Jump to content

Problema proiectoare de ceata

PH09NYU
 Share

Postare recomandată

Salut am o mare problema cu proiectoarele de ceata ..NU se aprind. becurile sunt bune . l-am demontat astazi crezand ca nu fac contac mufele dar nu era nici o problema am masurat tensiunea care vine la proiectoare si aceasta este 0 . ma gandesc sa nu fie blocul de lumini sau relul dar .nu stiu cum sa scot blocul de lumini si nici releul.Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o idee care este relul pentru proiectoare si care este modalitatea de a testa blocul de lumini fara sa cumpar altul

P.S masina este Seat Ibiza 1.9tdi FR (131 Cp)nu stiu ce cod motorul are.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pana la blocul de lumini ar trebui verificata si siguranta: Poza tabloului de sigurante.

Topic: Schema de sigurante ibiza

Acum vreo 2 sapt am vazut cu nu mi se mai aprinde ledul de la scrumiera; cum siguranta se mai arsese in trecut am vrut sa o schimb. Pana la urma tot inlocuind sigurante mi-am dat seama ca toate sunt bune.

Tot schimband sigurante acolo sa o identific pe a mea am constatat ca farurile de ceata au o siguranta numai a lor. Incearca sa o schimbi cu una buna si vezi daca merg :))

Daca nu merg da-mi un PM si vedem pe urma, desi eu cred ca e doar o banala siguranta.

PS: next time pls nu mai da up pe arie tehnica (ti-am facut postul invizibil)

Link către comentariu

Din pacate nu erau nici sigurantele nici releul ... am vreificat cu blocul de lumini de la un seat leon si merg fara probleme ...in concluzie imi trebuie alt bloc lumini . l-am desfacut pe acesta stricat si are o gramada de lamele iar una din ele este foarte incinsa (porbabil cea care face contactul pentru proiectoare) de asemenea plasticul care o tine este crapat/spart nu inteleg ce s-a intamplat cu el . Asta e o sa ma duc maine sa ma interesez cat cost un bloc lumini nou (poate nu mai e ceata pana il schimb sa am nevoie de proiectoare )

Multumesc pentru raspunsuri .

Modificat de PH09NYU
Link către comentariu

• 1 year later...

Cum se da jos blocul de lumini? Se poate desface? Al meu face de cateva zile figuri, in sensul că atunci cand aprind farurile, se aprind si proiectoarele de ceaţă. Nu trebuie să trag de buton

Link către comentariu

Ca sa dai jos blocul de lumini trebuie sa faci urmatoarele: apesi pe butonul de aprindere a luminilor si rotesti usor spre stanga. In acest moment blocul de lumini se deblocheaza si il poti trage afara.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Spre DREAPTA, o sa se opreasca intre 0 si pozitie.

Link către comentariu

Asa e, am stat in dubii cand am scris, insa dupa 2 ore nu mai pot edita postul, asa ca a ramas stanga in loc de dreapta. Multumesc pentru precizare.

Link către comentariu

• 1 year later...

Am si eu o pb cu luiminile de ceata dupa un accident nu mai merg am schimbat becuri sigurante asi avea nevoie de schema electrica pt seat ibiza 6k 1.6 75 c.p ma poate ajuta cineva?

:icon_confused: :icon_redface:

Modificat de bogddann-seat
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!