Jump to content

My Golf IV

HF_Integrale

Postare recomandată

Ti-am vazut intr-o zi masina pe colina, era toata spalata, aranjata, arata frumos tare.In special mi-au placut cum se vedeau discurile frana fata, foarte frumoase.Sa o stapanesti sanatos in continuare.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• HF_Integrale

29

• Bogdan_wrc

14

• BAD_MF

12

• golf1.8gti

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

HF_Integrale
Publicat (modificat)

Ma bucur ca ti-a placut! Si mie imi plac mult discurile de frana. O spal eu de cate ori pot, mai ales pentru ca ma cam enerveaza astia de la spalatorii, care isi cam baga picioarele. Ori asta, ori sunt eu paranoic.

Apropo, ai putea sa ma tragi si tu de umar, ca si eu ma uit dupa Audi-uri A4 pe colina, da' e mai greu, avand in vedere ca nu stiu unde sa caut! :)

PeSeu: bine ca ati terminat discutia aia cu argumente, ca ma durea deja capu'. :D

Modificat de HF_Integrale
Link către comentariu
volnick1986

in legatura cu EURO-ul ala... a mea AGU e D3 (E2) fabricatie cod motor 1997-2000, am auzit ca ar mai fi si D4 de 150 cai (euro 3) facute prin 2000-2001.

a mea e din 04.2000 chiar printre ultimele AGU. am vrut sa iau una din 08.2000 care era E3 dar s-a vandut pana am ajus eu acolo. :(

cele de 179 cai (25 jahre si normale highline) sunt euro 4 toate din cate stiu eu.

pe mine m-au omorat astia la taxa auto cu E2... :) dar masina e OK motorul trage bine, sunt multumit.

sa o stapanesti sanatos. chiar ma bucur ca isi aducea lumea GTI-uri 4... :)

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
HF_Integrale

Imi pare rau de treaba cu Euro 2! Sincer, nu inteleg atitudinea asta total idioata a celor care pun in aplicare taxele! multi au avut probleme si costuri mari desi masinile sunt foarte bune, doar ca sa se vanda Logan-urile. Stiu ca totul e o mare afacere, dar nu e normal sa fie asa. Nu la nivelul asta. De-asta e tara asta acolo unde e. Adica acolo unde nu e.

Sincer, imi pare rau pentru ce ai patit. sper totusi sa te bucuri de masina si sa aveti grija unul de altul! :coolpics:

Link către comentariu
  • 2 months later...
Imi pare rau de treaba cu Euro 2! Sincer, nu inteleg atitudinea asta total idioata a celor care pun in aplicare taxele! multi au avut probleme si costuri mari desi masinile sunt foarte bune, doar ca sa se vanda Logan-urile. Stiu ca totul e o mare afacere, dar nu e normal sa fie asa. Nu la nivelul asta. De-asta e tara asta acolo unde e. Adica acolo unde nu e.

Sincer, imi pare rau pentru ce ai patit. sper totusi sa te bucuri de masina si sa aveti grija unul de altul! :icon_thumright:

Salutari!

si eu stau ca pe ace oarecum, mi-am achizitionat pe 27 iulie 2009 un GTi golf 4 cu motor 1.8T si cod motor ARZ fabricat in 2000 si nu stiu ce euro are, in carte scrie D4 atat. (sunt un mare fan VW si oricum ar fi voi plati taxa.) Acum astept sa iau numerele rosii. Masina e luata din Germania personal de la dealer VW AUDI.

Link către comentariu

super masina!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!