Jump to content

ulei pe cutia de viteze

PH09NYU
 Share

Postare recomandată

astazi neavand ce face am dat jos scutul de la motor si am observat ca ,cutia de viteze este acoperita 90% cu o pata de ulei. Aveti idee de la ce ar putea fi?

se poate verifica nivelul uleiului din cv? masina este cea din semnatura 1.9 tdi alh

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Uleiul ce-l ai tu acolo nu e din cutie. O fi curs din alta parte. La mine de exemplu era motorina, si iesea de pe la pompa tandem. Odata ajunsa pe cutia de viteze, parea a fi ulei, dar de fapt nu era.

Pe motor nu exista astfel de urme? Doar pe cutie?

Link către comentariu

uleiul e doar pe cutie , pe motor sau baie e ulei nu e nimic ,complet uscat,si cred ca uleiul este totusi din cutie pentru ca e uda exact zona cutiei inclusiv la iesirea planetarelor din ea

Link către comentariu

Daca se scurge pe langa planetare, in mers bineinteles, trebuie verificate semeringurile de planetare din cutie.

Operatia de inlocuire nu este complicata, dar trebuie facuta de cineva care a desfacut o cutie de viteze la viata lui.

Fara elevator e foarte greu.

Link către comentariu

Este posibil sa fie o scurgere pe la semeriogurile de la planetare.mai sunt şi alte semeringuri sau garnituri la cutie pe care ar trebui să le verific?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!