Jump to content

Zgomot franare + esp

cosmin84
 Share

Postare recomandată

Am si eu o problema cu passatul din semnatura. La plecare de pe loc la primele frane face un zgomot ciudat, un troncanit (ca si cum s-ar rupe ceva), dupa aceea merge normal masina. Pe langa asta, licare ESp-ul in bord fara rost. Nu pot sa imi dau seama ce poate fi. A mai patit cineva asa ceva? Inca ceva: Lucrul asta se intampla numai cand este destul de rece afara, iarna trecuta am mai patit ceva asemanator de cateva ori...... Am facut si o verificare vara asta si a iesit OK masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai la tine se pare ca intra ABS-ul prea repede. Simti ca trepideaza pedala de frana, nu?

Ai umblat recent pe la planetare sau senzori de ABS de la roti? Ai facut o scanare cu vagcom sa vezi ce erori raporteaza?

Link către comentariu

Nu am facut inca o scanare Vag, dar banuiesc ca daca intra prea repede ABS-ul asta se intampla tot timpul.....La mine dupa cateva frane merge normal.

La planetare nu am umblat. Ma gandeam ca poate etrierul ramane blocat, dar nu stiu de ce clipoceste si ESP-ul, pentru ca se mentine aprins si dupa franare pentru o perioada.

Link către comentariu

Eu am patit asa si nu stiam ce e si mi-a zis cineva sa ma duc sa imi fac presiunea la roti...si a disparut.Si in viraje usoare intra foarte usor esp si se auzea ca un huruit sub masina si se simtea si in pedala de frana.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

SALUT. nu stiu daca am postat unde trebuie, am si eu cateva nelamuriri la masina mea.

ptr inceput sunt din braila, am un passat 2001. Problema mea a inceput asa : am fost la service eurocar si am facut revizia+ capetele de bara , de atunci mi se pare ca ESP nu imi mai intra deloc, sau foarte greu, nu stiu care e problema, sa imi fi dereglat aia ceva pe acolo???

daca ma poate ajuta cineva cu sfaturim, ptr ca iarna bate la usa si e destul de folositor ...multumesc

Link către comentariu

cosmin84@

cred ca ai o problema la unul din senzorii ABS contact imperfect - asta ar fi varianta usoara

cand franezi si mai ai un pic si trebuie sa se opreasca atunci intra ABS-ul ?

Link către comentariu

@Ant_Mihai_21 vino duminica 23 octombrie la intalnirea noastra de la Galati ca o sa vb cu baietii sa vina cu vag-comul sa iti faca o scanare sa vedem daca zice ceva masinuta ta.Oricum la intalnire sunt multi membri din Braila care vin.Daca te hotarasti sa vii gasesti nr meu in profil dai un telefon ca sa vorbesc de vag-com.Numai bine si o saptamana cat mai frumoasa tuturor! :icon_thumright:

Link către comentariu

cosmin84@

cred ca ai o problema la unul din senzorii ABS contact imperfect - asta ar fi varianta usoara

cam asa ceva, da chestia e ca esp mi se pare ca intra foarte greu sau deloc ....ce e de facut ??

Link către comentariu

cosmin84@

DA, cred ca asta e problema. La franare in mers nu are nici o reactie, dar cand sunt aproape de a oprii simt in pedala acele "suturi"....

Am sa ma uit la senzorii ABS cand pun cauciucurile de iarna, zilele astea

Multumesc !

Link către comentariu

Iti recomand cu caldura topicul asta.

Problema ta se trage de la un senzor de ABS, probabil la roata la care au lucrat meseriasii.

Link către comentariu

• 2 years later...

Va salut.

am si eu o intrebare, la apasarea franei se aude ca un frecat de fier pe fier la rotile din fata.

Pe zapada nu se aude si intra abs,deci abs merge,placute am noi dar astazi a capatat acest zgomot dupa ce am virat rotile la maxim cand am plecat de pe loc.

Multumesc

Link către comentariu

Am rezolvat problema......sistemul de inchidere de la capota are o tija din fier care la franare mai brusca atingea de fulie......

Link către comentariu

• 12 years later...
Sandu Razvan
On 17.11.2008 at 20:53, cristibt a scris:

cosmin84@

Salut problema asta o am eu înainte să se oprească roata am un carait Si nu îmi dau seama de unde poate fi asta. Ce alte variante ar mai putea fi înafara de cel cu senzorul abs?

Link către comentariu

F l o r i n

Senzor abs pozitionat incorect sau mizerie pe el, coroana, etc....sau pompa abs defecta 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!