Jump to content

v6 tdi AYM

Red
 Share

Postare recomandată

salut ,

azi am testat un v6 tdi cu codul motor AYM , am fost surprins caci nu am mai auzit de acest cod ,

masina este fabricata in 2002 , ma bate gandu sa o cumpar dar as vrea mai multe informatii despre acest motor

am cautat pe net si am fost surprins sa vad ca are doar 155 de caluti , oare resoftat o pot duce inspre 180 .. ?

mi-se parea lenesa masina ( in comparatie cu 131 cp awx ! )

nu am reusit sa gasesc inca cuplul ..

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

acum 2 saptamani am probat un aym din 2002(a vrut un prieten de-al meu sa-l cumpere).nu pot sa-ti dau multe detalii dar pot sa-ti spun ca nu e puturos.chiar avea demaraj.poate are vre-un defect masina care ai probat-o tu.resoftat sigur o duci la 180 si mai sus cred

Link către comentariu

nu cred ca merge dusa din soft mai sus de 165 de cai pe modul safe-din cele citite pe forum limita ptr 1,9 este 165 CP

Link către comentariu

nu cred ca merge dusa din soft mai sus de 165 de cai pe modul safe-din cele citite pe forum limita ptr 1,9 este 165 CP

merge pt ca e vorba de 2,5 tdi nu de 1,9

Link către comentariu

Broblema e de ambreiaj, nu de posibilitatea cresterii puterii, si implicit a cuplului. Si da, motorul este de 2,5 litri.

Link către comentariu

nu stiu sunt inca in dubii chiar acum m-am intors de la o tura cu masina personala awx-ul si tot mai tare ma gandesc ca masina aia avea ceva !lla 1,9-le meu batranel de 223k km cand ii arat talpa rupe asfaltu ,drept e ca e mai usor ca A6-le dar cu cat !? 300 de kg maxim dar a6-le are 2 pistoane in plus:) nu am spus in primul post dar intre 2400si 2800-3000 fluiera turbina nu deranjant ,dar am auzit-o ..

maine am de gand sa ma duc sa dau o tura cu un v6 ( passat ) sunt curios de diferente ... intre v6 passat si a6 AYM

am aflat si cuplul de la AYM 360 NM la 2800 de rpm ..

Modificat de Red
Link către comentariu

Oricum un Passat se infige mai tare,este mai usor si asta conteaza.

Cind am cumparat-o pe a mea avea debitmetrul iesit din parametri si masina nu tragea bine.

L-am schimbat si diferenta era vizibila.Poate are si asta debitmetrul dus..

Luigi Vicol

Link către comentariu

da scuze nu am fost foarte atent(eram obosit) si mi s-a parut ca Red a scris 115 cai care e 1,9. nu cunosteam codul de motor. in cazul asta merge, desigur in functie si de km din bord

Link către comentariu

Un defect clasic la motoarele 2.5 este uzura axelor cu came + tacheti , culbutori. Efectul acestei uzuri este o scadere a puterii motorului . Incearca sa afli cati km reali are masina si daca are peste 200 k e posibil sa fie asta motivul pentru care nu prea se infinge.

Incearca sa mergi si cu altele si fa diferenta .

Link către comentariu

cu siguranta are ceva masina caci m-am dat azi cu un avant 2,5 drept e ca 163 dar diferenta era semnificativa

am luat cartea de service la puricat si erau niste neconcordante pe acolo .. nu am mai pus computerul pe masina nu a mai prezentat interes ...

Link către comentariu

• 2 months later...

Are cineva niste scheme electrice la acest tip de motor? I-am schimbat debitmetru de aer si imi da aceeasi eroare. In autodata nu da mai nimic :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!