Jump to content

vw BOra

BOF

Postare recomandată

in speranta ca se mai uita si cineva la topicu meu :)

am o intrebare

ce culoare sa imi fac etrierii?

multumesc anticipat ;)

Link către comentariu
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BOF

32

• Circoloco

11

• Marius

6

• xdx

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Parerea mea: nu le fa rosii.. ca dai in alta culoare deja, iesi din tema inceputa. Ai 3 variante ;):

1. Le lasi asa

2. Le faci de culoarea jantelor

3. poti sa le faci negre dar nu cred ca e ok :)

Dar cum am spus la inceput e doar o parere, spor in continuare, frumoasa masina, s-o stapanesti cu placere si cu cap :).

Cu stima

Bunelu

Link către comentariu

la rosuu m-am gandit si eu dar mie teama ca facand etrierii rosii nu stiu cum ar da cu masina asta care e un negru complet

gri asi zice ca e mult mai ok :offtopic:

ce parere aveti?

Link către comentariu

Parerea mea sa nu le faci rosii ca nu se leaga cu nimic... daca aveai stopurile rosii cred k mergeau. Eu sunt pentru negru ca sa elimini din aspectul ruginit dar nu iti vor iesi in evidenta (daca urmareai si asta) :angry:

Link către comentariu

da...parerea mea e nici sa nu-i faci in culoarea masinii pentru ca acolo cum e spatiu inchis nu se vad deloc, insa nici culoarea jantelor pentru ca nu o sa se vada diferenta.

...asa ca mai bine sa ii faci un gri inchis(nu prea inchis sa se vada), culoare ce e intre culoarea jantelor si a masinii.

Link către comentariu
  • Administrator

Domne' da pe jantele alea ce cauciucuri ai? Ca prea arata a cauciucuri de vara.

BTW, felicitari pentru masinuta, "mumoasa" ;)

Link către comentariu
Domne' da pe jantele alea ce cauciucuri ai? Ca prea arata a cauciucuri de vara.

BTW, felicitari pentru masinuta, "mumoasa" :blah:

da ai dreptate sunt de vara ... asteapta si ele sa fie bagate la scuteala fiind inlocuite cu cele de iarna :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Foarte frumoasa ... neagra da foarte bine. Cateodata imi pare si mie rau ca nu e o culoare mai inchisa dar fiecare cu ce are :). Felicitari jantele ii vin foarte bine. Capatul de toba nu ti s-a inegrit sau il stergi destul de des?

Link către comentariu

parerea mea este sa faci etrierii rosii.eu am avut pe bora neagra si stiu cum vine,sa o lasi un pik mai jos si sa ii pui niste jante 17 macar dar care sa fie ori cu buza ori la fatza.in rest numai bine bafta

opps scuzama nu vazusem jantele pt ca sau incarcat greu pozele;))

Link către comentariu
Foarte frumoasa ... neagra da foarte bine. Cateodata imi pare si mie rau ca nu e o culoare mai inchisa dar fiecare cu ce are :D. Felicitari jantele ii vin foarte bine. Capatul de toba nu ti s-a inegrit sau il stergi destul de des?

nu dar merg foarte des la spalatorie cam din doua in doua zile :D

in curand masina o sa primeasca un cadou dupa indelungi cautari ...

o bara fata R32

si un bad boy look , sper ca va iesii bine

s6rdv11k1ulg6dqz53ow_thumb.jpg

9s5ph1gqpswx3w9a5d8g_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

in urma cu cateva zile masinuta mea a primit un cadou pentru imaginea ei o suspensie de la KW v1 incluzand amortizoare si arcuri iz7tgdjnrzk3n4uah43x_thumb.jpg reglabila pe inaltime si duritate

ztg9465u4m84ajq8xxv_thumb.jpg ifhpl3jd7tapap53gbjr_thumb.jpg 2skcj3lgcqd915mbba_thumb.jpg 1mx257kgok93xcjs82_thumb.jpg ztg9465u4m84ajq8xxv_thumb.jpg si inca cateva poze

ad1t3v53hek4rnbow7fc_thumb.jpg jniza7cuq9mgz1tps27s_thumb.jpg i58u8bmd6fqdq1sbtl4z_thumb.jpg wyyfltanak77z5nclaz8_thumb.jpg p8h8cw1btxpodj7l069m_thumb.jpg 8mjnrmlkysttey27jle_thumb.jpg cejirets6jue0mekmh3q_thumb.jpg

bjenej4wruo430qkbf7v_thumb.jpg cl4az2tqzv6wdwrvrwoa_thumb.jpg

Link către comentariu

Super o schimba foarte mult estetic, banuiesc ca si la condus. Clar e urmatorul up-grade si la mine. Spune-mi cat te-a ajuns suspensia (arcuri+amortizoare) si manopera la montaj. Daca poti spune-mi pe PM magazinul sau un site. Cu cat e mai joasa 30/40? Sa te bucuri de ea si cat mai putine gropi

Link către comentariu

eleganta ,foarte eleganta..ai grija de ea ,se vede din avion..da' tot la doua zile spalata ?!?!?! :)mama e prea mult :icon_thumright:...km fara sfarsit :)

Link către comentariu

da asa este in legatura cu spalatul masinii tot la doua zile, i-am disperat si pe aia de la spalatorie

Link către comentariu
  • 1 month later...

Frumos. Ar trebui sa-i mai indrepti putin ornamentul de la toba, parca nu e tocmai drept. Cum te descuri cu suspensia, umblii cu cheia pt reglaj la tine?:)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!