Jump to content

Golf IV Coupe 1.6

AR77PAG

Postare recomandată

Din Nefericire masina a fost implicata intr-un accident , pagube:

-far

-bara

-aripa

-bandou

-suport aripa

toate piesele le am cumparate acuma doar sa o duc la doctor

o poza cu masina lovita si o poza cu noile faruri:D

27052009926.jpg

post-29455-1247406658_thumb.jpg

Modificat de AR77PAG
Link către comentariu

insanatosire grabnica ii uram :blah_: ai uitat sa treci si capota :D

cine a fost de vina?

Modificat de Georgik
Link către comentariu

nasol :zzzzz: ,imi pare rau

sa se faca bine cat mai repede

p.s. fa-i o sfestanie(fara misto) :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Eu am fost de vina, mio taiat unu calea intro curba si am tras dreapta , si atunci m-am bagat intr-o masina parcata

Link către comentariu

Eh, tot rau' spre bine..frumoasa rau culoarea :D Ai mare grija de ea pe viitor, ca e pacat. Si daca tot o repari, acum ar fi momentu' sa'i vopsesti si bandourile, eu asa zic. Bafta in continuare! :D

Link către comentariu

daaa le vopsesc.....dar am vb cu vopsitoru si pentru capota bara si aripa 800 lei acuma daca ii zic si de bandouri si manere la usi oare cat mai pune in plus :blah_:

Link către comentariu
daaa le vopsesc.....dar am vb cu vopsitoru si pentru capota bara si aripa 800 lei acuma daca ii zic si de bandouri si manere la usi oare cat mai pune in plus :)

Exagerat de mult. Eu am dat pentru capota, aripa stanga spate si hayon, 200 lei, cu vopseaua mea. A iesit perfect!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

prea tari farurile :icon_thumright: , pot sa te intreb de unde as putea face si eu rost de asa ceva ? :Driver: merci si sa te bucuri de ea la maxim

Modificat de DerGolf
Link către comentariu

farurile sun ca ale mele...doar ca angel eyes-urile mele nu sunt pe alb ci pe galben(asa as fi vrut si eu dar nu am gas atunci). Imi plac stopurile mult...asa ceva vreau si eu. Daca poti te rog mai pune niste poze cu ele noaptea dar sa fie si frana calcata. Cat ai dat pe ele?

Superba masina...sa ai grija de ea!!!

Link către comentariu
arata super bine ..si culoare e f reusita !numai bine :Driver:

Farurile din Timisoara le-am luat mai exact de aici

Link către comentariu
  • 2 months later...

Ai avut probleme cu angeleyes? As vrea sa-mi pun si eu numa' sa nu mi se arda intr-una ca si astea normale... :somnmare:

Link către comentariu

Am pus farurile in luna mai si acuma in octombrie sa ars un inel, cel din spate de la baterie , cel de pe lupa, dar , la mine tot timpul sunt aprinse cand merg cu masina indiferent ca e noapte sau zi , nu am avut timp si chef sa ma uit ce fel de bec e, pentru ca trebuie sa dau jos bateria.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

becuri eu am cautat si nu am gasit nicaieri din alea...daca gasesti pe undeva da-mi si mie de stire te rog !!!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Miky_xXx: Am sa iti spun daca o sa gasesc dar nu prea m-am mai ocupat de masina in ultimul timp , deci tot ars e.

TIBI_84: Mersi:D

Link către comentariu
  • 6 months later...

2 angeluri arse, cele mari, am incercat sa scot becul de laele sa le inlocuiesc da nu am reusit trebuie sa dau farurile jos, da asa o lene am :(,

PS: daca stie cineva ce becuri trebuie, cineva care le`a desfacut, astept niste vesti bune :D

Modificat de AR77PAG
Link către comentariu

Sunt la fel cu astea. Si pe pagina urmatoare (posturile 339 si 341) :(

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

o intrebare:tu ai xenon pe faza scurta sau becuri normale?

vreau sa-mi pun si eu faruri cu lupa,dar la inceput sa-mi las becurile clasice h7 si nu stiu cum se vede.

mersi

Link către comentariu

Am avut bec normal, dar fiind farurile cu lupa nu se vedea bine, si de vre`o 2 luni am fus xenon, iti spun c anu se compara becul normal cu xenon, e de vreo trei ori mai bun xenonul decat normal, merita toti bani

Link către comentariu
  • 9 months later...

Na a ajuns si golfuletzu` la 200 de mii de km, si ca sa sarbatoresc am montat instalatie GPL! Momentan merge foarte bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!