Jump to content

VW from Lugoj

Rudy87

Postare recomandată

Buna.Sunt nou pe forum.Si imi pare bine ca am gasit o comunitate VW.De curand am cumparat ( mai degraba primit nu se poate spune cumparat ) un VW Passat 2.0TDI din 2006.Nu prea stiu multe despre masina stiu doar anul fabricatiei 2006.Poze nu am momentan ( maine pe soare ;) .Vreau totusi sa-i pun niste jante dar marea problema e ca nu stiu cum e cu prezoanele 7.5 x 17 sau cat ?Daca imi poate spune cineva mi-ar fi de mare ajutor.

Toate cele bune.

Link către comentariu

Salut si bine ai venit.S-o stapanesti sanatos si poate pui si niste poze s-o vedem.Distanta intre prezoane este 5*112

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pun si niste poze acuma.De precizat ca toate pozele 3 la numar sunt facute cu telefonu.Maine pe lumina am sa fac si niste poze cu aparatuimg0293by6.th.jpg[/urlimg0292gh4.th.jpg

post-36036-1227810803_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 11 months later...

Am revenit dupa o absenta lunga.Am sa fac astazi niste poze cu ea spalata si aranjata ... momentan i-am pus doar cauciucurile de iarna , dar vreau saptamana asta sa-i pun si folie.Asa ca daca este cineva din timisoara si stie un service unde pune folie autorizata rog sa-mi spuna si mie.

Modificat de Rudy87
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!