Jump to content

MKV GT Sport

Bobo Chill

Postare recomandată

:offtopic: vorbesc foarte serios. In primul rand am spus "mi se pare", deci e o chestie subiectiva... eu am o parere, oettinger are alta. Si da, i-as spune aluia care a facut poza de la oettinger ca a gresit-o din punctul meu de vedere, pentru ca lumanarile alea de proiectoare nu prea se pupa cu masina alba si xenoanele albe si toate nuantele reci de bleu si gri din spate.

Acu fiecare cu gusturile lui... oettinger nu e autoritate in materie de look sau design, iar eu nici atat :rolleyes:

Bafta.

P.S. cu pozitiile in semnal sunt perfect de acord cu tine... nu ca arata rau alea in semnal, dar arata parca mai bine cele de langa faza lunga :rolleyes:

Link către comentariu
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bobo Chill

51

• kalu

9

• rex

9

• Ioana

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Alte modificari la golf :Driver:

- mp3 player Sony CDX-GT420U cu port USB

- amplificator Mutant NW280SP (210 W RMS)

- subwoofer JBL CS 1204T (250 W RMS)

iata si dovada :Driver: spa1335.th.jpg spa1336e.th.jpg

Nu pot sa spun decat ca lucrul bun e ala facut de mana ta si sunt foarte multumit de cum suna.

Link către comentariu

Acum fara suparare dar cu Mp3-ul ala Sony argintiu ai stricat tot bordul. Sfatul meu este ori sa schimbi trimurile de la interior cu unle aluminium look, ori macar consola centrala. N-ai gasit unul cu fata neagra sau gri inchis?

Dupa ce am avut mai multe cd player-uri aftermarket Sony pot sa iti spun ca acum daca ar fi schimb player-ul as alage Pioneer sau Alpine.

Aveai vreo problema cu cd playerul OEM? ca puteai sa ii legi si la ala un amplif si un subwoofer.

In rest masina alba este de vis, inca mai regret ca nu mi-am luat Golf alb ca gasisem 1 cu aceleasi dotari ca al meu, acelasi an, motor si cu 1000E mai scump si mi-am zis ca nu merita, dar de fiecare data regret ca nu am dat acei bani.

Ai grija de mireasa ta si multi km fara evenimente nedorite. :P

Link către comentariu

Merci frumos Auras.

Eem sa fim seriosi sa-mi modific acum bordul cu trimuri de aluminiu cand am black onix pe toata masina doar pentru un [cenzurat] de casetofon? Nu am gasit pe negru si chiar nu mai suportam playerul original din 1900 toamna care suna ca o tigaie. Iar chestia cu legatul la sub si statie se numeste tiganie...si nu se putea regla asa cum trebuie...si ma rog chiar nu vreau sa deschid discutia asta cu era mai bine oem ba nu e mai bine after. o lasam asa :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Alte modificari in spre bine :icon_thumright:

Astazi am profitat de vremea frumoasa si mi-am demontat bata fata de pe masina si m-am apucat sa vopsesc fusta fata, ca prea imi statea pe ochi neagra.

dsc00049wlw.th.jpgdsc00050q.th.jpgdsc00051j.th.jpg

dsc00052t.th.jpgdsc00053k.th.jpgdsc00054n.th.jpg

Modificat de iLL One
Link către comentariu

:lol:. Si eu mi-am facut fusta tot atunci.

Arata foarte bine! Tie cum si se pare (ca nu ai spus)?

Link către comentariu

Deci ce coincidenta frate !! :D arata foarte tare...nu inteleg de ce nu au venit asa din fabrica, asta m-a enervat mereu la vw.

Si...mai observ ca ti-ai luat si tu grile de R-line pt proiectoare cum mi-am luat si eu :D dar inca nu le-am facut poza ca e jegoasa masina.

Link către comentariu

ma bucur ca ideea mea cu grilele R-line place lumii ca au pus-o in aplicare destul de multi de pe forum pana acum... :D :P

ii sta bine cu fusta vopsita...asa o vreau si eu...de mult timp...numai ca pe la service mi sa cerut pe unde 4 , pe unde 5 milioane, si consider ca nu merita...:mellow: - poate reusesc sa o fac cu vreun prieten...:Driver:

plus ca vreau una de R - line...:) care normal- e exagerat de scumpa...:)

Modificat de kalu
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Asa arata cu grilele montate :D

dsc00061ujp.th.jpg dsc00062t.th.jpg

acum...urmeaza faruri hella cu lupa ;)

By the way...pe la rond pe acolo astazi mi-a dat flash-uri venind din sens opus, un Gt sport negru...si n-am apucat sa ii vad numarul.

Il salut cu ocazia asta pe sofer !

Modificat de iLL One
Link către comentariu

:angry:. Foarte foarte frumos (o remarca subiectiva :rr:!

Ai dreptate ca asa trebuia sa vina.

Link către comentariu

arata super cu grilele de R :> spor la modificari :) asteptam farurile

Link către comentariu

Salut.

De unde ti-ai luat grilele de r-line si la cati bani? Au fost nevoie de ceva modificari?

Multumesc.

Link către comentariu

superba masina...o sa iti trimit un mesaj privat.

Link către comentariu

Arata bine masina, iese bine in evidenta fata de un golf 'normal'.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Multumesc :icon_thumright:

Astazi mi-am petrecut toata ziua cu masina. Am spalat-o cu mare grija si am rasfatat-o cu o lustruire cu ceara.

Iar ca sa nu ziceti ca mint i-am facut niste poze...superbe...superbe...

59890164.th.jpg 85985503.th.jpg

49944010.th.jpg 58706591.th.jpg

37926952.th.jpg

nu ma supar daca le folositi ca wallpaper :))

Modificat de iLL One
Link către comentariu

@ gtv : daca ai bara fata exact ca a mea, nu e nevoie de nici o modificare. grilele le-am luat de la dealer porsche...125 lei

Link către comentariu

super pozele .. da imi termin eu masina zilele astea si am sa fac niste poze si mai smechere ca ale tale:))

Link către comentariu

Niste sfaturi sa o faci mai frumoasa:

- Faruri cu lupa (merg de minune pe alb, in plus ai si xenon).

- Jantele putin mai iesite

- Fusta spate Design Individual (de GTI ed 30) vopsita ca la RLine - e "putin" mai scumpa, dar si arata mai bine :Driver:.

Link către comentariu

te bagi sa sponsorizezi? :) farurile sunt pe drum :blink:

Link către comentariu

:). Clar ca nu :blink:. Oricum sfarurile care le dau nu tin cont de bani. Consider ca daca iti place ceva mult gasesti bani pt ea (mai ales ca nu vorbim de mii de euro).

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Era o gluma :) dupa ce ii pun farurile, o sa ii fac distantiere la jante asa de proba :blink:

m-ai facut curios

Modificat de iLL One
Link către comentariu

Daca nu sunt prea curios despre ce faruri este vorba? Referitor la jante ce latime au si ce ET? Si pe mine ma tenta un pic faza cu distantiere pe spate, dar deocamdata nu le vad rostul si costa destul de mult pentru ceea ce stiu sa faca, in plus am inteles ca mai mult rau fac decat bine, acum fiecare cu nebuniile sale.

Link către comentariu

Fiind jante stoc as zice ca latimea lor e 7 inch iar et-ul e 54.

Link către comentariu

sau daca latimea e de 7.5J , ET-ul e 50.

super poze :) sunt facute doar cu camera ? sau au si interventii pe PC?:)

Link către comentariu

Arata foarte bine masina, mai ales in ultimele poze!

Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!