Jump to content

Reglarea becurilor din blocul de lumini

maxxim
 Share

Postare recomandată

Am si eu o nelamurire lagata de reglarea becurilor de la blocul de lumini (pt masinile care sunt prevazute cu acest sistem):

pozitia 0 a "rotitei" ce regleaza becurile trebuie sa mentina becul la inaltime maxima sau minima? (de ex, daca plecam de pe pozitia 0 spre .. 5, becurile trebuie sa coboare, sa lumineze in josul masinii sau mai departe?)

Trebuie sa merg cu farurile la reglat si as vrea cateva idei inainte de asta.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La pozitia zero, farurile ar trebuii sa fie reglate la cel mai ridicat nivel.

Celelalte pozitii se folosesc atunci cand masina este incarcata si automat botul masinii este mai sus. Astfel ca prin reglajul manual ar trebuii sa cobori nivelul pt a nu deranja pe ceilalti.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am si eu o intrebare legata de faruri si nu vreau sa deschid un topic...

Cum se desface farul pentru a schimba cateva fire de la becuri? (mufa/firele principale se prind de plascitul interior al farului; eu trebuie sa ajung pe interiorul farului si nu stiu cum :) )

Link către comentariu

Am si eu o intrebare legata de faruri si nu vreau sa deschid un topic...

Cum se desface farul pentru a schimba cateva fire de la becuri? (mufa/firele principale se prind de plascitul interior al farului; eu trebuie sa ajung pe interiorul farului si nu stiu cum :( )

vezi aici

Modificat de IRO
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Acum o noua problema.. cine stie cate "cleme" de prindere are oglinda de carcasa farului?

Farul are 2 sisteme de reglare sus (stanga / dreapta), in coltul exterior este fix, iar in cel interior ... ?? Mai exista vre-un sistem de prindere in coltul farului dinspre interiorul masinii (in cercul rosu din poza) - nu am octavia 2 ... a fost prima poza care am gasit-o! :)

Am desfacut farul sa schimb niste fire si acum imi tremura oglinda din far; nu stiu daca are prea multa importanta, dar farul nu este reglat - bate in pomi. Oare sa scap de acest tremurat dupa ce regrez farurile sau mai are un sistem de prindere in acel colt si eu l-am pierdut? :huh:

post-2971-1228760644_thumb.jpg

Modificat de adrry
Link către comentariu

Oricum esti offtopic si trebuia sa postezi in OII.

Link către comentariu

Stii tu ca as avea O2? :icon_thumright: Doar ce-am specificat ca a fost prima poza pe care am gasit-o (pe net).

Oricum, am postat pe acest topic doar "de dragul" de a nu deschide altul ...

Apreciez interesul de care ai dat dovada, multumesc

:somnmare:

Link către comentariu

Nu stiu cate cleme ai, dar daca nu ai umblat la reglaje, trebuie sa fie pe aceeasi pozitie ca atunci cand l-ai scos. Daca nu e, atunci ceva nu e OK - sau becul nu e bine fixat sau ai desfacut ceva...

Link către comentariu

Din poza am dedus ca ai octavia 2. Si am citit pe sarite.

Si verifica poate nu ai pus becul inapui in soclu cum trebuie.

Modificat de al bundy
Link către comentariu

Nu, becul se prinde de "carcasa" de plastic ;), nu are legatura cu oglinda. singurul "picior" care lipseste este cel indicat in poza si nu stiu daca exista sau nu ! ;) (nu mi-e frig.. cam asa face becul :D )

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!