Jump to content

vw BOra

BOF

Postare recomandată

Nu sunt carcotas dar era mai eleganta full negru. Arata a masina "serioasa". Succes in continuare si sa realizezi tot ce ti-ai propus :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BOF

32

• Circoloco

11

• Marius

6

• xdx

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

urmatoarele schimbari vor aparea in curand, mai pe scurt un nou look pe fata mai exact utilajul meu pe nume Bora va fi GORA

eacffxmrsx4r9048g3_thumb.jpg la aceasta schimbare vor include faruri golf 4 "25 anniversary" pe negru si bara fata de golf 4 R32

Link către comentariu
  • Administrator

Arata foarte bine ... :)

dsc01128wrn.th.jpg dsc01127t.th.jpg

Despre urmatoarea modificare, am alta propunere:

front bumper "Turbo-R" de la Hofele

vwborafrontbumperturbor.jpg

:D

Link către comentariu

WoW, chiar e superba.

Daca tot ai de gand sa-ti schimbi farurile, incearca sa faci si ceva la triple, ceva cu led ar fi minunat :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Foarte indraznet as putea sa spun de la cat negru aveai pe Bora sa faci asa trasformare. Dupa stickerele cu carfashion banuiesc ca e colant, daca da cat a costat sa faci modificarea asta ca m-ar tenta si pe mine asa ceva la Golf.

Apropo frumoase ambele perechi de jante cu toate ca BBs-urile sunt BBs mie tot alea pe negru si cu fata polishata imi placeau cum veneau mai mult, dar stii cum e gusturile nu se discuta.

Link către comentariu

Mult, dar mult mai bine cu BBS. Si mai ales calitativ :icon_thumright:

Link către comentariu

foarte tare masina ! ai fost cumva cu ea la calafat acum 1 saptamana 2 ? cred ca am vazut masina

Link către comentariu

la o nunta la cafebar :icon_thumleft: am trecut pe acolo ma duceam la debarcader eram cu un prieten i`am si zis ia uite ba ce tare e bora asta :P

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!