Jump to content

Axul planetarei din dreapta la un t4

fellix
 Share

Postare recomandată

a iesit cam 2 ,3 cm din cutie axul de la planetara din dreapta, am incercat sa l imping la locul lui dar se aude un trancanit la grup cand il imping, masina merge, dar pierde uleiul pe la simering.Stie cineva ce e de facut?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Schimba rulmentul intermediar, cel de la jumatatea planetarei.

Link către comentariu

trebuie scoasa cutia de viteze sau doar partea din aluminiu in prelungirea ei ?

am incercat sa bag axul la locul lui dar nu intra l am scos afara de tot, m am uitat in gaura si mi se pare ca este un fel de bucsa acolo care nu se centreazza fix pe gaura si din cauza ei nu intra, nu stiu ce sa i mai fac, ca sa i scot planetara si axul a trebuit sa slabesc bara de torsiune sa scot fuzeta si tot asa Astept sfaturi si pareri Multumesc Anticipat

Link către comentariu

a tu ai varianta cu cutie de 2,4 cu gat de aluminiu ,la aia trebuie scoasa fuzeta afara sa o poti scoate si se desface numai gatul ala !

Link către comentariu

Pai la 1.9 aspirat are un gat de aluminiu, in mod normal axul are o siguranta care il tine fix in grup, daca iese foarte usor e uzata siguranta, daca nu vrea sa intre suficient inapoi posibil sa ai cu corp strain in cutie, posibil vreo siguranta mai veche . incerc sa pun o poza poate te descurci.

cutie_t4_1.9.pdf

post-33131-1227343139_thumb.jpg

Modificat de Costel Diaconu
Link către comentariu

VA multumesc mult domnule Costel, mi ati fost de un real ajutor, am dat cutia jos, revizuit si montat la loc = 2 zile de munca si nervi.Recomand celorlalti sa nu se apuce de treaba daca nu sunt siguri pe ei si daca nu au pe cine sa sune atunci cand nu se descurca, scuulele si garajul vin de la sine daca nu le ai nici sa nu te gandesti...

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut. Am cumparat un set de jante Al pe t4 meu. Problema este ca prezoanele mele vechi sunt prea scurte fiind pentru jante de tabla. Am fost la cateva magazine cu piese auto, mi-au spus un pret cam marisor, 10ron/bucata adica 200 ron/set. Am auzit ca cele facute la strung, nu sunt asa sigure... Daca stie cineva ceva, la un pret mai bun, il rog sa imi scrie.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Costel Diaconu

Pai si nu e bine la 10 RON bucata? Un strungar cat crezi ca ti-ar lua sa ti le faca si mai trebuie si tratate si bineinteles tot nu iese ca originalu.

Nu mai da quote la postul anterior pentru ca este interzis de regulament!

Foloseste "add reply" sau "fast reply".

Multumesc!

aryes13

Link către comentariu

Costel Diaconu
Pai si nu e bine la 10 RON bucata? Un strungar cat crezi ca ti-ar lua sa ti le faca si mai trebuie si tratate si bineinteles tot nu iese ca originalu.

Nu mai da quote la postul anterior pentru ca este interzis de regulament!

Foloseste "add reply" sau "fast reply".

Multumesc!

aryes13

????? LA care post anterior fi mai explicit, ca ma tot uit in sus si nu-mi dau seama la care te referi, sau ai gresit.... :frigbaitata:

Link către comentariu

• Administrator

Se pare ca nu vrei sa intelegi... Ok.

Ai un warning si 2 zile de suspendare a dreptului de a posta.

Poate asa intelegi ca trebuie sa-i respecti pe celilalti si munca lor.

In ceea ce priveste postul la care dai quote el a fost editat de mine, pentru ca arata exact ca asta pe care deabia l-ai postat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!