Jump to content

VW Polo GTI 9n3

monkishor

Postare recomandată

vlad_pvs a scris:
Ar fi frumos sa-i vopsesti si jantele negru mat, ca si la Golf ed30 ;)

ed 30 are negru lucios, nicidecum mat ! LUCE' bine :D

sfatul meu: mergi pe negru lucios, da bine pe masina !

Link către comentariu
  • Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• monkishor

69

• RoSonic

17

• vlad_pvs

16

• p.i.g

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Misto plafonu :)

Si avand in vedere ca l-ai facut negru lucios, la tine cred ca s-ar potrivi acele "glossy pillars" pe care si le tot pun englezoii de pe ukpolo :D

bsaeule-glanz.jpg

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

mersi mult baieti pt aprecieri.

@lile ... m-am gandit si la asta insa e ft complicat cu folie si nu vreau sa fac asta cu vopsea pt ca daca ma plictisesc de ele e dificil.

@zyx stiu de potenta motorului. de asta l-am ales in favoarea la clio rs. saptamana trecuta te-am vazut la universitate cand dadeai rondul. eu eram la 2 masini in spate si am avansat pe rosu ca sa iti vad masina si am ramas fara permis :)) nu stiu unde dracu stateau baietii in uniforma ca sa mor daca i-am vazut si m-am uitat dupa ei de cateva ori.

@ rosonic interesant ce imi arati. e tot folie sau cum e facut ? o sa ma uit pe forum la englezi sa vad ce si cum. daca ai un link direct mi-ar fi de folos.

Modificat de monkishor
Link către comentariu

fitza maxima :)) felicitari, arata minunat...

legat de acele "glossy pillars" am si eu pe a mea

Modificat de Michael_9N
Link către comentariu

arata ft ft bine. dar cred ca la vw nu au asa ceva :( o sa ma interesez zilele viitoare. sper sa am timp.

michael tu de unde le-ai luat ?

Link către comentariu

LoL!!! Voiai sa vezi versiunea neagra a micului dracusor?! Cand vrei, dau un suc pentru ce s-a intamplat :(

Modificat de Zyx
Link către comentariu

frumos POLO alb... :offtopic:

OT: ZYXule...a ta e ispita..si eu vineri cand vorbeam cu tine la telefon dupa ce te-am vazut m-a remarcat un politist, dar am scapat doar cu un semn de avertizare de la el, din deget :(

Link către comentariu

Foarte tare arata cu plafonul negru..........m-ai scos dintr-o dilema :salut: nu stiam cum o sa arata a mea cu plafonu negru :Driver:

Link către comentariu
  Citat:
dar cred ca la vw nu au asa ceva

Sunt codurile din ETKA... deci in mod normal ar trebui sa le poata aduce...

da un mail la Marian.Stroe@porsche.ro sau Dragos.Danciu@porsche.ro si intreaba-i ... in general raspund foarte repede la emailuri...

ps: tare cu ZYX-u :P.... deci nu va mai uitati dupa el... ca va remarca politia :lol:

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

Fratilor, oi fi eu negru, dar pana la a fi oaia neagra din oras mai e mult... :biggrin:

Link către comentariu

:) hai zyxule ca nu te considera nimeni asa...masina ta e un dracusor !

Link către comentariu

@zyx-ule esti un fel de ispita.... oricum in seara aia ma jur ca habar nu am de unde au aparut si m-au tras pe dreapta. cert e ca acum timp de o luna o sa stau perpedes.

cat despre sucul ala, cu prima ocazie sa stii ca nu-i zic nu ;)

@michael ... ce sa-i faci. criza economica de acu... au mai taiat si ei pe unde s-a putut :D mai un amortizor, mai un set de ornamente. e criza domne

Link către comentariu

desi masina nu era configurata pt asa ceva, zilele astea am inscris-o la SPL din cadrul 4tuning days. rezultatul a fost mult mai bun decat ma asteptam. 137.7 db, punctaj care mi-a adus locul 3 la Mini 1000 :icon_thumright:

drept rasplata in timp util va primi soft :Driver:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

felicitari cezar... sa inteleg ca masina ta e cam grea :( daca ai reusit sa scoti 137 db :D)

Link către comentariu

@dreadfull ... as veni, dar din pacate incepand de ieri nu mai am carnet :) mi-a expirat dovada. cum trece luna asta cu cea mai mare placere...

@nadir eh, cand se va cere o mai slabim :(

Modificat de monkishor
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

monkishor, dacă tot nu ai carnet şi maşina se plictiseşte, dă-o la mine s-o alerg un pic.

Sper că nu te superi! :rolleyes:

Link către comentariu

masina e ca femeia :D

de preferat sa dea in ea numa prietenu/stapanu :( se mai fac si exceptii :(

Link către comentariu

poate facem o intalnire dupa ce primeste masinuta soft :lol: sunt curios sa vad cum merge cu revo ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!