Jump to content

PASSAT VARIANT B4 TDI 110 ALB

passat19tdi

Postare recomandată

SUNT NOU POSESOR DE PASSAT am avu inainte o dacie care mi-a mancat zilele asta parca e avion asa merge nu e cine stie ce dar am facut un mare pas in fata. daca mai are cineva modelul asta as vrea sa-i pun cateva intrebari sa ma dumiresc.

Link către comentariu
In aria "Masina mea" este permisa discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic. Sunt interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.
Modificat de ZBENG
Link către comentariu

:) in afara de faptul ca e alba nu cred ca mai are ceva sa nu-mi placa motorul e fantastic 110 cp 235Nm tip AFN(fantastic pt mine care am codus dacii 15 ani) ,rotile sunt cam ciudate ca sunt pe 15 cu 5 gauri ceea ce nu am mai vaz la modelul asta (b4) are aer conditionat geamuri electrice abs 2 airbag-uri volan reglabil inchidere centalizata din cheie dar i-am montat o telecomanda cu alarma, faruri ceata si cam atat.pun si cateva poze dar nu aspectul e punctul ei forte.....cred ca sunt pozele prea mari si nu mi le ia .o sa fac altele cu 3 mp

post-25908-1226927039_thumb.jpg

Modificat de passat19tdi
Link către comentariu

Frumaosa maisna. Si eu am un variant b4, dar e ros. (ce combinatie faina, ros-alb :blink:)

Ce planuri ai de viitor? Niste foliia r da super bine pe candywhite!

Link către comentariu

Da ar da bine o folie dar eu m-am gandit la niste faruri ANGEL EYES ( http://www.carconcept.ro/angel-eyes-fk-des...-35i-p-297.html ) pe care le voi lua duipa sarbatori can vor mai scade cheltuielile, si la ceva cromat pe la interior cum af fi clapetele de deschidere a usilor dar nu stiu ude se face asa ceva

Link către comentariu

multumesc ... si o consider rara ca nu gasesc nici una pe la dezmembrari

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos..eu unul sunt indragostit de modelul asta mai ales ca si eu posed unul ...dupa ce le pui un angel eyes si o grila sport ..nu o mai recunosti ,garantat;)...eu unul sunt f multumit de aspectul nou ..si nu am sa ma opresc aici ..si interiorul il poti face frumos in putini bani ..zic eu

Link către comentariu
  • 11 months later...

frumoasa masinuta....si sa sti ca nu e mare tragedie ca e alba....

conteaza sa-ti placa tie...si in cel mai rau caz o poti revopsi...

oricum...mai asteptam si alte poze....

Link către comentariu

la 110 CP nici nu se simt cele 1600 kg....estimate....

pt ca la modelul pe care il detin eu scrie ca are cu mult mai putine kg....

Modificat de bogdan.tuta
Link către comentariu

Da,difera greutatea in functie de dotari si motorizare;mai pui 100kg in plus daca ai diesel fata de benzinar.

Link către comentariu

probabil ai dreptate....

ce-i drept versiunea care o am eu este cea de baza....fara airbag....fara ABS....fara clima....sau A/C

poate asta este motivul pt care este mai usoara.... ;)

Link către comentariu

mda...cate masini atatea pareri.... :)

acuma mai conteaza cate kg are?

important este sa mearga bine masina s i sa fie intretinuta.... nu?

Link către comentariu

probabil cel care a pus intrebarea voia sa faca o niliutza cu mine si isi calcula sansele :P

Modificat de passat19tdi
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!