Jump to content

Pierdere putere la Polo 1.9 TDI

criserb
 Share

Postare recomandată

De ceva vreme simt o pierdere de putere la Polo-ul meu.

In sensul ca inaintea aveam puterea maxima undeva la 1950 rot/min si acum o am undeva mai sus, cca 2300 dar nu mai e aceiasi ca inainte nici macar la acea turatie.

Alta chestie care se intampla este ca acum masina nu mai merge normal la 60km/h in viteza a 4-a, acum trebuie sa o tin intr-a 3-a... nu stiu ce sa zic, nu-mi dau seama ce ar putea avea...

Am facut testele VAG si totul pare ok. Am pus masina si pe DINO la vitan si acolo totul pare normal... in parametrii...

Nu stiu ce sa fac, la ce service sa ma duc... parca nu ash vrea sa schimb tot pe masina pana ca cineva sa-si dea seama care e problema cu adevarat.

Daca aveti vreo idee sau ma puteti trimite la cineva in masura sa ma ajute v-as multumi mult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 months later...

fa un log de la 1400 ture pana in 3000 sa vedem cu urca presiunea din turbo.....

Link către comentariu

• 1 month later...

Report de la membrul CV-84-FLO care inca nu poate posta! :)

problema ta se poate datora faptului ca ai mers cu motorul subturat. eu am un polo classic si am avut aceeasi problema insa cand am dat admisia jos, exista 4 gauri pe unde motorul isi trage aer de la filtrul de aer. gaurile acelea erau aproape infundate definitiv de fum si depuneri de carburant ars. Dupa ce le-am curatit se vede extra-diferenta.

Link către comentariu

daca ar fi admisia blocata cu funingine pe testele pt debitmetru/turbo ar trebuii sa apara ceva..............

Link către comentariu

Ai facut teste pe loc? Nu cred ca te ajuta in problema ta. Un log al maf, presiunii turbo, avans, in mers te-ar putea aduce mai aproape de buba... Turbina e VNT?

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Sal am si yo o problema de genul asta la rece fuge de rupe dar la putin timp dupa ce ajunge apa la 90 imi trage greu mai exact,se simte cum se infige\intra turbina cam pe la 2800rpm,daca are cineva idee de la ce ar putea fi ms...

Modificat de maryx14
Link către comentariu

fa un loggggggg......

Link către comentariu

Prietene nu prea am timp sa ii fac un loggggg vroiam sa stiu asa ca idee daca a mai trecut cineva prin aceeasi problema.....ms oricum pt sugestie....!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!