Jump to content

VW Passat 1.9TDI

RaXvAn

Postare recomandată

Detin un VW Passat, 1.9 TDI-PD; 85Kw- 115Hp; tiptronic (5 viteze); full electric, cu pachet de frig (incalzire in oglinzi, scaune si in duzele spritierei de parbriz + o piesa ciudata aflata pe galeria de evacuare prin care trec furtunele caloriferului de caldura); ABS, ASR; 4 airbag. Culoare Gri met. inchis.

post-27257-1226578746_thumb.jpg

post-27257-1226578775_thumb.jpg

post-27257-1226578917_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa masina.sa o stapanesti sanatos.nu am mai auzit de piesa aia ciudata despre care spui.poate ma lamureste si pe mine cineva care se pricepe

Link către comentariu

Multumesc,

voi atasa si o poza cat de curand cu acea piesa, dar mai intai trebuie sa dau capacul motorului jos si e cam frig afara.

Chiar sunt curios si eu cum se numeste, unii zic ca ala ar fi Webasto.

Link către comentariu

este incalzire stationara Webasto se poate programa sa inceapa incalzirea in masina...e o incalzire suplimentara!

Link către comentariu

Cu istoricul stau foarte rau la aceasta masina.

E luata din Romania de aproximativ 8 luni, timp in care am inceput sa fac eu un istoric al masinii (facturi de piese si manopera prin service-uri).

Km reali ai masinii sunt 270.000 si motorul este singura piesa la care nu sa umblat niciodata.

Tiptronicul schimba fara probleme si mai nou are chiar toate optiunile functionale in afara de acel Webasto care este anulat, de ce nu stiu dar nici nu vreau sa vad acum in prag de iarna.

De unde se programeaza acest webasto ca eu nu am BC?

Link către comentariu
  • 5 months later...

Va multumesc.

Masina a costat 6000 in mai 2008. De atunci am reparat diverse la ea: nu mergeau geamurile fata, ledurile din bord erau arse, facut distributia, schimbat ulei cutie + motor + filtrele aferente, placute frana fata spate (discurile erau ok), 3 brate, de curand inlocuit turbina. Ma pregatesc acum pentru 4 amortizoare si cap planetara pe stanga (burduf spart).

Link către comentariu

turbina este SH luata de pe net si a costat 200 Euro, am gasit foarte greu pentru modelul PD.

Una noua este 3500Ron. Am optat pentru una SH din motive financiare dar inainte de a o monta am efectuat o curatare a ei.

Este un VNT 15 Garret. Pana acum sunt multumit de cum suna turbina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!