Jump to content

Golf 4 "Blue Thunder"

alien_hunter_83

Postare recomandată

• 2 months later...
ralph veres BH-87-VER

Foarte frumoasa masina, multi km fara evenimente :) :)

Link către comentariu
alien_hunter_83

am renuntat la acel proiect cu jantele.nu prea au iesit bine si am multe de schimbat.urmeaza sa primesca un cip....

Link către comentariu

Destul de interesanta masinuta ta,arata mai mult decat diferit cu jantele alea pe 14 si fara capace :P La a mea daca ii dau jos capacele arata ca un ***.Spor la modificari si :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :Driver:

Interesant ce ai facut cu bordul , dar si cu capacele :( ...

Sa o stapanesti sanatos ! :(

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Foarte tare paint`ul dar GTI-ul nu cred ca are ce cauta acolo :) Cum a iesit capacul e interesant (cred ca s-ar potrivi mai ales la o masina de show si nu una de zi cu zi )dar la capacele de la roti parca nu e tocmai ceea ce trebuie. Dupa parerea mea...indiferent de marime janta e janta :D.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Asta e cipul de care ziceai ?? :lol: ;) :P

Link către comentariu

Tare faza cu motoru :) , dar capacele nu ai ce cauta acolo :P , ori cu capace normale , ori jante simple .

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Arata bine de tot, tot respectu'. Bine ca ai scapat de capacele alea. Frumoase jantele, folia, lampile negre. Bafta! :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!