Jump to content

My car

Danny82

Postare recomandată

In primul rand salutare tuturor membrilor, vizitatorilor si nu in ultimul rand moderatorilor acestui forum.

In sfarsit am intrat si eu in randul posesorilor de VAG, dar hai sa ii fac si o scurta prezentare Passat-ului meu.

Passat B5.5 fabricatie 2001, 1.9TDI, 130cp, tiptronic, berlina

4 airbag-uri

4 geamuri electrice

Oglinzi electrice si incalzite

Clima automata

Navigatie cu cd + magazie 6 cd-uri

Computer bord plus

Trapa electrica

Cotiera

Alarma

senzori de parcare spate

Xenon

Cred ca nu am omis nimic, o sa revin si cu poze in cateva zile.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Scuze ca am raspuns asa de greu, 8000Euro am dat pe ea, dar abia am luat-o si deja am ceva probleme cu tiptronic-ul, pt ca fostul propietar nu a schimbat si nici completat ulei la ea:((, sper sambata dupa ce schimb uleiul si filtru sa nu mai faca probleme.

Doamne ajuta.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! pai deaia fuge toata lumea de cutiile automate..pt ca cei ce le-au folosit ori au fost prea prosti si nu au stiut sa le foloseasca corespunzator,ori nu au avut grija de ea si au mers pe principiul "da-i pana cade"... sa ai grija de ea!

Link către comentariu

Ms frumos,sper sa se rezolve doar cu schimblu de ulei.Oricum eu o sa ingrijesc din toate punctele de vedere.

P.s. Acum cum o vrea Dumnezeu.

Link către comentariu
  • 6 months later...

De luni masinutza mea a primit mult asteptata cutie manuala 6+1 in loc de tiptronic-ul pe care il avea. :)Mai trebuie facuta resoftarea calculatorului si e 100% gata. Pentru cine are de gand sa faca aceasta schimbare (am vazut ca sunt cativa ) pot ajuta cu ceva sfaturi.Multumesc pe aceasta cale mecanicului meu Filica,nu dau numele service-ului sa nu se considere reclama ( desi multi forumisti apeleaza la acest service ).

Link către comentariu
  • 1 month later...

sefe cat te-a costat sa schimbi cutia?cu totu...pretul cutiei,manopera,alte piese....Mersi!

Link către comentariu

Depinde cu faci si de unde cumperi piesele.Cel mai ieftin eu am gasit toate piesele necesare adica:Cutie 6+1+suporti,kit ambreiaj+volant,pedalier,planetare,timonerie,electromotor la 1000E ( pretul era mai redus decat daca iei pe bucati )la dezmembrari.Daca as fi pus cutie in 5+1 ar fi costat mai putin.Manopera demontat cutie tiptronic montat manuala cu tot ce implica 200E ( bucuresti )+ resoftarea care poti sa o faci cu unu din baietii de pe forum ( mie mi-a facut Al_Bundy ).Dar totusi nu am cumparat piesele de la dezmembrari ci am cumparat o masina avariata ( se poate si o masina de Anglia doar pedalierul nu il poti folosi) am luat ce imi trebuie de pe ea si acum vand piesele ca sa recuperez banii.Daca vrei ma poti suna si putem vb mai multe,gasesti nr meu in profil.

Am mai scris si pe aici niste chestii. http://vwforum.ro/index.php?showto...4804&st=280

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!