Jump to content

My baby! :)

Wayne

Postare recomandată

Salutare!Nou pe forum cu o masina noua :rolleyes: .O mica prezentare:

2007 Touareg 3.6FSI 280CP Tiptronic (6 Trepte) made for US market

-Adaptive Air Suspension (am vrut neaparat)

-Keyless Go

-Senzori de parcare fata spate cu camera pe spate

-Bi-Xenon adaptive

-Geamuri electrice

-Scaune electrice si incalzite (si spate incalzite) cu memorie

-Volan reglabil si incalzit electric cu memorie

-Trapa actionata electric

-Sistem de navigatie cu DVD RNS2 + magazie CD si 8 sau 10 boxe (sper sa-l inlocuiesc cu RNS510 pentru ca nu gasesc DVD cu Romania pentru sistemul pe care il am)

-Servotronic (servo ca la Audi si la VW nu prea am intalnit, parca e un fulg o masina de 2.4 tone)

-Climatronic pe 4 zone

-Piele (cam greu de intretinut culoarea)

-Jante 19"

-Senzor lumina, ploaie

-Decor interior lemn

-Comenzi pe volan

-Oglinzi electrice

-Cruise control

-Inchidere cu alarma

-Computer bord color

-Portbagaj actionat electric

-10-12 airbaguri (nu mai stiu sigur)

-Geamuri inchise la culoare pe spate

-Tractiune integrala (nu cred ca mai trebuia sa mai scriu)

-Pachet exterior chrome

astea imi vin in cap momentan...

Fost propietar de 2005 A6 3.0TDI Quattro.Masina se comporta foarte bine...parca aveam mai mult cuplu in A6 dar se infige si asta.Cam atat :)

Poze:

57072415in9.th.jpgthpix.gif

77801659mv6.th.jpgthpix.gif

51021342bw6.th.jpgthpix.gif

28667819he7.th.jpgthpix.gif

54013127ha9.th.jpgthpix.gif

32778981kn8.th.jpgthpix.gif

19275484bi1.th.jpgthpix.gif

95382185kt7.th.jpgthpix.gif

41920518ix8.th.jpgthpix.gif

Modificat de Wayne
Link către comentariu

super your baby...motor excelent.sa o conduci cu placere si fara probleme. cat te-a costat? :rolleyes:

Link către comentariu

super baby! frumoasa culoare, ca a mea...scapa de odorizantele alea din aeratoare, ca daca ti se varsa fac ravagii.. eu am patit-o! mi se pare mie sau este americanca?

LE: acum am obs "2007 Touareg 3.6FSI 280CP Tiptronic (6 Trepte) made for US market"

Modificat de Paul_VW
Link către comentariu

Merci!Sper sa se verse direct pe sistemul ala de navigatie ca sa-l schimb odata ;) ca nu il mai suport.Nu gasesc DVD cu harta Romaniei pentru el.Am inteles ca Teleatlas ar face hartile pentru astea facute pentru Europa si Navteq pentru astea facute pentru US (au alt soft).Am trimis mail la ambele firme si raspunsul a fost sa intreb la dealer...sa sun la PBN? mi-e ca astia imi dau vreun DVD de alta masina :lol:).Cum se poate frate sa iti cumperi super masina cu navigatie si sa te trezesti ca nu gasesti DVD pentru ea?Ce sa fac sa-mi lipesc in parbriz o navigatie cand eu am sistem in masina?

Modificat de Wayne
Link către comentariu

Felicitari. F buna alegere, cred ca are un sound deosebit motorul asta; din cate imi dau seama a inlocuit vechiul 3.2 V6, ceea ce nu poate fi decat perfect: mai multa putere :icon_thumright:. Succes in gasirea DVD-ului.

Link către comentariu

Merci!Face un zgomot frumos motorul...cand urca spre rosu ma sperie cateodata :D (nici nu am avut motor asa mare pana acum).Am dat A6 care il aveam plus 13.5k euro.Nu stiu daca e mult sau putin dar mie imi place mult masina si are si km putini 20K si are optiunile pe care le-am vrut eu.Acum cu KM nu stiu daca sunt reali.Am verificat-o pe net si a fost adusa in Romania acum un an si avea 6 mii de mile.Acum cat sa faci intr-un an?Chiar daca sunt dati inapoi nu cred ca sunt multi...Am fost cu ea la mecanic si mi-a zis ca e noua la cum se prezinta...

Modificat de Wayne
Link către comentariu

Iti recomand covorase din cauciuc pentru anotimpul ploios si iarna dar sa fie originale.

Daca nu iei des multi pasageri in masina interiorul nu este un chin sa-l cureti.Este totusi o culoare pretentioasa, de care trebuie sa te bucuri.

Cum iti place sistemul keyless go?

Link către comentariu

Am pus.Am dat VINul (seria) la mecanic sa comande si mi-a adus negre...am citit pe net si cica in US asa se pun ca optionale daca vrei sa cumperi (cand o cumperi noua)...nu culoarea interiorului.Nu asta e oproblema...problema e ca nu stiu cu ce substante sa curat pielea...au pe la reprezentanta?!Keyless go e mai mult decat super.Stai cu cheia in buzunar...nu ai nicio treaba :D .

Modificat de Wayne
Link către comentariu

Pai negre covorasele din cauciuc nici nu avea rostul alta culoare, eu tot negre le am.

Eu am aceeasi culoare ca a ta la piele si folosesc unul din produsele originale, vezi mai jos un link.

Am si acum bidonasul si il folosesc de 1 an, e foarte bun, iti face tapiteria ca noua.

Am mai luat un produs de curatat pielea de la un magazin de jante de pe B-dul Maniu, e bun si asta dar astept sa-l termin pe primul.

Accesorii Touareg

Modificat de VVV
Link către comentariu

Presupun ca asta ai cumparat:

Leather cleaner

Mild cleansing and high quality care for smooth leather in all colours.

Part no. 00V 096 306 A 020 ?!

Se gaseste la reprezentanta sau unde?Merci pentru sfaturi!

Link către comentariu

Da, asta e codul.

La fiecare reprezentanta gasesti produsele din link.PBV, PBN sau oricare alta din tara.Dai codul sau spui exact ce vrei si trebuie sa te serveasca...daca au si chef.

Eu l-am luat de la o reprezentanta din Germania, dar am cumparat produse si de la VW Pitesti de ex.

Cit consuma elefantul tau?

Link către comentariu

Elefantul asta al meu consuma "fara numar" :)).Pe autostrada la 160km/h imi ia 15-16 in oras de la 17 pana la 27 :))).Nu prea am stat cu ochii pe consum ca nu are rost :) .Cu un rezervor mers in afara bucurestiului fac cam 600Km prin bucuresti 400km.La carte scrie ca ia 11 in afara si 19 in oras...merg si cu consumul asta dar asta inseamna sa fiu mai mielusel asa.Adica la 120Km pe autostrada chiar 11 imi ia.Am avut un gand de V10 cum ai tu dar totsui e imens motorul ala...e o bestie...cred ca face un zgomot..

Modificat de Wayne
Link către comentariu

Da normal ca la un motor puternic sa consume mult, dar doar asa din curiozitate sa vad care e diferenta fata de un V10.

Eu am o medie de 23-25 in oras si afara intre 10-16 in functie de stilul de mers.

Link către comentariu

Pai nu consuma mult.Eu am o problema la asta al meu cu sunetul...cand ii dau pa fader pe boxele din spate mi se aud mai incet si mai urat...de auzit se aud, adica dau volum si se aud mai tare dar se aud urat...nu stiu de ce...astea din fata sa aud super bine.Tu ai RNS510 pe el?

Modificat de Wayne
Link către comentariu

Nu stiu ce model am, uite aici o poza...nu le am pe astea cu RNS-urile!

Te trimit eu la niste baieti buni care mi-au pus navigatie, TV tuner si DVD si le am toate prin display-ul original al masinii.

Singura chestie e ca operezi prin telecomanda si nu de la comenzile RNS-ului.

Caut niste date de contact si le postez aici.

post-15613-1226138397_thumb.jpg

Modificat de VVV
Link către comentariu

Nu e RNS510.E RNS2 DVD ca al meu.Stiu despre ce vorbesti tu.Eu vreau sa-mi pun RNS510 are touchscreen, hard disk, citeste carduri de memorie, navigatie 3D (exista harta pentru Romania) si multe altele...problema e ca nu prea gasesc sa cumpar...nu prea imi vine sa cumpar de la reprezentanta.Am vazut ca vindea cineva pe aici dar nu si pentru Touareg (au design diferit).

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Super tare elefantul ! Sa o stapanesti sanatos ! Am totusi o intrebare , la asa dotari ,nu are proiectoare ? Toate cele bune !

Link către comentariu

Asa elefant as vrea si eu, dar ala de 3l V6 TDI cu cutie triptonic. Am facut ceva ture cu al lui George74 si m-a vrajit cu adevarat, dar pana apuc sa imi schimb masina ramane sa ma uit la altu in gradina.

S-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.

PS. George I, are proiectoare, dar sunt mai jos si nu se prea vad in poza, decat daca te uiti cu atentie. Vezi prima poza cu atentie, chiar sub grila de aerisire.

Modificat de Borisake
Link către comentariu

frumoasa nava. sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km cu ea;)

nu stiu dc, dar totdeauna mi-au placut mai mult masinile din america, inclusiv golf-ul 5 care la ei are motor de 2.5 :)

Link către comentariu

Ce elefant tata? Asta e de-a dreptul hipopotam! Imi plac ff mult touareg-urile, visez la unul de cand a aparut dar nu imi permit... Felicitari pentru masina.... cand aud consumuri dinastea de 28L/100 km... ma ia cu lesin.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de ea

cred ca acum ca a scazut pretul la carburant te bucuri si mai mult :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!