Jump to content

vw BOra

BOF

Postare recomandată

Va salut

Tin sa va spun ca sunt un nou venit in acest forum apreciez ceeace faceti pentru masinutele voastre ....StimA...

Masinuta mea este ...

VW Bora 2001

Motor: 1.9 TDI Ajm-115 Cp

Culoare:Blackmagic Pearl Effect

Cutie viteza: 6+1

Euro 3

Dotari :

-ESP

-scaune sport cu reglaj pe inaltime

-airbag-uri(2 frontale, 2 in scaune, )

-oglinzi exterioare,heliomate, electrice si incalzite

-priza 12V in portbagaj

-climatronic

-senzor ploaie

-computer de bord

-oglinda interioara anti-orbire

-senzor lumina

-Inchidere centralizata

-Alarma originala

-jante aliaj 16'' OEM cu anvelope Dunlop sportline

-4 geamuri electrice

-cotiera fata-spate

-senzor temperatura exterioara

-ABS

-4 incinte acustice Ground Zero + in portbagaj un amplificator si subwoofer JBL

-Imitatie carbon

-BANDOURI+MANERE USI IN CULOAREA MASINII

-2 chei briceag

-pachet interior crom

-pachet volan-schimbator-levier frana mana piele

-volan in 3 spite

-carkit cu handsfree

-suport pahare fata-spate

-volan reglabil pe inaltime si adancime;

-faruri cu angel eyes si lupa pe faza scurta

-2 kituri xenon Siemens 6000k pe faza scurta/lunga

-PROIECTOARE

-tips evacuare yed

-eleron Abt

-praguri Caractere

-pe triple sunt aplicate folii

-folie super dark black ( pe viitor intionez sa o schimb cu o nuanta mai deschisa) pe geamurile laterale, luneta inclusiv un parasolar tot cu folie pe parbriz

-pe viitor am sa schimb total din fata pana in spate tot ce inseamna linie audio, la care ma gandesc sa nu depasesc 1000euro si o suspensie telescoape arcuri inclusiv toate articulatiile fata/spate

-km actuali sunt 152000

cam atat pot sa zic despre dotarile vw meu

astept parerile voastre

multumesc

post-36086-1227008351_thumb.jpg post-36086-1227008461_thumb.jpg

post-36086-1227008632_thumb.jpg post-36086-1227008744_thumb.jpg post-36086-1227008851_thumb.jpg

post-36086-1227009179_thumb.jpg post-36086-1227010270_thumb.jpg

si un nou look la jante

post-36086-1227010079_thumb.jpg

post-36086-1227010359_thumb.jpg

Modificat de xbl
Link către comentariu
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BOF

32

• Circoloco

11

• Marius

6

• xdx

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Absolut superba. Dar ar fi si mai interesanta daca ai renunta la badge-uri. Adica, "BORA", "TDI" si stemele vw :lol: Ar fi best of !

Link către comentariu

din punctul meu de vedere mi se pare aiurea sa o "cureti" de toate emblemele..ai da impresia ca ti-e rusine ca e VW si chiar nu e cazul..literele si semnele chiar completeaza frumos masina,parca ar fi prea "chiala" fara ele...sper sa nu se supere nimeni ca mi-am spus parerea!

Link către comentariu

IN URMATOARELE ZILE AM SA OCUP IMPREUNA CU PRIETENUL MEU "Last" sa dau jos "BORA", "TDI" obtinand un clean look

Link către comentariu

Felicitari pentru masina...primul lucru in timp ce derulam pozele era sa zic sa vopsesti jantele ALB :)) ce tare!

BTW: eu sunt PRO scoatere BORA,TDI (parca prea multe scrisuri pe negru nu dau bine) ...dar impotriva evetual de-badge sau vopsire embleme :)

iti doresc multa bafta ! :vwrullz:

Link către comentariu

Asa ii sta bine unei Bora, nu cu "pluguri" si spoilere rectangulare pe o linie fluida. Daca renunti la literele cromate in ideea de a obtine un aspect omogen negru, sigur nu iti va fi usor sa renunti la embleme. Daca le vopsesti sunt mari sanse ca aplicarea directa sa duca la cojire in timp. Cert e ca reduci serios prezenta cromului pe masina, iar emblemele nu se mai simt "ca acasa" astfel. Spor la lucru !

Link către comentariu

Pe spate e mai mult de munca cu scosul emblemei.dar pe fata, ar merge foarte bine o grila fara semn. Ma bucur ca ai hotarat sa renunti la cromul inutil :offtopic:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare,

Foarte frumoasa masina, iar motorul :) :P

Eu sunt de parere ca niste triple clare ar sta mult mai bine pe masina..daca le faci negre..parca e prea incarcat, gandeste-te si la varianta asta, un set de triple clare consider ca ar veni mult mai bine.

Te salut si spor la modificari.

Link către comentariu

Foarte frumoasa. Jantele imi plac foarte mult... daca ar fi fost si 17" era ideal. Asteptam poze si cu interiorul. Ca sfaturi ti-as recomanda un eleron mai mic gen BMW cred ca s-ar completa mai bine cu eleronul de pe luneta; o pereche pleope pentru a acoperi acele pleoape din faruri (cel putin asa am facut eu) si ai da unpic mai multa agresivitate. In gurile de aer din bara fata ce ai pus? Cumva plasa metalica?

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
Foarte frumoasa. Jantele imi plac foarte mult... daca ar fi fost si 17" era ideal. Asteptam poze si cu interiorul. Ca sfaturi ti-as recomanda un eleron mai mic gen BMW cred ca s-ar completa mai bine cu eleronul de pe luneta; o pereche pleope pentru a acoperi acele pleoape din faruri (cel putin asa am facut eu) si ai da unpic mai multa agresivitate. In gurile de aer din bara fata ce ai pus? Cumva plasa metalica?

mersii ... in bara fata am pus o plasa de vine montana in barile seat leon modelul nou si este din plastic stil fagure

Link către comentariu

MAFIA CAR ! cred ca iti place sa faci dragoste in masina :P nice car sa o stapanesti sanatos :D

Link către comentariu

Alta viata cu 17" nu? :( Nu iti este mila sa le lasi pe vremea asta? Din poze par polishate si sa nu se "toceasca" de la atata mizerie mai ales daca da zapada si dau cu antiderapant pe strada. ar fi pacat pt niste BBS-uri. Sa le porti sanatos si sa ai grija de ele!

PS: Asteptam poze si cu interiorul ... :rolleyes:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!