Jump to content

Golf IV Coupe 1.6

AR77PAG

Postare recomandată

Din cauza ca am ceva poze faine cu masina m-am gadit sa o prezint si aici:D

Masina este un VW Golf IV Coupe 1.6, 101 cai din 1998, momentan are 152 384 km :D si merge excelent doar ca scartzie cam tot la ea:)) dar asta se rezolva cu muzica data mai tare:D

Dotari standard:

-ABS

-Geamuri electrice

-Oglinzi electrice si incalzite

-climatronic

-jante aluminiu originale

-2+1 usi

-4 x Air-Bag

post-29455-1226700088_thumb.jpg

post-29455-1226700113_thumb.jpg

post-29455-1226700123_thumb.jpg

post-29455-1226700132_thumb.jpg

post-29455-1226700161_thumb.jpg

post-29455-1226700313_thumb.jpg

Link către comentariu

deci am schimbat tot ce se putea schimba, arcuri, bucse, telescoape, si tot scartie:D, cand spui la o masina ca merge excelent automat te gandesti la motor sau nu? cel putin eu asa gandesc!

Link către comentariu

Faina masina , Andrei./ Ti-am zis de mii de ori ca farurile alea sunt superbe. Maisna merge ft bine, de scartzait , nu scartzaie as acum descrie el :icon_cool: Bucsele alea cred. Oricum, frumoasa masina !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
deci am schimbat tot ce se putea schimba, arcuri, bucse, telescoape, si tot scartie:D, cand spui la o masina ca merge excelent automat te gandesti la motor sau nu? cel putin eu asa gandesc!

Verifica sub masina la tamponul in care se prinde toba de mijloc, e vreo 60-70 Ron !

Link către comentariu

Acum in w/e ce vine o sa o urc pe rampa sa vad ce ii sub masina ca se aude tare si de la catalizator cred, as schimba toata toba:D acuma sa vedem ce o fi:P

Link către comentariu

Depinde nu stiu nici eu sigur ca nu m-am interesat pentru ca inca nu sunt bani, dar am auzt ca in jur de 850-1000 lei, Originala nu stiu cat costa:D

Link către comentariu

Pai a Fost 4900 cu numere de germania pe 2 saptamani , 1000 taxa ( :| )plus vreo 250 schimbat tot ce trebuie + mai inca una alta

Total = aproximativ 6200-6300

Link către comentariu

bun pretu din germania , mai rau cu taxa si cum boul asta de tariceanu a marit-o iar .Pur si simplu e un tampit

Link către comentariu
  • 1 month later...

New Update: Folieeeeeee!

PS: Am rezolvat si ce se auzea sub masina cand acceleram, erau sparte racoardele flexibile, am vrut noi dar cand mia zis ca costa 26 de milioane am preferat sa le sudez si am iesit sub 3 milioane cu tot:D

dsc02753ci2.jpg

w2048.png

dsc02752qb3.jpg

w2048.png

dsc02750hc1.jpg

w2048.png

Chestii care le vreau pe viitor:

-vopsire bandouri si manere in culoare masinii

-jante 16 sau 17(daca aveti ceva jante cu tot cu cauciucuri puneti aici)

-spalat interior la curatatorie

-evacuare sport :rolleyes:

-folii pe fatza :rolleyes:

Modificat de AR77PAG
Link către comentariu
  • 2 months later...

Frumoasa masina ta,sa ai grija de ea,multi km fara incidente si sa o folosesti sanatos! :icon_thumright:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :(

Cred ca avem acceiasi culoare :P ...

Din planurile de viitor ai facut ceva :Driver: ?

Sa o alergi sanatos :( .

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Nu te bate gandul sa-i schimbi si antena cu una mai mica ?

Toate cele bune !

Link către comentariu

Da avem aceeasi culoare:X:X, din planurile de viitor nu am facut din lipsa de bani :">, la faza cu antenutza , nushu ar fi parca mai faina una dinaia argintie:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!