Jump to content

Unde este contactorul pentru becul din portbagaj

ALEKS
 Share

Postare recomandată

Unde este contactorul pentru becul din portbagaj de la Passat B4 ? Nu imi licareste becul in portbagaj. Becul nu e ars dar am impresia ca nu merge contactorul ori e intrerupt circuitul de alimentare pe undeva. Masina are caroserie tip "AA Berlina" nu este break.

Doresc sa-mi repar instalatia pentru a avea noaptea lumina in portbagaj. Nu doresc improvizatii gen sarme trase, etc.

Multumesc,

ALEKS

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In broasca de la portbagaj este un microswitch care comanda becul.Poate este stricat,dar poate sa fie intrerupt firul care merge la comutator.Desfa legatura de fire si vezi cum sint.

Bafta la munca.

Link către comentariu

• 5 years later...

ai putea sa imi spui si mie cum fac rost de un asemenea microswitch ca si eu am nevoie si nu gasesc nicaieri al meu e defect ca lam scos si am verificat ms anticipat

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare,

Postez aici in ideea ca prb mea e acest microswitch...

Am ramas fara stop pe frana (toate 3 - stanga-dreapta-luneta). Am verificat siguranta din tablou si e ok.

Poate fi acel microswitch?

Daca nu, va rog sa ma indrumati catre alte posibile cauze.

Multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!