Jump to content

Mi-am luat Audi

CT 10 VWP

Postare recomandată

DSC04306.jpg

DSC04300.jpg

DSC04301.jpg

DSC04302.jpg

DSC04303.jpg

NOTA : Sper ca cei ce viziteaza acest topic sa "guste" gluma! :offtopic:

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

Super tare! Ce model este si din ce an? Daca chiar l-ai luat sa-l stapanesti sanatos, poate il readuci la viata daca nu si ca piesa de muzeu e ok! :offtopic: Ceva dotari? Ehh, glumeam cu dotarile, oricum foarte interesanta prezentarea, bafta! :D

Link către comentariu

wow

bine ca nu are sarite airbagurile

asa nu o sa ai probleme cu centrala

si tare ce mai, climatronic natural

Link către comentariu

aaaa am uitat sa te intreb cati km are?de geamuri electrice nu te intreb pt ca vad ca nu prea are geamuri in general..dar eram curios cati propietari a avut cat ai dat pe ea..dastea :offtopic:

Link către comentariu

Sincer, cel care o are cere pe ea 1000euro.

Proprietarul detine o benzinarie pe E85 si tine masina pe iarba in fatza, ca piesa de amuzament.

Link către comentariu

La cum arata am zis ca e de la REMAT, noroc ca nu mai platesti prima inmatriculare ca ai deja numere.

Link către comentariu

Bravo CTule, ai renuntat in sfarsit la prostii si ai trecut la premium, huh ? :D Pacat ca nu prea se practica la noi, ca ar arata interesant reconditionata :)

LE: Ma scuzi, dar trebuia sa incepi cu : "Dar ce avem aici !!! Incredibil! Un Audi!" :)

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

M-am luat dupa "cunoscatori". :icon_thumright:

Ps: masina CHIAR ESTE un Audi.

DSC04300-1.jpg

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

frumoasa :D:D:DDaca esti pasionat si vrei sa o faci sa arate frumos...atunci chiar iti recomand sa o iei si sa o faci...Ar iesi cva frumos,unic pe strazile din Romania:)

Link către comentariu

Nu am contestat niciodata ca este Audi :D Eu zic ca ii trebuie un stiker si sa vii cu ea la intalniri :D

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

eu zic sa o iei si sa o refaci...pacat ca nu o sa incapi in ea...dar luam o remorca si ne plimba freehand :D

Link către comentariu

Sunt convins ca nu e "tdi, frate", dar sunt curios ce motor are hardughia asta. Si as vrea sa aflu mai multe amanunte tehnice :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!