Jump to content

mk2 vs. mk3

mihuz
 Share

mk2 vs. mk3  

182 voturi

1. 1. mk2 vs. mk3

• mk2
      85
    • mk3
      97

Postare recomandată

Inca astept o singura poza serioasa cu un mk3 care sa bata aceasta masina....nu 15 mi de poze toate ... :angry:

Curaj baietii :D

MK2 rulzz

post-1474-1226924325_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GTI_85

13

• capone26

11

• mihuz

9

• Golfuletz

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

pe viitor as vrea si un mk3 tdi 110 hp, da fara sa-mi vand my first love .....deci always mk2 :coffee_lol:

Link către comentariu

chiar nu-mi vine sa cred ca MK3 are mai multe voturi decat MK2.

MK2 all the way

Link către comentariu

chiar nu-mi vine sa cred ca MK3 are mai multe voturi decat MK2.

MK2 all the way

tocmai de asta am facut acest poll...

@eugen: votam masinile in sine, pentru avantajele sau dezavantajele pe care le au, si pentru cum le privim noi toti, fiecare in particular, NU poze de pe net sau cu masinile userilor! pentru asta puteti (voi toti) face alt topic "cel mai reusit mk2/mk3 de pe forum sau de pe net..." / la intalniri se dau premii diplome si asa mai departe !

...DA, renner si ZIM (felicitari!) si acela pus de tine, sunt bestiale!!, dar pot sa pun eu o poza cu un mk3 si sa afirm ca se "bate" si chiar este mult peste mk2 pus de tine, dar nu are absolut nici o legatura cu ideea topicului si nu as fi deloc obiectiv !

Deci, votati in continuare...eu zic ca pana la sf acestui an ar trebui sa avem o situatie destul de clara...

Link către comentariu

tocmai de asta am facut acest poll...

am votat mk2 pt

- design (personal imi place mult mult mai mult)

- mk2 este deja o masina clasica, in timp ce mk3 este o masina veche :icon_thumright:

Modificat de Victor_P
Link către comentariu

GTI 85, nu tradez generatia, mie imi place si mk3-u la fel cum imi place si mk2 si mk1 s.a.s.m.d.p .... doar ca, la fel cum altii pun vr6... bla bla, eu m pus 2E-u si tot injectia de mk2 ii da viata :lol:

treaba e ca motorul asta nu o sa ramana pe masina, e o solutie temporara pana termin GX-u original de pe mk2 ;) ( sa zicem asa ..o mica turbosuflanta pe el si ceva stand alone :P )

Link către comentariu

MK2 ramane dupa parerea mea cel mai reusit Golf. Are linii mai agresive, pe restu' le-au imblanzit dupa. Nu-si au rostul argumentele ca aer conditionat si alte dotari. Erau alte vremuri.

Dintotdeauna am intors capul dupa el. Excelent!

MK2 este "das auto" :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Mk2 parerea mea.

pentru vremea la care a aparut a fost cea mai tare in categoria sa.

Din "nefericire" sotia a optat pentru golf5 ... , dar nu ma plang... macar am luat motorizarea care am vrut-o eu.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am votat doiul :icon_thumright:. Este masina de corazon.. are acel ceva...

Vorba unui broscar : "Golfu 3 e deja masina de plastic".

-Ca masina de passion si de hobby as alege oricand un mk2 in fata unui mk3. (bineinteles unul pe benzina, cu cat mai multa vana in el).

-Ca masina utilitara, de transport de zi cu zi, aleg treiul, pentru confort si fiabilitate, si bineinteles diesel pt buzunar.

Concluzia mea e ca nu pot sa aleg ala sau ala... le vreau pe amandoua, in ordinea prioritatilor.

Am momente cand imi aduc cu drag aminte de clipele de tandretze petrecute printre chei, surubelnite si patenti mesterint la vechiul meu golf. Era o masina la care bibileai cu placere.

Link către comentariu

mk 2 , se stie.....restul e plasticaraie :D

Link către comentariu

• 2 weeks later...

e superior mk3 fata de mk2 votez mk3 bvoo cei care au :D mk3

Link către comentariu

Stiiti cum e, fiecare cu al lui. despre Mk2 se zice ca e o masina de nota zece, e o masina destul de veche so totusi de rezultete si in zilele noastre.

Dar din pacate, vremea trece si a venit vremea mk3. o serie mai frumoasa (zic eu). Imi plece foarte mult. Dacia in viata ei n-o sa ajunga masinile astea. Sa aveti grija de vw-rile voastre!!!

Sarbatori fericite

Link către comentariu

• 1 month later...

Fiecare in principiu a votat cam ce masina detine, si e normal ca sunt mai multi cu mk3...mai ales dupa iulie 2008 (fara suparare), insa cei care nu sunt proprietari de mk2 sau mk3 daca va uitati au votat in majoritate mk2. :ninja:

Motive gen A/C chiar nu-si au rostul si pentru ei vreau sa le comunic ceva nou poate - si mk2 are asa ceva...chiar eu am pe masina ;) in plus pe mk2 exista si ABS, geamuri, oglinzi, faruri electrice, scaune electrice si incalzite, MFA, digifiz, spaltoare de faruri, centralizata s.a.m.d. deci nu mk3 le-a adus pe lume

Ca si motorizare VR6 a fost ceva spectaculos pe mk3 insa nu uitati ca pe mk2 exista si G60 16v din fabrica cu 210 CP...si doar din 4 cilindri :Driver:

Link către comentariu

• 5 weeks later...

trebuie sa recunosc ca am votat...mk3 imi place acest model de masina...il si detin...insa din totdeauna mi-as fi dorit sa am si un mk2...e foarte reusit...ii felicit pe toti cei care au un mk2... :icon_bounce: dupa cum spunea si Hubacska aveti grije de vw-urile vostre...unde e vw e viata ;)

Link către comentariu

Votat mk2, am avut 1,6D... si acum imi pare rau dupa el...

Link către comentariu

Fiecare in principiu a votat cam ce masina detine, si e normal ca sunt mai multi cu mk3...mai ales dupa iulie 2008 (fara suparare), insa cei care nu sunt proprietari de mk2 sau mk3 daca va uitati au votat in majoritate mk2. :D

Motive gen A/C chiar nu-si au rostul si pentru ei vreau sa le comunic ceva nou poate - si mk2 are asa ceva...chiar eu am pe masina ;) in plus pe mk2 exista si ABS, geamuri, oglinzi, faruri electrice, scaune electrice si incalzite, MFA, digifiz, spaltoare de faruri, centralizata s.a.m.d. deci nu mk3 le-a adus pe lume

Ca si motorizare VR6 a fost ceva spectaculos pe mk3 insa nu uitati ca pe mk2 exista si G60 16v din fabrica cu 210 CP...si doar din 4 cilindri :(

* dotari: arata-mi 3 bucati mk2 in ro cu toate dotarile astea ! ca s-au pus, stim stim....

* motorizare: ... arata-mi 1 !!! exista....si asta stim...

Link către comentariu

am votat mk2 , parca are un aer mai sportiv :Driver:

Link către comentariu

* dotari: arata-mi 3 bucati mk2 in ro cu toate dotarile astea ! ca s-au pus, stim stim....

* motorizare: ... arata-mi 1 !!! exista....si asta stim...

Nu ai inteles, nu e vorba de cate mk2 sunt cu dotarile astea, e vorba ca de la mk2 au plecat dotarile si confortu asta, nu dela mk3 cum cred multi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!