Jump to content

Golful meu! :D

rAmpAge

Postare recomandată

Salut! Sunt nou pe aici! De saptamana viitoare o sa intru si eu clubul posesorilor unui VW! :wub: Imi cumpar un G4 1.6 - 101cai, euro 2! An de fabricatie septembrie '98! Are 140.000km, adusa de 2 luni din franta. 4 geamuri electrice, oglinzi electrice heliomate, climatronic, computer de bord, 8 boxe originale, 4-6 airbaguri (nu sunt sigur), radio-casetofon Kenwood ! Pret: 4300 euro! Masina arata impecabil si exterior si interior! Motorul merge foarte bine cel putin din cate mi-am dat eu seama! A verificat-o si un mecanic, s-a uitat pe la ea,a verificat starea uleiului , un mic drive test..! happy.gif Parerea lui e ca masina e ff buna, motorul la fel, ingrijita...i-a placut in mod deosebit! Singura problema la ea, daca pot sa zic asa, este ca e euro 2 deci o taxa de 1100 euro! Cu toate actele ei, taxe ajunge in jur de 5600-5800! Ce parere aveti din descriere? (momentan nu am poze) E un pret bun? Prea mic..prea mare

Astept parerile voastre! :icon_thumright:

Modificat de rAmpAge
Link către comentariu

Ai cumparat-o tu din franta sau ai cumparat-o din tara ,adica masina ai luat-o de la roman pe comanda? Teintreb pentru ca mi se pare anul de fabricatie ,nu stiu cam batrinica . Dar ma rog ,daca tie iti place ,s-o stapinesti sanatos si citi mai multi km cu ea

Link către comentariu

eu si mecanicul care a verificat-o suntem 99% siguri ca sunt km reali! am vrut sa o duc si la un test dar mecanicul a zis ca daca se uita la ea imi zice sigur daca are sau nu mai mult decat arata bordul!

sincer, as fi vrut sa fie ceva mai tanara, dar la banii astia, dotari...nu am prea gasit!

masina e luata de la cineva din Romania! acest cineva nu e bisnitar de masini! i-a adus-o un tip, care dupa parerea mea a avut ceva datorii fata de proprietarul actual!

pot sa zic ca proprietarul ei a fost un om fair-play fata de mine.de ce spun asta? la mine in judet tampitii de la inmatriculari aplica altfel legea, cel putin pana in urma cu 2-3 saptamani (adica ei cereau neaparat radierea masinii din Franta chiar daca acolo nu se fac radieri => nu prea puteam sa o inmatriculez in Caras-Severin)! asa ca m-a ajutat, a facut RAR-ul si toate actele in judetul in care are el domiciliul + ca nu s-a ferit sa-mi arate mici defecte (cel putin observabil) la masina. (gen nu merge geamul din spate, nu merge telecomanda de la cheie - ia comenzile cand si cand, ca si cum e un contact imperfect)

marti ma duc dupa masina si actele ei! o sa atasez si cateva poze cu ea!

acum trebuie sa vad ce fac cu cureaua aia de distributie! vreau intai sa vad in cartea service cand a fost facut ultimul schimb si sa o duc la vreun service sa o verifice! ar fi cam nasol daca ar trebui sa o schimb imediat acum! nu prea am toti banii ca sa schimb tot ce implica distributie si piesele , pompe, ce intra in angrenaj acolo! :unsure: o sa vad ce pot face, ca din ce am citit pe forum e crucial sa ai o siguranta ca distributia e in regula...noua! :)

va salut! :salut:

Modificat de rAmpAge
Link către comentariu

Din cate ai povestit, masina pare foarte ok. Important e ca ai reusit sa-ti iei un Golf bun in bani buni si sa te bucuri de el!

Despre distributie... e bine sa verifici la cati kilometri se schimba si cand s-a efectuat operatiunea, ca sa fii sigur. Asta in cazul in care nu ai banii s-o faci "anyway".

In rest... s-o stapanesti sanatos si... bafta in trafic! :D

Link către comentariu

o intrebare! cum fac pozele mai mici...ca dimensiune! am ceva poze cu masinuta dar sunt de cateva sute de kilo! am reusit sa le reduc la aprox 200 kilo, dar abia imi intra 2 poze!? :D

sapt asta inmatriculez masina si schimb si distributia!

sunt multumit de ea, pana acum totul pare ok cu mici probleme, gen nu merge inchiderea centralizata decat cand vrea ea!

in rest, motor, suspensii, directie pare totul ok! va dau mai multe detalii pe viitor!:banghead:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!