Jump to content

Deep black Sportline Jetta

Mateo

Postare recomandată

Cred ca a venit momentul sa-i fac si eu masinii mele un jurnal de bord.

Incepand de la inceputul lunii octombrie sunt posesorul unui VW Jetta Sportline 1.9 TDI-DSG-2006.

M-am hotarat sa achizitionez aceasta masina in urma sugestiilor si sfaturilor primite de la prietenul meu WNS, impreuna cu care am cautat masina pe net si am ales-o.

Dupa care singurel am plecat in germania si mi-am adus-o.

Asa arata anuntul, iar masina am luat-o de la acest dealer:

v4ufnh3zv0m9ln0dlkm.jpgwqb1jr9k6cbsnfjhxso.jpg

Singura nemultumire este legata de dealer-ul din germania (dealer oficial VW) care cu toate ca masina a fost echipata cu jante din aliaj pe 17' modelul ClassiXs, lucru mentionat si in anunt, la achizitionarea masinii nu am primit decat rotile cu anvelopele de iarna. Degeaba am atras atentia neamtului ca asa e mentionat in anunt, am primit un raspuns tipic romanesc de genul "asta e". Asa ca nici ei nu sunt chiar asa corecti cum li s-a dus vestea.

In rest sunt foarte multumit si incantat de masina, iar datorita acestui forum am aflat foarte mute lucruri despre care habar nu aveam.

Masina e foarte bine dotata si ma uimeste pe fiecare zi, mai ales cutia DSG care este o placere.

Poze nu am decat cele din anuntul de pe mobile, dar promit ca o voi supune unei sedinte foto cat mai curand.

17lrgn769j7gwpo2493q.jpg

4lant2qd2j40ogq0jrfd.jpg

4hzuauu59h1omvnib0q0.jpg

tl71hh6vzkyxxkuenymn.jpg

8z5ziaxr6kffsmx3q26.jpg

ic7byecro2a9upp5hsgo.jpg

ptwilh1ydhg1c4nsi3ij.jpg

8qsn78zsx6qpgo2zm4vz.jpg

Scuze pt postul kilometric.

Numai bine.

Modificat de Mateo
Link către comentariu

Foarte frumoasa si foarte bine dotata!

Totodata mi se pare un pret bun.

Ii mai trebuie niste jante de 17 (cel putin).

Drive safe!

Link către comentariu

Love at first! Nu aveai cum sa nu te indragostesti de ea! :P

Sa vii si tu la intalniri duminica...s-o vedem..ca e prea frumosa masina! ;)

S-o stapanesti sanatos si cu cati mai multi km fara probleme! :lol:

Link către comentariu

Cunosc mașina, e deosebită. Felicitări. S-o plimbi cu plăcere și fără probleme.

Orice comentariu din partea mea cred ca ar fi de prisos.

Plăcuta pusa de nemți pe mașină spune tot. :) :)

2jr6umkbed1zhml2cz8j.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Barosane dupa cum ti-am mai spus, e "senzatie" masina !!! :)

claudiusnc a venit omu' la intalniri, dar ai lipsit tu. :hainoroc:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme :unsure: . Ai facut o alegere foarte buna :)

Link către comentariu

Frumoasa masina... :angry: ..eu zic ca isi merita fiecare banut.As fi curios cat ar fi costat noua cu aceste optiuni.Totusi dupa parerea mea este ca si noua la acesti km si sunt sigur ca te va duce fara probleme...

Sa o stapanesti sanatos..si sa ii pui folie pe geamuri! :D

Link către comentariu

:angry: E super tare masina! Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea, ca in Romanik noastra totul e posibil. O zi buna.

Link către comentariu

Surprinzatoare atitudinea neamtului in privinta jantelor, dar e clar ca si ei sunt acomodati cu "business"ul. Acum stii cum se intampla, sa dea Domnul sa ramana asta singurul neajuns in ceea ce o priveste. Sa te bucuri de ea !

Link către comentariu

nici nu mai am ce sa zic. superba masina :icon_thumright:

nici tu nu ai si cealalta parte a car-kitului? ca in poza vad ca ai suportul, la fel ca mine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!