Jump to content

MKV GT Sport

Bobo Chill

Postare recomandată

merci baieti..asta e, defapt asta a fost sper sa nu mai fie pentru nimeni.

ciudat e ca aveam 13mii km in bord 13l de motorina in rezervor si era luni pe data de 13

sa purtati centura...orice ar spune lumea sau ce impresii aveti voi...chiar conteaza. zburam pe geam daca nu o aveam

Link către comentariu
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bobo Chill

51

• kalu

9

• rex

9

• Ioana

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

imi pare rau pentru tine si masina ta.

am vazut-o astazi in curte la PBN

Link către comentariu

Uf, din pacate tu erai :D. Te-am vazut la Prima chiar atunci, dar la ei stirea a fost mult mai scurta si speram ca nu am vazut bine numarul, desi am banuit ceva din moment ce nu ai mai intrat pe forum.

Asta e, tu te vei face bine, masina se va face bine...cea mai buna rezolvare a unui accident. Sa speram ca ti-ai consumat toate ghinioanele in intamplarea asta :icon_thumright:

Insanatosire grabnica!

Link către comentariu

merci acidutzu. multa lume m-a vazut pe sticla..nu prea inteleg ce rost avea sa ma bage acolo ca am fost eu si copacul

Link către comentariu

pare rau man, stiu cum e, insanatosire grabnica si sa va vedem pe strazi impreuna din nou! Multa bafta, sa auzim de bine, Cu respect, Soso!

Link către comentariu
  • Administrator

pfff! :(

masina ca masina, bine ca esti tu (relativ) intreg...

Ai grija de tine !

Link către comentariu

Masina e plastic si metal se reface. Bine ca ai scapat cu mine si nu ai alte complicatii.

Ciudata chestia cu 13.

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru incurajari...chiar ma ajuta sa trec prin perioada asta la inceput mai neagra.

Link către comentariu

a intrat in balans am intrat in drift in primul viraj dupa care am redresat-o fix in pom a fugit de cur in viraj

Modificat de iLL One
Link către comentariu

stai linistit ca nu m-ai deranjat. ma bucur ca am vorbit la tel. mai dureaza, dar am sa ma fac bine !

Link către comentariu

Cel mai important este ca tu esti intreg, pentru ca masina se repara.Aveai un gt sport superb,si o sa il ai si de acum incolo,o sa vezi ca o sa se rezolve.Numai bine

Link către comentariu

multumesc robert :vwrullz: de masina imi pasa cel mai putin acum iti dai seama...eu trebuie sa-mi refac piciorul

Link către comentariu

Se aude ca va fi dauna totala masina, desi nu are mare lucru de reparat, insa astea's preturile la noi... prin care reiese ca daca iti cumperi un golf v pe piese ajungi sa dai suta de mii pe el...in fine degeaba ma zbat :)

Link către comentariu

Pare ca nu iti convine..ar trebui sa fii fericit, avand in vedere in ce stare era masina nu cred ca ar fi iesit ca noua daca ar fi fost reparata. Mai bine sa mai astepti fara masina, chiar daca trebuie sa alergi dupa acte si prostii, macar stii ca vei avea masina noua intr-un viitor, sa speram apropiat.

LE: si am vazut masini mai putin avariate care au fost dauna totala, sincer la tine trebuia schimbat tot bordul, cu airbaguri cu tot..

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

Sper sa recuperez banii de la asigurare in totalitate si sa nu-mi dea "rabla" sa o pastrez si sa-mi dea mai putini bani.

Link către comentariu

depinde de asigurator...insa de obicei,tocmai asta se intampla.merg pe varianta de a o valorifica tu.:icon_thumright:

Link către comentariu

In aceeasi situatie sunt si eu.Din val asigurata vor scadea cval epavei si voi primi diferenta, iar epava o scoate la licitatie.Oricum ai de munca pana-ti vezi bani-n cont

Link către comentariu

ce valoare are masina ? si ce valoare au piesele de reparatie ?

Link către comentariu

Nu stiu sumele exact. Cert e ca valoarea pieselor se apropie foarte mult de valoarea asigurata a masinii...si nu prea mai e loc de manopera ceea ce o face dauna totala.

@ bogdan2: firma de asigurari o scoate la licitatie si practic ti-o vand ei pentru tine? Sunt foarte confuz pentru ca nimeni nu-mi spune decat "o sa va sunam"

Modificat de iLL One
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

La Astra la dauna totala firma da 75% din SA si epava pe care o poti vinde personal. Cred ca e mai bine asa, in cazul tau masina nefiind lovita tare vei lua bani frumosi pe ea, decat sa ti-i evalueze ei la o suma maim mica si sa iit dea mai putin bani. Dar e sigur dauna totala pana la urma?

Link către comentariu

in mod normal ei o scot la licitatie ptr tine. Cel mai bine ar fi in situatia ta sa te ocupi si tu de vanzarea epavei. Uite cateva site-uri unde poti gasi mai multe informatii :

http://www.sfin.ro/articol_12500/epavele_a...u%E2%80%9C.html

http://www.buhnici.ro/2008/03/19/transform...intr-o-afacere/

Modificat de bogdan2
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!