Jump to content

My Golf IV

HF_Integrale

Postare recomandată

GTI = Gran Tourisme Injection . Uite un link si de pe VW.RO unde scrie ce inseamna GTI

HF_intergale: frumos GTI . sa ai parte de cat mai multi km la bordul lui.

apropo, nick-ul vine de la Lancia Delta HF Integrale ? :santa[1]:

Modificat de ritza
Link către comentariu
  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• HF_Integrale

29

• Bogdan_wrc

14

• BAD_MF

12

• golf1.8gti

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

HF_intergale: frumos GTI . sa ai parte de cat mai multi km la bordul lui.

apropo, nick-ul vine de la Lancia Delta HF Integrale ? :P

Multumesc pentru urare, ritza!

Despre nick... eeeexact de acolo vine... am si-un site despre masina aia :vaidecapulmeu: Nu pot sa scriu adresa aici, ca as primi ban pe viata de pe forum! :frigbaitata:

Link către comentariu
Blow off valve (mai exact diverter valve la 1.8T) este o valva care controleaza presiunea din turbina

colegu', la cit am vorbit amindoi si ti-am explicat ce face diverter valve, ma asteptam la mai mult de la tine :vaidecapulmeu: DV ul NU controleaza presiunea din turbina, DV ul tine presiunea facuta de turbina (atunci cind accelerezi) sau descarca presiunea facuta de turbina (din inertie) atunci cind iei piciorul din gaz :frigbaitata:

piesa care controleaza presiunea facuta de turbina se cheama N75 :P

PS: revenind la masina colegului forumist, felicitari pt achizitie, la cit mai multi km fara incidente si succes la modificari (asta in cazul in care esti maniac ca multi dintre noi sau vrei sa ai o masina "speciala" ) :)

PS2: pacat ca nu ai gasit una cu scaune recaro (acelea au tetiera putin "bagata" in spatarul scaunului care este decupat in zona tetierei)

Link către comentariu

@ HF_integrale: obisnuieste-te cu masina, vezi ce-ti place si vezi ce nu-ti place la ea si daca te bate un gind de schimbare, atunci incepi cu ce nu -ti place si acolo modifica - eu asa as face.

@toni: you are the man, 1.8T man

:icon_thumright: bogdan wrc & bad_mf = stati jos, aveti 3 la purtare (si spirit de observatie) cum e posibil mai baieti tocmai voi sa nu vedeti ca ala este un amarit de epurator sau cum dumnezeu ii mai zice si sa credeti ca este DV?

Link către comentariu

Multumesc pentru urare si pentru impresii, bbm!

Despre scaune... traiam cu impresia ca sunt tot Recaro, dar se poate sa ma aflu in eroare :vaidecapulmeu:. Cred ca alea de care zici tu sunt speciale pentru Edition 25. Oricum ar fi, stau bine in ele :blah:

PeSeu: place masina ta! :icon_thumright:

Link către comentariu

arunca un ochi pe mobile.de la golf 4 gti, o sa gasesti o multime care nu sint editie 25 ani (fabricatie 2003) si care totusi au scaune recaro

Link către comentariu

ne scuzi,..dar unii mai poarta ochelari :icon_thumright: si s-au grabit sa dea raspunsul.... astept sa fiu rechemat la marirea de nota !

Link către comentariu

da da, lasa ca si eu port ochelari :) nu se accepta acest argument, te astept in vara la corigenta :) just joke mate

HF_integrale: stiu ca nu ai voie sa prezinti o delta aici dar totusi am o intrebare pt tine, nu este cam mare diferenta dintre o delta (banuiesc ca ai ceva nostalgie pt masina aia) si GTI ul actual?

Link către comentariu

:)

nu vrei sa dam marirea mai devreme? ai vb cu mecanicu? :)

era mai devreme pe alt forum (cu 4 in fata) o delta HF Martini de vanzare..cu nr de anglia...cam tare masina...

Link către comentariu

@bbm: ai dreptate la treaba cu Delta Integrale. E o masina care m-a impresionat. M-a dat cineva cu una preparata pentru coasta (VTM) pe drumul spre Poiana Brasov cand aveam doar 19 ani si a fost... dragoste la prima vedere. Evident ca o parte din mine si-ar fi dorit o Delta Integrale pe care sa scrie mare "Juha Kankkunen", si chiar gaseam una ok la banii pe care i-am dat pe GTI, dar am vrut o masina pe care sa ma pot baza, care sa fie fiabila si care sa imi ofere si alte satisfactii.

Delta e alta generatie, necesita alte investitii si pana la urma trebuie sa alegi si cu mintea, nu numai cu inima! Asta nu inseamna ca nu iubesc Golf-ul si chiar cred ca este masina perfecta pentru mine in acest moment. :(

Au mai fost Delte de vanzare si sunau care mai de care mai tentant, dar pana la urma VAG e VAG si cred ca am spus totul. GTI-ul l-am respectat mai intai si apoi l-am iubit. E foarte important asta. :)

Link către comentariu
colegu', la cit am vorbit amindoi si ti-am explicat ce face diverter valve, ma asteptam la mai mult de la tine :( DV ul NU controleaza presiunea din turbina, DV ul tine presiunea facuta de turbina (atunci cind accelerezi) sau descarca presiunea facuta de turbina (din inertie) atunci cind iei piciorul din gaz :Driver:

piesa care controleaza presiunea facuta de turbina se cheama N75 :D

PS: revenind la masina colegului forumist, felicitari pt achizitie, la cit mai multi km fara incidente si succes la modificari (asta in cazul in care esti maniac ca multi dintre noi sau vrei sa ai o masina "speciala" ) :)

PS2: pacat ca nu ai gasit una cu scaune recaro (acelea au tetiera putin "bagata" in spatarul scaunului care este decupat in zona tetierei)

Stiu ca m-am grabit si am zis ca o controleaza nah... gresim si noi domn' profesor :)

Link către comentariu

:)) si sper sa nu ma injure hf_integrale sau ceilalalti moderatori. Ms mult!

@bbm voiai sa spui de scaune din astea intr-un post de-al tau anterior?

post-32041-1231445436_thumb.jpg

Link către comentariu

Pai de ce te-as injura? Asta-i buna! :RO flag:

Acum am prins ideea cu scaunele. Pe ale mele nu scrie nimic de genu'...

Link către comentariu
:offtopic: si sper sa nu ma injure hf_integrale sau ceilalalti moderatori. Ms mult!

@bbm voiai sa spui de scaune din astea intr-un post de-al tau anterior?

Frumoasa masina,poate o sa te vad prin oras si o sa ti-o examinez mai indeapropae...sunt curios cum se infige! Bafta

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
mihai_alexandru_pma

Sigur este GTI! Din cate stiu eu nu exista GTI fara scaune recaro si cutie 6+1, cele care nu au sunt diferite versiuni cu motorizare 1.8T si pachet GTI look. Daca nu am dreptate sa ma corecteze cineva!

Link către comentariu

Nu ai dreptate. Poftim, te-am corectat eu! :P

Modificat de HF_Integrale
Link către comentariu
mihai_alexandru_pma

eu am vazut multe Gti-uri, dar nici unul 5+1! cauta pe forum, nu stiu exact ce sectiune, dar o sa gasesti link-uri cu toate modelele de mk4 vandute de VW si apoi anunta-ma daca gasesti ceva care sa ma contrazica! exista multe Mk4 cu motorizare 1.8T si look GTI vandute de VW, si cu toate astea nu sunt GTI-uri! un GTI are pe langa sigla de pe spate multe alte dotari sport de la suspensie, discuri de frana si etriere speciale la scaune RECARO s.a. (ceea ce ai tu pe masina sunt scaune sport). nu mai corecta doar ca sa creada lumea ca ai dreptate! in rest ce sa zic imi place masina si iti doresc cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

@mihai_alexandru_pma eu te contrazic cu argumente si nu ca tin cu hf_integrale! Masina mea e adusa din germania si implicit acolo a fost cumparata de la o reprezentanta. O gasesti in semnatura. Pe prima pagina din cartea masinii mele scrie 1.8T GTI 20V 110KW/150CP si e aceasi masina cu a colegului numai ca a mea e in 4 portiere. NU are nimic in plus la scaune cum zici tu, ci stiu ca are suspensie sport, recaro(acelea care te "imbraca" in ele cu lateralele care le are, reglaj lombar) si multe altele care ti le-as spune dar nu am cartea la mine sa iti fac un pr decoder si sa le postez. Cu prima ocazie o sa o fac si pe asta. Corecteaza-ma daca spun prostii si poate tu esti mai bine informat si pune link-ul de care zice-ai in postul tau anterior. O zi buna la toata lumea.

Modificat de golf1.8gti
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina!

Ca modificari, te sfatuiesc sa vopsesti fusta fata si spate in culoarea caroseriei. Cred ca ar arata cu mult mai bine

:) Din cate stiu eu numai G4 GTI Edition 25 este obligatoriu in 3 usi. G4 GTI normal poate veni in 3 sau 5 usi.

Link către comentariu
mihai_alexandru_pma

Baieti, hai sa nu ne certam! Am scormonit putin si am gasit dotari pt GTI mk4, dotari standard (subliniez STANDARD, adica intra in pachet) si data cand devin standard aceste dotari!

GTI-Ausstattung

Stand 10/97

* Reifen 205/55 R16 auf Alufelge 'BBS' 6,5Jx16

* Fahrer- und Beifahrer-Airbag, Seitenairbags

* ABS

* abgedunkelte Heckleuchten, T

Link către comentariu

:) Nu doresc sa ii poluam topicul omului, dar as vrea sa iti raspund (eventual puratam discutia pe PM):

"* Vordersitze mit Easy-Entry (nur 2-T

Modificat de rex
Link către comentariu

@mihai_alexandru_pma Cu argumente te contrazic si eu inca o data si cu scuzele de rigoare fata de colegul @hf_integrale. Ce ai prezentat tu in prima parte a postului tau(Stand 10/97

* Reifen 205/55 R16 auf Alufelge 'BBS' 6,5Jx16

* Fahrer- und Beifahrer-Airbag, Seitenairbags

* ABS

* abgedunkelte Heckleuchten, T

Modificat de golf1.8gti
Link către comentariu

Hai ca ma simt dator sa intervin si eu in apararea GTI-urilor de 150cp si 5 usi, care sunt geteai-uri, fara discutie. Confuzia poate aparea de la editia aniversara 25ani care este NUMAI in 3 usi, cu motor de 180cp, si cutie in 6 trepte, confuzie propagata mai departe si de diverse softuri de indexat piese auto (vezi autokarma.ro) care nu dau ca GTI decat modelul aniversar.

Pe placuta mea cu codurile PR, scrie clar Golf GTI 110kw, si masina este doar cea cu datele si optionalele de mai jos:

Vopsea lc6m interior rd motor AGU cutie evs - 5 trepte

PRCode: 0AE = front stabilizer

PRCode: 0BB = rear stabilizer

PRCode: 0G4 = cable gearshift

PRCode: 0YZ = without determination of weight categoryfor rear axle

PRCode: 1AC = anti-lock brake system (ABS)

PRCode: 1G2 = steel spare wheel with original equipment tires

PRCode: 1KS = disc brakes, rear (Geomet D)

PRCode: 1NL = covers for alloy wheels

PRCode: 1ZE = disc brakes, front (Geomet D)

PRCode: 2JC = comfort bumpers

PRCode: 2PX = leather trimmed sports steering wheel

PRCode: 3S0 = without roof rails/roof load rack

PRCode: 3U1 = foldable trunk cover

PRCode: 3YR = door pockets with insert mats

PRCode: 4K3 = radio remote controlled central locking operated from inside and safe securing

PRCode: 4R4 = power windows with comfort operation and circuit breaker

PRCode: 4UE = airbag f. driver a. front seat passenger

PRCode: 4X1 = side airbag front

PRCode: 5MW = decorative inserts, dark myrtle wood

PRCode: 5RV = outer right rear view mirror: non-spherical

PRCode: 5SJ = outer left rear view mirror: convex

PRCode: 8GD = alternator 90A

PRCode: 8L3 = roof antenna

PRCode: B0N = component parts set, complying with vehicle type for Great Britain, various parts

PRCode: E0A = no special edition

PRCode: G0C = 5-speed manual transmission

PRCode: G86 = front sports shock absorption

PRCode: H6U = tires 205/55 R 16 91W

PRCode: J1L = battery 280 A (60 Ah)

PRCode: L19 = suspension range 19

PRCode: MQ4 = 4-cyl. gasoline engine 1.8 L/110 kW 20V turbo, EU 3D base engine is T8C

PRCode: N2T = fabric seat covering

PRCode: Q2Q = RECARO sports seats, front - ca cele din poza atasata mai sus

PRCode: QG0 = without service interval prolongation

PRCode: T8C = components for base engine, unit 06A.C

PRCode: UB1 = rear shock absorption for sports design

Link către comentariu

Asta incercam sa zic si eu si cu asta inchei aici, ca sa nu ne facem de cap in topicul colegului. Pe placuta mea de la golf scrie golf gti 110kw exlusive. O zi buna la toata lumea si sa se bucure fiecare in parte de gti-ul lui.

Link către comentariu
mihai_alexandru_pma

Eu nu am spus ca GTI-urile au 2 usi! de unde scoateti asta! ii rog pe colegii care m-au corectat sa citeasca posturile mele! eu am spus ca nu am vazut GTI fara scaune recaro, era un dubiu pe care il aveam in ceea ce priveste masina prezentata de hf_integrale! iar colegul golf1.8gti, probabil fara sa vrea mi-a dat dreptate dand ca exemplu masina sa care are asa ceva! imi retrag afirmatia in ceea ce priveste cutia 6+1, se pare ca numai cele dupa 2002 au cutie 6+1, anterior fiind echipate GTI-uri si cu cutie 5+1!

Imi cer scuze ca revin cu discutia asta pe topicul colegului dar mi s-au pus in spate lucruri pe care nu le-am afirmat! Eu am postat dotari care sunt standard pt GTI. Daca unii scot din context si din prea mult zel (sau goana dupa posturi), imi arata ca am gresit spunand ca un sistem care rabateaza scaunul, pt ca altfel nu se poate intra in partea din spate a masinii, a fost pus DOAR pe masini in 2 usi (altfel nu le vad eficienta - pt ce scaun rabatabil daca se deschide usa) e problema lor.

Din respect pt hf_integrale e ultimul post al meu pe acest topic referitor la aceasta discutie!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!