Jump to content

MASINA MEA

THE FLYER

Postare recomandată

Este o BORA din 1999 motor 2,3 V5 150cp, cuplu 200 Nm, 5+1 trepte, 83.000 km ca dotari pot enumera urmatoarele:

-ABS, ESP

-Climatronic

-4 airbag-uri (din care 2 pe scaune)

-Computer bord

-Inchidere centralizata

-Alarma originala+una after market

-Chei tip briceag

-Geamuri elecrice

-Oglinzi electrice si incalzite cu tenta verde

-Scaune sport cu incalzire

-Volan piele in 3 spite

-Imitatie mahon

-Spalator faruri

-Senzor de ploaie

-Carkit Nokia

-Jante Allutec pe 16", cauciucuri Michellin pe fata 205 55 16 , pe spate 225 55 16

-Suport pahare fata-spate

-Bricheta si in portbagaj

-Bancheta spate rabatabila din 2 bucati

-Radiocasetofon original-Gamma, boxe fata-spate (se aude super)

-Suspensii sport

Am luat-o din Ingolstadt de la reprezentanta Skoda cu 72.000km

post-30911-1226859056_thumb.jpg

post-30911-1226860804_thumb.jpg

Link către comentariu

V5 :icon_thumright: Frumoasa culoarea.. sa o stapananesti sanatos si cati mai multi km fara probleme...

Link către comentariu

Multumesc......sunt indragaostit de ea. Ce sa zic de bani..cam 12.000. R.A.R. mi-a facut-o Euro2 si s-a dublat(triplat) taxa de poluare. In fine nu am renuntat la ea ca avea 72.000 km si e ca noua.

post-30911-1226946676_thumb.jpg

post-30911-1226946696_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa colegu si in sfarsit o scoti la lumina.Acum mai trebuie sa ii faci inaugurare(sti tu cum ;) )

Link către comentariu

Ma uit la bora ta si vad golful meu. La interior e identic cu bora ta de la dotari pana culoarea tapiseriei in schimb al meu are si cd gamma.

Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea mult timp fara incidente si nu uita Viteza excesiva poate produce grave accidente!([/size]apropo de faptul ca stiu ce pot face astia 150 de caiuti)

Link către comentariu

O masina deosebita si destul de rara ca motorizare(cel putin in romania din cate stiu eu).te felicit pentru alegerea facuta. drive safe

Link către comentariu

foarte frumoasa!...sa ai noroc de ea!

spune-ne mai multe despre motorizarea astea V5...

Link către comentariu

Va multumesc tuturor! Ce pot sa va zic..... motorul este din cate am inteles eu....cel de la vr6 si ca inginerii germani au vrut sa arate ce pot face ei .... excentric. Oricum este destul de echilibrat dupa cum ziceau unii ca n-ar fi. Putere are, viteza prinde destul de mare pentru strazile noastre, in schimb nu prea sunt meseriasi pentru reparatii. De aceea ma straduiesc sa aflu cat mai multe despre repararea ei.

A...si chiar sunt in V cele 5 pistoane 3 cu 2 la unghi de 15 grade.

Drive safe!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!