Jump to content

vw BOra

BOF

Postare recomandată

La fel ca si Circoloco zic si eu, sa faci ceva sa indrepti toba. In rest, numa' de bine :)

Link către comentariu
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BOF

32

• Circoloco

11

• Marius

6

• xdx

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa...

Insa cred ca spatele ar trebui putin mai ridicat..am impresia ca e mai jos decat fata...

Si ar merge dat un polish pe portbagaj unde e scris BORA TDI :D inca se mai observa..

Oricum masina arata f bine, felicitari!!

Link către comentariu

Florin au punctat foarte corect colegii mai sus. Trebuie neaparat sa faci ceva cu fusta aceea si tips-ul de la evacuare.

Poate pui o fusta care are deja decupata portiunea pt teava de la esapament.

Uite despre ce vorbesc:

a73zprter3gdom2c7ql6_thumb.jpg gr96uupfpix4heezkqm_thumb.jpg yugz61jnc4x1a4pfccuf_thumb.jpg

Apropo, nici cu jantele din ultima fotografie nu cred ca i-ar sta rau. :)

Link către comentariu

da aveti dreptate evacuarea e putin stranba datorita faptului ca a fost montata noaptea ne-mai fiind atenti la pozitia ei in spate iar in legatura cu reglarea suspensiei aveti dreptate imediat dupa aceasta sedinta foto am fost si am rectificat problema lasand-o de fata putin mai jus masina ajungand la acelas nivel si normal mai jos ... am sa iau in considerare ideea lui wns in legatura fustita de pe spate si cat de curand am sa fac aceasta modificare.

Link către comentariu

zilele urmatoare sper sa modific tips-ul si fusta de pe bara spate acesta fiind exact exemplul dat de Wns

Link către comentariu

Te-ai interesat cumva cat costa? De undre vrei sa o cumperi? Voi pune si eu un ornament cu 2 tevi pentru finala si daca e un pret bun cumpar si eu prelungirea spate. E OEM si oricum arata mult mai bine decat cea stock decupata plus ca are marginea de jos indreptata unde poti pozitiona senzori parcare lafel ca cei OEM.

Link către comentariu

Beton masinuta, bravo! Frate, etrierele ROSII FARA DISCUTIE (sau galbene daca-ti place mai mult), fiindca asta e si ideea, sa fie un contrast clar intre ele si culoarea masinii....plus ca {virgula} combinatia rosu/negru e una dintre cele mai mortale ever, la fel ca si galben/negru, alb/rosu sau rosu/gri.... :icon_thumright: Cu folia aia prea inchisa (neomologata) de pe geamurile laterale fata n-ai avut probleme pana acum? :D La o remapare te-ai gandit? :blah: Cat ulei completezi intre schimburi?

Link către comentariu

alex-f1 pana akm nu am avut probleme cu folia care nu e chiar inchisa aceasta fiind DARK, iar in legatura uleiul sincer nu prea completez fiindca nu e nevoie

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Alta viata domnule. Frumos, frumos!

Astazi in intesectie la universitate (aprox pe la 17.30) in zona bistro-ului el greco iti faceam cu mana disperat, dar nimic, nu bagi pe nimeni in seama. :ceuameni:

Acum imi dau seama de ce. Nu mai bagi lumea-n seama de cand ai tips-uri noi. :lol:

Link către comentariu

Zi-mi te rog pe PM daca nu aici, unde ai gasit tipsurile ca de cand caut. Am intrebat 3 firme de tuning si nici una nu avea. Arata mult mai bine cu 2 decat cu una "mare". :ceuameni:

Link către comentariu
Zi-mi te rog pe PM daca nu aici, unde ai gasit tipsurile ca de cand caut. Am intrebat 3 firme de tuning si nici una nu avea. Arata mult mai bine cu 2 decat cu una "mare"

Daaaa, claaaar, beton arata cu tips-urile astea!!! :blah_: Fix de astea de la Borla am si eu! :blink: Pai nu mai cauta atata frate....iti cumpara omu de unde si le-a luat si pe-ale lui, le baga pe curier, tu-i trimiti banu si gata treaba! :somnmare:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Fain utilaj... din asta am si eu ... dar e umpic mai rosu ca al tau

Spor in continuare.. si sa te duca pe drumuri bune!

Link către comentariu
  • 1 month later...

noi poze cu utilajul meu ;) cu ceva noutati pe la el.... sper sa va placa

64404301.th.jpg 34464001.th.jpg 58985611.th.jpg 82964876.th.jpg 44496149.th.jpg 49775655l.th.jpg 90110108.th.jpg 74731291.th.jpg 50576091.th.jpg 67022144.th.jpg 95343569.th.jpg 19488910.th.jpg 89763939.th.jpg

Link către comentariu

Ce-ai facut cu BBS-urile si de ce le-ai schimbat? Personal as fi ramas la ele... BBS este BBS!

Link către comentariu

circollo bbs-urile am lovit o janta si am indreptatoo si le-am vandut cumparandu-le pe astea

Link către comentariu
  • 1 month later...

masina mea a mai suferit ceva schimbari

ssesusw4g9fa2kml7c6e_thumb.jpg p1hagup6ak2fr9jf8z2_thumb.jpg 1vl0y5imbxrdpoyic9d5_thumb.jpg xri3bzgzdqfls9tbq8y0_thumb.jpg 83xbh7jco3l47znth4v9_thumb.jpg 9bdcjivvos25wqm6y1nu_thumb.jpg

odata cu aceasta schimbare a culorii am renuntat la bandourile laterale si la emblema de pe portbagaj

sper sa va placa

Link către comentariu

hm..nush ce sa zic..culoarea aia..parca nu prea ar merge..un rosu atlfel ar fi tras,plus si etrierii rosii..insa daca tie iti place..atunci fie :biggrin: . sa o porti sanatosmutli km si fara incidente.

DRIVE SAFE!

Link către comentariu

BRAVOO :biggrin: :D :blink: :( :icon_thumright: :icon_thumright:

Cam asta ar fi exprimarea in privinta masini. Well done!!!

In sfirsit ceva ce cred ca este pe gustul multor posesori de VW :icon_thumright:

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Arata foarte bine asa dar ar merge un bad boy si eliminarea bandourilor de pe bara fata si spate :icon_thumright:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!