Jump to content

MKV GT Sport

Bobo Chill

Postare recomandată

Daca alegeai sa pui alta fusta spate de la vreo firma de tuning care era putin mai joasa mergeau pragurile de pe autoaccesorii, dar asa cred ca o sa vina mai jos decat fusta spate de Gti si deci mai bine mergi pe varianta Oem cu praguri originale, cel putin asta este sfatul meu :offtopic:

Link către comentariu
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bobo Chill

51

• kalu

9

• rex

9

• Ioana

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, pai de asta si eram nehotarat, o sa vad pragurile sa le compar intre ele si vada cum sta treaba. Vreau sa-mi vopsesc acum si fusta fata pana sa dea zapada si alte minuni, pragurile la primavara.

Link către comentariu

Si eu tot pentru pragurile originale votez :lol: Dar in cazul tau, daca vrei sa vopsesti fusta fata si avand in vedere si cum arata bara ta spate, mai bine le iei pe cele pregatite pentru vopsire (sunt 2 coduri diferinte) = cele de R32 si le faci albe :)

Link către comentariu

Pai presupun ca sunt mai scumpe nu? Le pregatesc si pe alea simple de vopsire imediat, doar am facut toata fusta spate fara probleme.

Link către comentariu

Cele de R32 sunt foarte scumpe (zic eu): fusta fata e cam 1300 RON nevopsita. Nu stiu sa exista fusta fata de R32/GTI ed 30 nevopsita (sau fara primer).

Eu cred ca ai putea sa vopsesti fusta fata actuala!

Link către comentariu

Pai asta am sa si fac cine a spus ca-mi cumpar alta? :( vorbeam de praguri. Pacat xa s-a lasat frigul si nu mai am parte de soare ca o faceam imediat.

Link către comentariu

rex, m-am referit la praguri :D Pragurile sunt cele care pot fi negre normale, sau pregatite pentru vopsit.

Oricum la cum arata fusta spate se descurca el sa le vopseasca si daca le ia pe cele simple.

Link către comentariu

Ma gandeam cat timp o sa pun acum jantele de iarna sa le dau pe astea din poze Indianapolis de 17 pe spite cu decanol si apoi dupa ce le scot lacul sa le polishez ca sa fie lucioase cum sunt in original pe buza aceea subtire care nu are lac. ce parere aveti?

p.s. stiu sa le fac nu le stric daca va ganditi la asta :coffee_lol:

Link către comentariu

Sfatul meu este ca mai bine vinzi actualele jante decat sa le stici si cine stie faci cum am facut eu la primavara treci la 17(inainte aveam 16).

Parerea mea este ca jantele aftermarket arata mult mai bine decat cele Oem si in plus poti sa cauti unele cu negru si fata polishata sau de ce nu cu alb :icon_thumleft: , un dezavantaj la cele aftermarket ar fi ca sunt mai putin rezistente, dar sunt o gramada pe forum care nu au avut pana acum probleme, mai ales tu care vad ca ai grija de masina

Link către comentariu

Nu cred ca bbs oz sau borbet care fac jante de zeci de ani sunt mai putin rezistente dacat ceva relativ ieftin oem. In fine am si zis ca nu le stric, stiu procedeul si ies super lucioase si polishate. Nu am nevoie de alte jante si apropo am de 17'' acum. Am cerut parerea asa orientativ sa vad ce ziceti, dar mai bine va intreb dupa ce sunt gata lustruite :)

Modificat de iLL One
Link către comentariu
  • 1 month later...

frumoasa foc masina...bv...cat te-a costat bara spate gti ? tipsurile sunt aceleasi ca alea de pe gti ? imi par putin diferite din poze....

Link către comentariu

fusta spate cam 2 mil cu tot cu vopsit. uite-te aici ca sa vezi ce si cum s-a facut: fusta spate

tips-urile nu sunt ca cele de gti dar au dimensiunile, si sunt montate in aceeasi maniera ca la gti :D

merci de laude :)

Link către comentariu

Fumoasa masina !! :icon_thumright: S-o stapanesti sanatos fara probleme ! Am fost la Porsche Buc. anu trecut sa-mi iau si eu un GT exact ca al tau :) ! Si am picat intr-un moment de cumpana. Nu se mai fabricau MKV :). Mi-a zis sa astept venirea lui MK6 ca V nou nu mai pup :). Si am asteptat si nu-mi pare rau ca tot il fac GT :) . Mi-ati dat o idee cu numaru ca marti ma duc sa o inmatriculez , o sa-mi pun B-06-VWG :). Asta daca ma lasa tata altfel o sa-i pun B-06 ALX :). A era sa uit zi-mi si mie pe pm cu ce aparat ai facut pozele sint superbe :).

Link către comentariu
  • Administrator
B x7 VWG, Golf GT (?) alb, sticker mic alb pe luneta.... aseara, ~10:30 pm in Militari, pe Dezrobirii

Salutare aci!

Uite dom'le ca mi-am adus aminte de unde stiam masina... frumoasa foc!

Bravos! :icon_thumright:

Link către comentariu

@ dudu -> Corect ! :P Sunt dat in urmarire, e plin orasul de spioni :) merci, sa n-o deochi.

@ alexander -> iti spun de acum ca VWG nu mai sunt numere decat rar sau poate daca s-au scos din circulatie recent unele. A mai cautat cineva recent si nu a gasit.

Eu sper sa iti gasesti, si ma bucur ca esti multumit de golf vi (wow cum suna) cred ca am sa raman cu 5-ul blocat :Driver:

Pozele le-am facut cu un Canon EOS 400D

Modificat de iLL One
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

salutare.

am si eu o doua intrebari:

1. la ce service ti-ai montat tips-urile?

2. Ce dimensiuni au tips-urile si de unde le-ai cumparat?

Am un golf v tdi si am schimbat si eu fusta spate; urmeaza si tips-urile sa le montez si din ceea ce am vazut pe forum la tine imi place cel mai mult cum a iesit: si modelul de tips-uri dar si modul in care au fost centrate>

Multumesc anticipat.

O zi buna in continuare.

Link către comentariu

Le-am montat la Pilot Power Tuning. Le-am gasit in targul autovit, si le-am luat din ochi cum se zice, dar au aproximativ aceleasi dimensiuni cu cele de gti.

Daca-ti iei tipsuri sa nu-ti iei decat de inox! Bafta

Uite si nr lui Razvan 0723321216 de la Pilot

Modificat de iLL One
Link către comentariu
  • 1 month later...

Fusta fata nu o vopsesti? Cred ca ar arata mai bine cu fusta fata vopsita...

Mi se pare ca strici frumusete de masina cu xenonul pe faruri fara lupa :offtopic:

Link către comentariu

Mie mi se pare ca strici look-ul unei frumuseti de masina cu proiectoare aprinse ziua pe soare (n-au nicio utilitate in conditiile alea si nu se potrivesc ca nuanta deloc cu temperatura xenoanelor).

In rest, sa-ti stapanesti sanatos mireasa :offtopic:

L.E.: si asculta-i sfatul lui Rex... ia-ti faruri cu lupa si da-mi-le mie pe ale tale :rolleyes:

Modificat de Acidutzul
Link către comentariu

faruri cu lupa nu-mi iau pt ca nu-mi plac pozitile in semnal asta o data si 2 sa le ma scada pretul :rolleyes:

fusta fata o voi vopsi dar sa se faca mai cald afara :offtopic:

iar faza cu proiectoarele...vorbiti serios? nu inteleg de unde si pana unde ma rog... fie:))

spuneti-le si celor de la oettinger ca au stricat poza

golf530jfront.th.jpg

Link către comentariu

margem pe ideea ca trebuie sa-i depasim pe cei de la oettinger si sa fim mai presus decat ei...:offtopic:

si mai exact la farul cu lupa ce nu iti place la pozitie...?:rolleyes: ca e in combinatie cu semanlizarea?:rolleyes:

Link către comentariu

Adevarul e cam aiurea sa mergi si cu proiectoarele aprinse , mai ales daca ai xenon la faruri si la proiectoare nu :offtopic:

Mergi si cu stopul de ceata aprins :rolleyes: ?

Modificat de razvand
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!