Jump to content

MKV GT Sport

Bobo Chill

Postare recomandată

Ultima suflare din seria Golf V, fabricat in iunie 2008

Golf GT Sport candy white

2.0 TDI, 140hp, 6 trepte

Jante Indianapolis 17'' cu 225/45 Pirelli PZero Rosso

Cotiera si restul din pachetul Gt Sport

Modificari aduse la fusta spate plus tips-uri (vezi topic "bara de gti pe tdi")

Si acum niste poze in ton cu anotimpul

picture007px0.th.jpg picture012si3.th.jpg thpix.gif thpix.gif picture025by0.th.jpgthpix.gif picture028uu9.th.jpgthpix.gif picture033os1.th.jpgthpix.gif

picture048qu7.th.jpgthpix.gif picture034iv9.th.jpgthpix.gif picture054fs4.th.jpgthpix.gif thpix.gif picture022mc0.th.jpg

Va place?

Modificat de iLL One
Link către comentariu
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bobo Chill

51

• kalu

9

• rex

9

• Ioana

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ti-am admirat masina acum 2 zile langa Stadionul National... foarte frumoasa. Chiar ma intrebam a cui e, am vazut stickerul pe luneta.

Link către comentariu

Acum sti ca e a lui Bogdan (iLL One) :biggrin: vezi sa n-o deochi ca deabea am scos-o de la reparat :biggrin: Merci !

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos !!

De ce nu ai optat pentru cel de 170 cai + remap = o mica racheta :biggrin:

Oricum f frumoasa masina...sa ai grija de ea si ea de tine!!

O seara placuta :biggrin:

Link către comentariu

Multumesc pt urari, la fel si voua :biggrin:

Daca nu ma insel cea de 170 cai venea automat cu DSG iar eu sunt un mare fan cutie manuala :biggrin: Cand va expira garantia am sa ma bag si la o resoftare si un blow off ca sa mai faca niste muschi

Modificat de iLL One
Link către comentariu

Arata foarte bine, in special partea din spate :biggrin:, se poate un pret pe PM pentru bara/spoilerul spate ?

Link către comentariu

Trebuia sa dau numerele jos? Nu stiam. Sincer am incercat in fata dar n-am reusit sa dau tot suportul de nr jos adica si ala mare mare si am zis ca merge si asa. M-am gandit stai linistit :icon_thumright:

Modificat de iLL One
Link către comentariu

la cel pe fata ma refeream... :beerchug: .apropo ...suportul acela nu il poti da jos fara mici modificari...ca e prins in 4 nituri mari de plastic...si raman 4 gauri imense daca il dai jos...

eu m-am gandit sa le astup sau sa comand o grila fara placuta aceea...ca se poate...cred :beer:

Respect,Un Kal

Link către comentariu
Acum sti ca e a lui Bogdan (iLL One) :) vezi sa n-o deochi ca deabea am scos-o de la reparat :beerchug: Merci !

Ce probleme ai avut ? :beer: Sper sa nu o mai duci la reparat ca e prea faina sa ajunga pe mana mecanicilor din RO

Link către comentariu

foarte frumoasa masina. si modificarea fustei a iesit excelent. de unde ai luat fusta si carenajele? de la dealer? multumesc

Link către comentariu

iLL One, noi cred ca ne-am vazut la maternitate de curand sau e o masina aproape 100% ca a ta, foarte frumoasa era oricum, asa cum te uitai tu la masina mea, asa ma uitam si eu la a ta :D

numarul era sigur asta, nu mai stiu cifra.

Link către comentariu

@ octavia 4evr: am gasit-o lovita pe stanga in usi in parcare asta imediat dupa ce am luat-o si mai apoi am lovit un doggy si am facut praf bara fata. doamne fereste mai departe :)

@ P.Radu: fusta am cumparat-o de la dealer, iar carenajele nu le-am schimbat nu a fost nevoie s-a rezolvat ca sa zic asa :)

@ c6t9: ce sa zic, ma bucur ca sunt multe masini frumoase dar sigur nu am trecut pe la nici o maternitate 100% :P eu am 07 wvg

Multumesc pentru aprecieri nu mai dati cu flori in mine :D

Link către comentariu

Arata altfel fata de un golf 5 de serie, se vede sportivitatea de la o posta !

Drive fast & safe !

Link către comentariu

@ c6t9: e posibil, si eu am mai vazut cu VWG golfuri albe. Si tot asa era facut in spate ca la mine? Damn! :icon_cool:

@ Mrs10Gbr: merci! si oricum inca n-am terminat de modificat la ea :)

Link către comentariu

Frumoasa masina, arta foarte bine albul in combinatie cu GT Sportul :) Culoarea asta era imediat pe lista dupa rosul pe care l-am ales :) Sa o stapanesti sanatos, ai grija de ea si mai ales de sigla de pe grila, ca se fura...

Avand in vedere ca avem acelasi motor, iti recomand sa schimbi filtrul de aer la cel mult 5000km si ai sa vezi diferenta. :icon_thumleft:

Link către comentariu

foarte frumoasa. s-o stapanesti sanatos. clubul posesorilor de GT Sport saluta :) la o folie neagra lucioasa pe capota in continuarea grilei nu te gandesti? :) din curiozitate, s-a schimbat cu ceva sunetul dupa adaugarea tipsurilor? numai bine si cat mai multi km cu ea :icon_thumleft:

Modificat de arboby
Link către comentariu

@ WVWZZZ: Pai am 4700km acum :icon_thumleft: de ce sa-l schimb? Mie nu mi-a dat semne ca se sufoca. Explica explica :)

@ arboby: pai ce sa-ti zic, sa o fac cum au scos-o oettinger m-am gandit de la inceput mai ales ca e tot alba iti dai seama. dar.....cand am vazut, dacie nova,cielo,opel astra h, seria 3 bmw, cu exact acelasi model asa continuat din grila in V pana pe plafon uneori, am zis ca se transforma in ceva gen "leduri audi" si toata lumea isi va pune, asa ca o las simpla si curata ca asa nu o poate copia nici o dacie :)

p.s. nu s-a modificat nimic cu adaugarea tips-urilor, decat estetic.

Modificat de iLL One
Link către comentariu

:frigbaitata:

Nu simti tu ca se sufoca... e un fel de-a spune, pentru ca filtru se murdareste in timp si tu te obisnuiesti. Diferenta e ca daca ai filtru murdar, de pe la 4500 iti este clar ca nu mai face nimic si chiar si pana acolo nu mai pare asa voioasa. Daca e curat se duce in 5000 lejer fara sa simti ca tragi prea mult de ea. Presupun ca si daca faci mai putini km si iti doresti sa mearga foarte frumos, i-ar face bine sa il schimbi la cel mult 4 luni. La mine nu se pune problema de km pentru ca ii fac, dar cand schimb filtrul este o surpriza placuta mereu masina :(

Mai sus nu am prezentat o problema tehnica, ci un sfat legat strict de masina respectiva :(

Link către comentariu

Ok Ok inteleg ce vrei sa spui :vaidecapulmeu: By the way tu nu vrei sa-i faci la a ta un spate mai aratos?

Link către comentariu
Ok Ok inteleg ce vrei sa spui :vaidecapulmeu: By the way tu nu vrei sa-i faci la a ta un spate mai aratos?

ai grija cum vorbesti cu doamnele!!! :P

foarte interesanta ideea cu filtrul. o sa urmaresc si eu cum se comporta. eu il am schimbat de vreo 2 luni si o sa fiu atent cum va fi masina peste inca vreo 2 si dupa aceea cand o sa il schimb. :(

Link către comentariu

Tare ar fi un filtru sport si atunci poate chiar va fi o diferenta, asa eu miros un mic placebo :| sincer

Link către comentariu

La benzina aspirat diferenta este enorma, la TDI nu cred sa se simta ceva, eu am unul, dar nu l-am pus pe masina pentru ca e in garantie si pentru ca nu s-ar potrivi fara schimbari destul de mari. O solutie ar fi filtru sport dar care sa incapa in cutie, in locul celui original.Din nou, nu cred ca ar fi o schimbare majora, poate doar ar suferi mai putin cand s-ar murdari si ala oricum se spala :)

Am vrut si eu sa schimb bara spate cu una ca la Golf Young, sa nu am iesire la toba pentru ca ma gandeam ca mai devreme sau mai tarziu o sa fumege (ceea ce s-a intamplat dupa chip :P ), dar cand am avut ocazia si ma grabeam sa o rezolv cei de la service mi-au garantat ca nu se potriveste o asemenea bara, ca difera, ca nu se poate, etc... Nici macar nu stiau despre ce bara e vorba...Asta e acuma, imi pare rau, dar de exemplu ii pun praguri ca sa existe o continuitate intre fusta fata si spate :P Si idei am tare multe legate de schimbari la masina :)

Deocamdata admir bara ta spate ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!