Jump to content

My baby! :)

Wayne

Postare recomandată

• 1 month later...

merci!chiar e de vis motorul!acum ca a scazut pretul la benzina nu te costa asa mult.de exemplu eu am avut un A6 3.0TDI care avea rezervorul de 80 si ma costa acum cateva luni un plin 3 milioane si ceva...touaregul are de 100 si ma costa plinul 2,9 milioane...deci tot cam la cheltuiala aia sunt.cat despre 3.0TDI l-am avut pe A6 (un motor super, mi-a placut mult) dar pe Q7, Tuareg nu m-a impresionat asa mult (parerea mea)...unde sunt si masinile mai grele...

Link către comentariu

am gasit prin calculator niste poze facute pe la tara cu fostul Audi (my first love!) si m-am gandit sa vi-l prezint :) :

68338000zd2.jpg

44083439xr2.jpg

46318854ft8.jpg

aveam mai multe poze si cu interiorul...daca le gasesc o sa le postez...poate a a juns pe la cineva de pe aici masina ca am dat-o la o firma care se ocupa cu vanzari...

Modificat de Wayne
Link către comentariu
merci!chiar e de vis motorul!acum ca a scazut pretul la benzina nu te costa asa mult.de exemplu eu am avut un A6 3.0TDI care avea rezervorul de 80 si ma costa acum cateva luni un plin 3 milioane si ceva...touaregul are de 100 si ma costa plinul 2,9 milioane...deci tot cam la cheltuiala aia sunt.cat despre 3.0TDI l-am avut pe A6 (un motor super, mi-a placut mult) dar pe Q7, Tuareg nu m-a impresionat asa mult (parerea mea)...unde sunt si masinile mai grele...

Aici mi se pare ca, compari marul cu varza. Pai si acum la 3.0tdi A6 faci plinul sub 2 milioane jumate sau pe acolo. Si chiar daca vroiai sa compari cu perioade diferite cred ca nu se compara autonomia touaregului cu cea a A6-lui. Sa stapanesti masina sanatos si sa te bucuri de ea, sincer nu sunt fan benzina aspirata datorita lipsei cuplului insa masina arata ff bine si e dotata.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

am o problema cu masina...si pentru ca inca nu pot sa deschid un topic nou...o scriu aici.am mai scris si in alta parte da poate aici vad mai multi.am niste trepidatii care imi apar de la 1300RPM si se termina la 1500RPM.apar si cand e pe liber si in sarcina.are cineva idee?ce ar putea fi?vreun plastic/suport/aparatoare sau vreun tampon?am uitat sa zic ca am fost cu ea la service, au pus calculatorul pe ea, au verificat-o si totu e ok...mai acum ceva timp am verificat si cutia si nivelul la ulei din cutie/diferential si ce mai e pe acolo...ei au zis ca asa tre sa faca in mers ca intra in rezonanta de la drum, ca e masina grea bla bla...problema e ca eu am vazut ieri ca face si cand e pe liber...deci..

Modificat de Wayne
Link către comentariu

E posibil sa fie tampoanele de cauciuc pe care e asezat motorul. Daca inteleg bine, e vorba de un tremurat al masinii si asta se intampla datorita faptului ca motorul se misca mai mult decat ar trebui. Mergi la un service sa-ti verifice si asta. Se pot schimba relativ usor si nu e foarte scump. Ceva similar am si eu dar am ignorat-o si parca nu se mai simte.

In rest....imi place masina, ai grija de ea, sa te poarte sanatos. :icon_thumright:

Link către comentariu

ok...merci...asa o sa fac.inchei discutia pe tema asta ca acum am vazut ca "Sunt interzise discutiile referitoare la problemele tehnice."...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!