Jump to content

MKV GT Sport

Bobo Chill

Postare recomandată

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bobo Chill

51

• kalu

9

• rex

9

• Ioana

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

sau daca latimea e de 7.5J , ET-ul e 50.

super poze :( sunt facute doar cu camera ? sau au si interventii pe PC?:D

Corect... Nu m-am exprimat eu corect... Sunt si jante stock 7,5 si ET 50 (Goal de ex). In general jantele care sunt disponibile ca optiuni la cumparare au latimea 7 inch si et 54. Jantele care se vand ca accesorii pot avea 7.5 inch latime si et 50. Toate acestea sunt la golfurile non GTI si non R32.

Modificat de rex
Link către comentariu

@ Auras : vorbeam despre faruri cu lupa

@ kalu : pozele sunt si editate pe pc. doar la contrast si unele nuante

@ restu lumii : multzam pentru laude :dry:

Link către comentariu

foarte frumoase pozele. daca termin cu ce mai am, prin iunie poate imi faci si mie. succes in continuare

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Faruri noi :icon_thumright: cu lupa. Am facut o poza de proba cu telefonul. Promit ca revin cu alte poze mai bune :)

Va place?

dsc00087y.th.jpg

By the way...diferenta e de la cer la pamant fata de cele fara lupa. In sfarsit pun lumina pe sosea nu in copaci :Driver:

Link către comentariu

Frumoase faruri. Cred ca cel mai bine arata pe alb, deoarece sunt cromate pe interior.

Spor!

Modificat de rex
Link către comentariu

Asa da. Cea mai buna alegere. Sunt alea Hella Xenon OEM? Cum ai facut cu montajul pana la urma? Ai pus H7 sau D2S, bi-xenonul functioneaza?

Felicitari pentru masina, arata foarte bine si spor la modificari in continuare.

Apropo, nu te-ai gandit si la alte jante?

Link către comentariu

Toate la timpul lor :blah_: insa mai intai vreau o suspensie cu 2-3 cm mai joasa si mai rigida.

Farurile sunt oem si le-am pus h7. le-a montat iulian gto a facut o treaba super profi, am pastrat ambele mufe, fara capace gaurite si fire pe afara..deci...jos palaria.

jante..mai in colo pt ca pe astea nu vreau sa le dau deci trebuie sa strang banii pt altele fara sa ma ajut de vanzarea astora.

Merci pentru remarci :rolleyes: revin cu poze din alea ca mai sus

Link către comentariu

super :(

mai suntem care am facut alegerea asta si suntem multumiti...cel putin eu...:D

nici nu cred ca o sa mai pun xenon...sunt multumit de diferenta...:D

bi-xenonul nu functioneaza...din pacate...ptr ca farurile nu sunt facute sa lucreze in acest mod ( le lipseste acel electromagnet de la faza scurta)

Modificat de kalu
Link către comentariu

Ale mele chiat sunt farurile de xenon, nu sunt xenon look.

Apropo de ce ai spus kalu ca nu o sa-ti mai pui xenon...:( odata ce ai avut xenon nu prea mai merge fara. Eu am incercat asta si...am fost foarte dezamagit, chiar ma bufnea rasul.

Link către comentariu

te cred...:)

daca tot zici ca sunt farurile oem sunt simple sau bi?

si...ce o sa faci cu autoleveling-ul...? nu circuli frecvent cand cu 2 cand cu 4 persoane...?:)

si eu le-as fi luat pe cele oem...in locul celor hella xenon look...dar...nu as mai fi avut reglajul...si la mine conteaza...ca se intampla des...sa merg ba cu 4 pers...ba cu 2 ba cu 2 si bagaj si tot asa...si se schimba inclinatia masini...:)

Modificat de kalu
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Eu merg cand singur cand cu inca cineva si atat. Farurile sunt bi dar au fost facute simple (nu stiu de ce sau cum). Iar autolevelingul la surubelnita ;)

Le-am reglat foarte bine si cred ca o sa mai umblu la ele foarte curand. Azi as fi facut poze dar a plouat si deabea o spalasem :D

Modificat de iLL One
Link către comentariu

Daca vrei sa iti pui si autolevelingul este cred ca pe site la Hella instructiuni de montaj (de ce ai nevoie, cum se monteaza, si cum se regleaza respectivul senzor - un fel DIY).

Link către comentariu

Stiu ca exista, merci pt sfat. dar nu mai am banii pentru senzori si tot ce trebuie. Farurile imi bat foarte bine si asa, nu orbesc pe nimeni, e ok.

Link către comentariu

Poze mai clare :) Daca nu incepea furtuna apucam sa fac si cu farurile aprinse :P

mg2262.th.jpg

mg2265.th.jpg

to be continued...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Bogdan, uite ce am gasit. grile de r-line fara proiectoare

post-40454-1245408510_thumb.jpg

Acum daca gasim si codurile ar fi minunat.

Modificat de gbrgeorge
Link către comentariu

"pretene" - asta e r32 nu r line :251:

grile r32 nu sunt cu proiectoare

grile de Rline nu sunt fara proiectoare

Modificat de kalu
Link către comentariu

AAAHHHHHH, credeam ca am dat lovitura. si stii ce convins eram ca am gasit ce trebuie ? si astea de r32 nu merg pe bara normala, nu ?

Link către comentariu

Nu. E cu totul alta bara, nici grila centrala nu se potriveste pe celelalte modele. :P

Link către comentariu
  • 1 month later...

Din nefericire masina mea a aparut la tv :|

iar eu arat asemanator cu ea

a 2-a masina

Aveti grija si purtati centura...pe mine m-a salvat

Link către comentariu

Auci :D

Din ce am vazut in filmarea respectiva, masina ta e avariata rau, mai ales fata...

Dauna totala ?! :icon_thumright:

Link către comentariu

nu e totala. motorul e intact...doar botul masinii e zdrente in rest nici macar o pana nu are.

o sa se faca bine mai repede ca mine :icon_thumright:

Link către comentariu

Ce-ai facut??? Ai uitat ca ai fwd? Era bun un 4x4 + esp...poate nu o pateai asa rau :icon_thumright:

Imi pare rau pentru intamplare...sper sa te faci bine, fieru e fier se repara/inlocuieste, iar cel mai important este ce ai invatat din intamplarea asta!

Link către comentariu

E bine ca motorul e intact :(

Ti-au pleznit si airbag-urile din ce observ, deci o sa fie ceva de munca la ea :mellow:

Macar tu ai scapat nevatamat prea tare (vad ca zici ca masina se va face bine, inainta ta :D)

Insanatosire grabnica iti doresc :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!