Jump to content

My Golf IV

HF_Integrale

Postare recomandată

Salutare,

am intrat pe acest forum pentru ca mi s-a parut pasul logic pentru un proaspat posesor de Volkswagen si bine am facut. Deja dupa primele minute am descoperit lucruri interesante si mai ales utile! E bine de stiut ca exista o comunitate atat de unita, in care lumea se ajuta reciproc!

Mi-am cumparat recent un Golf IV GTI din Germania, chiar de la Wolfsburg. Masina avea 86.000 de kilometri atunci, iar acum are 91.000 (aproape) si sunt foarte multumit de ea. Rotile pe 17 sunt putin sensibile si odata cu ele incepe sa ma doara sufletul cand trec prin gropile din patria mioritica, dar pana la urma cu grija si atentie... toate merg inainte, nu? :D

Masina nu are tuning, dar cateva modificari exista. Spre exemplu jantele BBS, discurile ventilate si aerisite, suspensia H&R si... un pop-off subtil. Nu fac acte de bravura prin oras si cu atat mai putin in afara lui, desi masina merge, nu gluma!

Sa ne vedem sanatosi in trafic! :icon_cool:

Link către comentariu
  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• HF_Integrale

29

• Bogdan_wrc

14

• BAD_MF

12

• golf1.8gti

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

sa o stapanesti sanatos, si bine ai venit pe forum.

mai pune si poze cu masina :D

Link către comentariu

destul de rar golf 4 gti(in ploiesti nu e decat unul)

pune niste poze,in special astept sa vad interiorul

cat mai multi km

btw cat a costat bijuteria?

Link către comentariu

Multumesc pentru interes si pentru urari!

Masina nu m-a costat prea mult si a fost ceea ce se numeste "pont". Asa cum am mai scris pe forum, nu voiam neaparat o masina in 2 usi, dar daca am gasit un GTI la kilometrii astia si in bugetul meu, am zis ca sunt fraier daca nu fac miscarea. OK... poate a fost totusi putin peste bugetul meu, dar... am reusit pana la urma! :icon_cool:

O sa fac mai multe poze (inclusiv din interior) si le urc in curand aici. Momentan am doar poza de la avatar, pe care o atasez in format mai mare.

@TIBI 84: nici la Brasov nu prea am vazut 4 GTI... poate din cauza ca lumea se fereste de cele Euro2. Eu am motorul AUM si e clar Euro 4.

Respectele mele!

Horia

post-31491-1225874957_thumb.jpg

Modificat de HF_Integrale
Link către comentariu

Cred ca ai vrut sa zici ca e clar EURO 3. Si in legatura cu pretul, ai putea sa ne spui cat ai dat pe ea?

Link către comentariu

Frumoasa masina, am vazut-o pe colina Universitatii.Sa o stapanesti sanatos.Multi km in continuare fara incidente neplacute

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si abia astept sa vad pozele cu interiorul sunt curios daca este ca al meu:D

Multi km fara incidente

Link către comentariu

Fiind un fan vechi GIV solicit in numele meu si al altora mai multe poze.... :D

Sa o stapanesti sanatos sa sa-ti aduca numai bucurii.... :D

Link către comentariu

Felicitari pt alegere si bine ai venit pe forum :icon_thumright: . Ca toti ceilalti, astept mai multe poze si detalii.

Link către comentariu
Este euro 4 a spus bine!

Nu sunt foarte sigur de ce am spus, dar m-am uitat pe lista aceea de la Auto Test cu Euro 3 si AUM este pe lista.

Link către comentariu

OK, in primul rand scuze pentru intarziere, dar zilele astea am umblat sa imi reinnoiesc numerele rosii si mi-au scos peri albi domnii politisti. Asta e, insa, alta poveste...

@ bullibutton - acolo lucrez de cand am terminat facultatea, asa ca e foarte probabil sa o mai vezi in zona. Daca ma vezi langa ea, te rog sa nu eziti sa ma tragi de maneca, sa povestim putin. Poate bem si-o cafea acolo, in D-uri! :icon_thumright:

@ Voyager - din cate stiu eu VW nu a produs motoare pe benzina Euro 3. Au sarit de la Euro 2 la Euro 4, si, asa cum a remarcat si :::AL3X:::, AUM e Euro 4. Am sa ii fac RAR-u' luna asta si o sa stim exact, nu? :icon_redface:

Promit ca revin cu poze cat pot de repede, dar ma gandeam s-o spal intai, ca sa nu ma fac de ras. Sincer, asta e motivu'. Stiu... putin patetic! :blink: Tot la inceputul saptamanii viitoare o sa dau si detaliile complete legate de ce am schimbat la ea (in sensu' de revizie) si asa mai departe.

Multumesc inca o data de interes.

H.

Link către comentariu

POZE, POZE, POZEEEE!!! :D Si eu mi-am facut prezentarea cu ea cam jegoasa, dar vad ca ori n-au observat, ori au fost prea politicosi si nu mi-au zis :D Felicitari ptr masina (mai ales k e coupe :blah: ) si cati mai multi km fara evenimente! :D

Link către comentariu

OK prieteni, am spalat masina si, automat, i-am facut si niste poze cu telefonu'.

Exterior:

post-31491-1226396311_thumb.jpg

post-31491-1226396329_thumb.jpg

Interior:

post-31491-1226396343_thumb.jpg

Franele din fata:

post-31491-1226396351_thumb.jpg

Link către comentariu

Sigur este GTI? - daca da nu trebuia sa aiba ornamentele din interior de aluminiu, alte cadrane in bord, poate alte jante, etc?

Modificat de 91WRC
Link către comentariu
Sigur este GTI? - daca da nu trebuia sa aiba ornamentele din interior de aluminiu, alte cadrane in bord, poate alte jante, etc?

Golfu' cu ornamentele de care spui tu, plus cutia in 6 trepte, plus alte planetare, plus roti pe 18, etc., e golf 4 gti edition 25. Are 180 de cai fata de al meu care nu e edition si are 150.

Cat despre roti, evident jantele nu-s originale vw, dar sunt tot pe 17 si eu sunt multumit de ele.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Si eu tot AUM am, si este intr-adevar euro 4 din ce stiu.

Al meu insa e highline :(.

Un sfat : schimba dv-ul cu unul de la forge, si fa-i un soft. Nu o sa mai recunosti :P

Link către comentariu

Astazi ti-am vazut masina iar, si intr-adevar era curata.Mi-a placut.Daca avem posibilitatea poate mai stam de vorba.Servici usor in continuare pe colina.

Modificat de bullibutton
Link către comentariu

Multumesc bullibutton. Cand urc "pe deal" sunt cu ochii-n toate partile, doar-doar te-oi vedea, sa stam putin de vorba. :offtopic:

Un sfat : schimba dv-ul cu unul de la forge, si fa-i un soft. Nu o sa mai recunosti ;)

Multumesc pentru confirmarea cu Euro4 si pentru urari. Totusi, la faza cu dv-ul te rog sa fii putin mai explicit, pentru ca nu stiu nici ce-i ala... :icon_thumright:

Modificat de HF_Integrale
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am facut ieri RAR-ul la masina. Identificare & stuff. Lucrurile au mers fara probleme. Mi-a ramas la ei brief-ul mare, iar luni ma duc dupa el si dupa cartea masinii si restu' treburilor. N-a durat foarte mult (spre uimirea mea) si oamenii au fost chiar ok.

Am primit si bulina verde de pus pe numarul definitiv. Asta pentru momentul cand o sa am numar definitiv. "Las' ca-i buna... sa fie acolo" :lol:

Link către comentariu

Frumoasa masina...pot sa zic ca stiu ce poate ca am aceeasi masina dar din 2001 si in 4 portiere. E sprintena dar se poate si mai bine Sa o stapanesti sanatos si multi km cu ea fara incidente.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!