Jump to content

seat ibiza 2000 1.9 tdi 81 kw 110 cp

Flow
 Share

Postare recomandată

Salutare colegii

Vreau sa cumpar un seat ibiza an fabricatie 2000 luna a 6 a , 1.9 tdi , 81 kw , 110 cp, cod motor afk

Nu stiu daca a mai fost pusa intrebarea sau daca este un topic dedicat pt asa ceva

Astept sa mi spuneti daca stiti ce euro ar fi

2 sau 3 ?

Multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Esti sigur de codul motorului AFK?Eu stiu ca AFK este un benzinar de 1,4;poate AFN,ASK sau ASV iar acestea sunt toate norma EURO 2.Exista cateva motoare AFN ce au norma EURO 3 si au fost o scurta perioada in Golf 4 montate dar acelasi motor in Passat 3B avea norma Euro 2. :)

Link către comentariu

AFN cred ca e codul motor ... si e E2. ASV este E3 de 110cp.

Link către comentariu

Multumesc frumos colegii, m am lamurit in mare parte o sa l rog pe baiatul din italia sa se uite mai atent si mai exact la acte

Multumesc inca o data

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Esti sigur de codul motorului AFK?Eu stiu ca AFK este un benzinar de 1,4;poate AFN,ASK sau ASV iar acestea sunt toate norma EURO 2.Exista cateva motoare AFN ce au norma EURO 3 si au fost o scurta perioada in Golf 4 montate dar acelasi motor in Passat 3B avea norma Euro 2. :icon_cool:

Sal ai idee motorul APE (nu prea am gasit informatii despre el) este E2 sau E3 pe brief scrie D4 si astia la rar au zis ca este E2 :-s si as vrea sa fac o contestatuie sau dac se paote duce undeva sa o vada E3 ms mult de tot :*

Motorul este 1.4 16v benzina

Modificat de Stress
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!