe un el. f. greu schimbabil)

thx Robert.

thx Cypor :) oaie :coffee_lol:

Link către comentariu

• 5 months later...
adriandobrin25

aduc in prim plan discutia si sper sa gasesc o lamurire...

am un mk1 cabrio din 81...dar nu am nici o serie pe oala...trebuia sa fie neaparat?...am seria decat pe tablita de la "picurator"...

unde pot afla unde ar trebui sa se gaseasca seriile?...masina e inscrisa si a avut si itp si tot..dar eu vreau sa o reconditionez cap-coada si asta presupune si schimbarea contra-aripilelor si cred si a oalelor...

voi avea probleme?...am inteles tot de pe aici ca pana prin 80 seriile au fost si pe tabla si pe oala,apoi s-a renuntat la cea de pe oala...asa e?

mersi!!!

Link către comentariu

da asa e ..cu seriile la mk1

Link către comentariu

da asa e ..cu seriile la mk1

Eu am golf mk1 din 81 cu seria caroseriei tot pe oala... Deci inca nu se renuntase sa inteleg?

Link către comentariu

ori ai avut recarosare :D cu toate ca din ce stiu recarosarea e voie cu,,ceva mai nou...decat a fost, dar si golful meu verde a avut parte de asa ceva....si parca contrazice si lucru asta...cine stie...

in mod normal dupa 80 s-ar fi schimbat caroseriile cu si sunt mici diferente..una dintre ele fiind seriile..

Ia uite..

post-17896-1243591815_thumb.jpg

Umstellung der Fahrgestellnummer auf neues System-in traducere libera vine relocarea seriei de sasiu pe dupa noul sistem. August 1979.

.

Modificat de Cypor
Link către comentariu

• 2 weeks later...
adriandobrin25

pai ma bagati in sperieti...tre sa am seria pe oala sau nu?m-am apucat de ea fara sa o trec pe numele meu...am fisa fiscala si actu de vanzare cumparare...oare voi impinge bani la greu si voi ramane cu o masina pe care sa o plimb pe ulite?sau pe platforma?...

Modificat de adriandobrin25
Link către comentariu

stai linistit ca tu ai seria sus pe tabla de stergatoare+ ca masina e din 81 iar fabricantul a inceput sa bata seria acolo din 80 nu stiu ce luna.eu unu zic ca nu o sa ai probleme.

Link către comentariu

adriandobrin25

acum ma bate gandu sa schim oala si lonjeronu de pe dreapta cu totu...si asa a fost peticita si arata ca dracu...

Link către comentariu

• 4 years later...

inca o serie la golf2 am gasit pe interior la contraaripa. o placuta galbena cu un cod de bare si seria

Link către comentariu

• 4 months later...

La mk1 din 78 unde ar trebui sa gasesc seriile de caroserie? vreau sa vad un golf din 78 iar proprietarul spune ca seria e trecuta doar pe o tablita prinsa cu nituri pe armaturi fata, undeva langa  broasca capotei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!