Jump to content

Cat consuma un Audi A4 - 1.8 T?

CoolName
 Share

Postare recomandată

Am primit o superoferta pt. un Audi A4 1.8 T din 2003(12.0000euro).Singura problema ..la care ma gandesc eu,ar fi consumul.>>Ma putetzi ajuta cu nishte sfaturi.

Respect!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu te gandi la consum. !.8T 150CP probabil e un motor genial. Eu mi-am luat doar 1.8 din motiv de consum...acum regret. Probabil va consuma 12-14 in oras dar masinuta aia FUGE! Ca o comparatie, masina mea consuma 11-13 in oras, functie de stilul de condus. Daca poti, fa o tura cu ea si fa o tura cu un 1.8 non-turbo..discutam dupa:D

Link către comentariu

Cauta putin pe forum pentru ca vei gasi destul post-uri referitoare la consumul unui 1.8T. A mea consuma 13-14 cu mers destul de mult in aglomeratie si pe distante scurte.

Link către comentariu

Nu conteaza cat consuma. Ia-l!!!

(am o scuza, sunt frustrat :rolleyes: )

Link către comentariu

Am primit o superoferta pt. un Audi A4 1.8 T din 2003(12.0000euro).Singura problema ..la care ma gandesc eu,ar fi consumul.>>Ma putetzi ajuta cu nishte sfaturi.

Respect!!

<{POST_SNAPBACK}>

La masina mea (tot 1.8T) 11.5-12 in oras, daca mergi normal, >14 daca pleci primul de la semafor de fiecare data. 6.5 la 90-100km/h, 12.5 la 200km/h.

Sustin parerea lui s_c, la motorul asta nu conteaza consumul, performantele te vor face fericit. In alta ordine de idei, daca consumul reprezinta o problema pentru tine, atunci ar trebui sa te gandesti daca-ti poti permite intretinerea la o astfel de masina, costurile de service la Audi fiind ceva mai mari decat la VW/Skoda, etc.

Link către comentariu

Respect!!

<{POST_SNAPBACK}>

Da...

Sfatul ar fi sa o cumperi cat mai repede...!!! :rolleyes:

Link către comentariu

ia-o !!! Mai stai pe ganduri ?1.8turbo si mai e si audi :rolleyes:

Link către comentariu

M-am c__t prea mult si a vandut-o omu.Nu va mai spun ca era din 2003 si avea 36.000 km.Diseara ma arunc in Dambovita.Adio viata....AHAHAHA.

Link către comentariu

M-am c__t prea mult si a vandut-o omu.Nu va mai spun ca era din 2003 si avea 36.000 km.Diseara ma arunc in Dambovita.Adio viata....AHAHAHA.

<{POST_SNAPBACK}>

Hmmm... nu era totusi cam ieftina? Vreo buba ascunsa sau il cauta Mafia pentru datorii? :ph34r:

Link către comentariu

Imposibil sa nu fi avut vreo problema masina ori a fost serios lovita ori furata oricum avea ceva pentru ca nu gasesti asa ceva sub 18.000 eur in Germania.

Link către comentariu

cool name daca te intereseaza o masina buna la aceeasi bani ia gatura cu mine.. imi vand masina(din semnatura, full options, piele, etc..) 0741 10 50 25

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!