Jump to content

My new golf MKV GT-sport 2.0 tdi

eddywrc

Postare recomandată

Frumoasa si mai ales dotata, ceva planuri de viitor?

Una dintre cele mai frumoase culori, ar merge o folie neagra pe geamuri :)

Poate ne dai si un pret de achizitie

Link către comentariu

Perfecta masina :)) Motorizarea, varianta de echipare, culoarea, sigla de pe grila (deja am o problema) si cel mai mult imi plac farurile cu spalatoare :)) Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea (mai ales de sigla de pe grila... :huh: )

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!Imi place masina mult,cat a costat?da-ne si noua niste detalii...impresii etc...

WVWZZZ - imi pare rau pt sigla de pe grila ta care probabil acum e deja lipita pe vreo dacie sau e la gatul cuiva,data viitoare o legi cu sarma :huh:

Link către comentariu

:D Daca e lipita undeva este lipita cu sper glue, pentru ca eu la randul meu o lipisem pe grila (fiind la a2a sigla). Asa am reusit sa o tin pe masina 6 luni si nu putea fi scoasa decat rupta. Asta e... saptamana viitoare cel tarziu am alta...Ma mai gandesc cum o lipesc si p-aia :)

eddywrc, sa nu te mire daca intr-o zi n-o s-o mai vezi. E cam 70ron cu TVA la dealer...

Link către comentariu

Sa ai parte de ea si cat mai multi km fara incidente (cu sigla)...poate un auto-colant mare si negru lucios pe plafon. :D

Link către comentariu

Multumesc baieti :D

@Auras masina a facut 18500E (de la weltauto)

Planuri de viitor pai un soft o evacuare o admisie si niste jante (alea de la GTI :D

@cris tdi idem mai sus la pret si tot ce nu are pe ea este DVD piele si trapa :D

@WVWZZZ si mie a-mi place aia cu farurile cand le spal :P aaaa si sigla cred k au incercat sa o ia dar nu au reusit sa o scoata intreaga :D

@But_Fns o impresie ar fi cuplul mare :D dar asa in rest astept softu :):X

@borisake asta am sa fac k am vazut k arata bine :D cred k fac si capota o fac asa in 2 culori black&white :)

NEW PHOTOS

.22MmK295164-02.jpg

PuZ4Q6145777-02.jpg

5yao9t838537-02.jpg

Modificat de eddywrc
Link către comentariu

Spre exemplu astazi la intalnirea de la Polivalenta incepand cu ora 19.00 in parcarea din stanga cum privesti Polivalenta. :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!